הסוף הוא לא מה שחשבתם - ספויילר

Alexis

New member
הסוף הוא לא מה שחשבתם - ספויילר

הסוף של העונה: אנשים... אתמול אני וליטל זינה ראינו את Friend in Need ו... זה כל כך לא מה שחשבתי!!! זינה מתה בהתחלה!!! ולא מראים כ"כ הרבה... מראים מהנקודת מבט שלה! יענתו, בא אלייה הסמוראי המזדיין (סליחה) ואז מראים את החרב מתקרבת ורואים אדום ושחור!!! היא זאת שמטומטמת! אני במשך כל השנים חשבתי שגבי היא הדפוקה ו... מסתבר שלא! גב צריכה להציל אותה בזה שהיא תפזר את האפר שלה ליד איזה הר או על איזה הר עד שקיעת השמש והיא מצליחה אבל זינה לא נותנת לה!!! הסוף חביב... אבל אל תדאגו... יש סיכוי מאוד טוב להמשך כלשהו... סאברים יקרים: זה בשבילכם! למי ששמע על הנשיקה אז כמובן שיש לה תירוץ. זינה צריכה לשתות מים מיוחדים כדי להתחזק או משהו כזה וגב מביאה לה את המים כי זינה לא יכולה לקום והיא מביאה לה אותם דרך הפה רק שהיא תופסת לה את הפנים. אחרי שהיא נותנת לה את המים, רואים קטע של ניתוק וגב ממשיכה לנשק אותה קצת!!!

niv_204

New member
ספוילר ל-FIN

הסוף מאד יפה. היא לא מטומטמת (אולי קצת טיפשה). מה שעצבן אותי מאד בסוף היתה הסיבה. הרי כל ה-40,000 שמתו - זאת היתה תאונה. וזה לא קרה באשמתה. היא הגיעה שיכורה למקום ההוא עם האפר של החברה שלה ופשוט התחילו להרביץ לה ללא שום סיבה. זכותה המלאה להגן על עצמה ובטח שהשרפה לא היתה באשמתה. הסוף עצבן אותי מאד כי בשום פנים ואופן היא לא היתה אמורה לקחת על עצמה את האחריות על המוות של כולם שם. אני לא טוענת שהמצפון לא היה צריך להציק לה אבל למות בגלל תאונה? גם הרגשתי שאם גבריאל היתה מתעקשת עוד קצת לגבי החזרה שלה לחיים (ממש במשפט האחרון) רואים על הפנים של זינה שהיא היתה משתכנעת. עוד קצת מאמץ גבריאל... בכל מקרה, אם לומדים לקבל את הרעיון המטומטם והמיותר הזה שדיברתי עליו למעלה, הפרקים מקסימים, יפיפיים, מרתקים ולכל מי ששוקל אם לראות או לא - אז ***כן*** לראות. לא לוותר. אולי בצפייה ראשונה קצת תתעצבנו אבל בצפיה שניה ושלישית... לא תתחרטו.

למעלה