הסוף למכבי "עלית"? אולי...

Carmelo Anthony

New member
הסוף למכבי "עלית"? אולי... ../images/Emo10.gif

יו"ר שטראוס-עלית הצהיר שהוא רוצה להפסיק את החסות שנותנת עלית למכבי, משהו ששווה 2 מיליון דולר (כמעט), שמעתי ראיון עם שמעון מזרחי וטל ברודי היום בבוקר ושמעון אומר שזה אמת, אבל, הוא מסתייג, הדברים עוד לא סגורים ואז הוא מתאר כמה היחסים עם עלית טובים ואיך החוזים שלהם היו כתובים על מפיות והיו מסתמכים אך ורק על אמון, גם מנכ"ל עלית אומר שהיחסים מצויינים אבל יש "שינויים אסטרטגים" בחברה, והוא רוצה לסיים עם ה-38 שנים של חסות. זה אסון, 2 מיליון דולר זה ה-מ-ו-ן כסף, מכבי לא יכולה להרשות לעצמה לאבד כזה סכום!!

תחשוב על

מכבי קוקה קולה ת``א? יש מספיק חברות בארץ שהיו מסכימות ברצון רב לקחת חסות על מכבי. ברור שמכבי ועלית זה כמו כרמלו ואנתוני, אבל אפשר להתרגל לכל דבר.

Carmelo Anthony

New member
זה כבר נהפך לחלק מהקבוצה

38 שנים!!! איך מתרגלים למשהו אחר?!?! חוץ מזה, מי אמר שהספונסר האחר ישלם גם 2 מיליון?

מסכים איתך.

יהיה מוזר להתרגל למשהו אחר. ולגבי הכסף, אל תדאג. הרבה ירצו לשלם כדי להיות מפורסם בכל העולם.

וואי איך שאני לא סובל את סלקום

אבל תחשבו על זה, מכל לקוח בחברה היא לוקחת 4 שקל וכבר הגיעה לסכום

שומו

New member
לעזאזל הכסף, מכבי עלית תל אביב../images/Emo70.gif

לא אכפת לי שעלית לא יתנו לנו אפילו אגורה, רק שיהיו החסות שלנו
מכבי עלית תל אביב
אי-אפשר להוציא את העלית מהשם הזה, כמו שאי-אפשר להוציא את ה"מכבי" או את "תל-אביב"
זה התחיל בשינוי שם ההיכל ובפרידה מרפי גינת, נמשך עם הפרידה מעלית ובסיכסוכים עם סמלים כמו מוני, נדב וג'מצ'י. מה יהיה הצעד הבא
לא עוד צהוב-כחול
שימון יעזוב
אני לא יכול לדמיין את מכבי בלי עלית כמו שאני לא יכול לדמיין את מכבי שלא בצהוב. מכבי באמצע תהליך איבוד-זהות קטלני.

bleeding guitar

New member
כתבה מ- YNET בנושא ../images/Emo168.gif

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3517107,00.html נשמע הזוי מכבי תל אביב בלי עלית באמצע

ilovenewyork

New member
איזה ספונסר הייתם מעונינים לקבל במקום עלית ??

אני הייתי הולך על חברה חזקה שמוכנה ללכת יד ביד לאורך דרך ארוכה וכמו כן שזה יהיה ספונסר חזק אבל הכי טוב שישמע טוב והאם הייתם מוכנים לקבל ספונסר עם שם לא משהו אבל שיתן המון כסף נגיד מעל 3 מיליון דולר ??

יו45

New member
כן

ממש אבל ממש לא חשובה החסות. מי באמת קרא למכבי , מכבי עלית חוץ משמעון מזרחי? העיקר שיגיע הכסף. בכל מקרה אני לא רואה דרך שבה מכבי תקבל על החסות פחות ממה שהיא קיבלה מעלית, להיפך כמו במקרה של זכויות השידור מכבי ויתרה בשנים האחרונות על כסף (והסכומים שמדברים עליהם כרגע הם נמוכים בצורה משמעותית מאלו שמכבי היתה משיגה בשנים של שארס ופארקר ) בשל לויאליות לגופים שתמכו בה בשנים קשות יותר.

למעלה