הסוס של יעל חלה בקוליק!!

S H I L G I

New member
הסוס של יעל חלה בקוליק!!../images/Emo2.gif../images/Emo29.gif

ווינדי, הסוס של יעל מרקוס, חטף קוליק! לפני יומיים הוא לא הרגיש כל כך טוב, לא שתה כל כך ולא הצליח להשתין, הוא קצץ הסתכל על הבטן ויעל נורא דאגה, היא הכריחה את אבנר (מנהל החווה) להזמין וטרינר ואתמול הודיעו להם שהוא חלה בקוליק, אומנם קל, אבל קוליק. בינתיים הוטרינר נתן להם תוספי מזון, למרות שאני ויעל בכלל לא מבינות ימה זה יעזור.. מה עושים? אתם חושבים שהוא ייצא מזה? אני רוצה להפות את השאלה גם לפרום סוסים אבל המחשב שלי לא כל כך רוצה לעזור.. נטע

GrEeNwOmAn

New member
אויש'...../images/Emo95.gif

לנטע ויעל- אני ממש מצטערת. אני מקוה שיחלים כמה שיותר מהר. כל עוד פניתם לוטרינר, אז תירגעו, תתנו לו את התוספי מזון, ותקשיבו להורואתיו של הוטרינר. הוא 99% וחצי ייצא מזה. זה קוליק קל, לא? * נ.ב. - נטע ויעל אני מאד רוצה לפתוח אתכן דף חדש, תגידו לי אם אתן מסכימות, ואני מקווה שיבריא

S H I L G I

New member
זה הסוס של יעל לא שלי../images/Emo29.gif

ואני לא רוצה שום קשר איתך

GrEeNwOmAn

New member
אני יודעת שזה של יעל ולא שלך!

אבל את כתבת את ההודעה, מיוזמתך? לוידעת! קיצקוץ, טוב אז רק בפורום תצטרכי לסבול אותי... ואני משנה חתימה! רק פשוט תפוז לא עבד לי לםני כמה ימים ולא הצלחתי לשנות

אבישג אני חושבת שאם את נוקטת את

הצעד הראשון אז קודם כל תשני את החתימה שלך...!

ווינגז

New member
אני לחוצההה

לא יודעת... אם יקרה לו משהו אני אמותתתת.... אני לא יודעת מה לעשוץ כן, זה קוליק קל... אבל עדיין....

אני מחזיקה לו ולך אצבעות!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ואני ממש מקווה שזה יעבור בשלום!! אבל אם אמרו שזה קוליק קל אז אין הרבה מה לדאוג!

ווינגז

New member
כן...

אבל... אני עדיין דואגת לו נורא... והסוס השני שלי ממש משתגע... כי ווינדי וג'ז קשורים אחד לשני בצורה שאתם לא יכולים להאמין...

niko girl

New member
כןן אבל אם תקראי את המאמר של

חמוטל על הקוליק אולי תמצאי שיטות ל"העביר" את הקוליק או ק להקל עליו.

טוי בוי

New member
גרייט חולה קבועה../images/Emo60.gif

שלנו... היא כל הזמן חולה בזה ושהיא חולה הולכים איתה חצי שעה ולפני סמי מזריק לה משהו.... זה ממש עוזר ובדרך כלל סוס עם קוליק לא אמור לאכול..מוזר...

S H I L G I

New member
תיקון טעות חשוב!!../images/Emo29.gif

לפני שעה בערך יעל התקשרה ואמרה שזה לא קוליק קל, זה יותר מזה!

ווינגז

New member
עדכון

וויתרתי על יומולדת של חברה שלי וטסתי לחווה... הוא לא אכל כבר מיום שני ויש לו קוליק יחסית קשה... הוא כל הזמן נשכב... אבל המנהל של החווה גרם לו לעשות קצת קאנטר ובאקינגים... ו... אחר כך הוא עשה קצת... אבל עדיין יש לו קוליק יחסית לא טוב... הוא פשוט נשכב ומנסה להתגלגל ו... ו... לא מצליח... ו... הוטרינר יבוא עכשיו וישימו לו צינור בקיבה מהראש לקיבה זאת אומרת... ו... אם המצב שלו לא יהיה יותר טוב עד יום ראשון ינתחו אותו

אוי!!!!!!!!

אני כל כך מקווה שהכל יסתדר! אני מחזיקה לך ולו המון המון אצבעות! אני מתפללת שהוא יעבור את זה בשלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! &=החזקת אצבעות אצלי ואצל שי! אז הנה לך! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

למעלה