הסוף של אשר ב"אחות הקטנה"!

BeN ShaDe

New member
הסוף של אשר ב"אחות הקטנה"! ../images/Emo6.gif

הביאו לו איזה דראג קווין והוא כל הזמן מנסה להתרחק ממנה ומתחיל להזיע ואומר כל מה שבניתי בבית בחודש וחצי הלך לי פה.

שפרה מודה שהתאהבה בצבר ../images/Emo122.gif

"כולם בחוץ רוצים אותי, מתחילים איתי בכל מקום .. ופה?" פה צבר לא רוצה אותה.. היא לא רגילה לזה.. "אני מרגישה שבאמת התאהבתי בו"

אבי נוסבאום בתגובה-

"לפעמים גם כשהיא מתעוררת מהחלום שמתחילים איתה ברחוב, במטוס,בפאב, מתחילים איתה".. :)

BeN ShaDe

New member
../images/Emo6.gif

היה בא לי לשבור את הטלוויזיה מתי שהיא אמרה את זה. ונובסאום כרגיל היה ענק!

droriko

New member
מה זאת אומרת כרגיל?

יש לו פינה קבועה שם? כמו לעידן קפון? מוזר, שוטטתי באתר של התוכנית ולא ראיתי אותו שם

Saladin

New member
ולי היה בא לקבור את עצמי ממבוכה.

גם כל פעם שהיא מדברת על ההתאהבות שלה בצבר בא לי לשים איזה כיסוי עיניים ואוזניים. מה הקשר של ההתאהבות הטיפשית הזו למשחק? ואיך אפשר להתאהב במישהו שלא שם עלייך? איפה הכבוד העצמי?

bibaso

New member
מאז שהיא נדלקה על צבר

התחילה ההידרדרות ברושם שהיא עשתה עד אז.

oritr69

New member
כלומר על הגריל שפרה איתי ונסה ויוסי אז איתי ב

בשבוע הבא באחות הקטנה??????????????????????

במתנה שמביאים למתמודד הבא...

אשר רצה להביא לשי מסכה אפרת שאלה אותו: "למה"? והוא ענה: " אחרי שהוא יצא מהוילה הוא יצטרך ללכת עם מסכה שלא יראו את הפרצוף שלו אחרי מה שהוא עושה בוילה מדבר עם כולם..מלכלך ובסו הוא רוצה לצאת הכי נקי..." מסכימה איתו

לא יקח עוד הרבה זמן

שיגלו את הפרצף האמיתי שלו...(ורובם כבר גילו) הקטע, שהוא יודע לגעת בנק' של כולם, לתת להם לשמוע את מה שהם רוצים לשמוע. מזמן הוא היה צריך לעלות על טיל....אם ההפקה לא הייתה שותקת על מעשיו.

פלדי1

New member
זה באמת מוזר

גם ג'ני אמרה את זה, כינתה אותו אבונפחא נפוח וריק. קרן אמרה שהוא בלתי נסבל ואמרה לערן ששי החבר הגדול , סידר לו את ההדחה. (אז למה לעזאזל היא הצביעה נגד נעמה?????)

oritr69

New member
לפי המתנה אפשר לדעת מי יודח????????????

שי איתי או שיפרה??????????????????????????????????????

איך רואים שאשר לא מתחבר ../images/Emo185.gif

לכל הקטע שהוא סלב וזה. הוא יצא ממש דיביל בקטע שהוא הביא לשפרה את "כוכב הצפון" אבל נוסבאום קטל אותי אחר כך שהוא הביא לו את "כוכב הצפון" של שבוע שעבר ובשער היה חתול XDD נוסבאום פשוט ענק, אבל זה לא לנושא. לדעתי הגזימו עם הדראג קווין שהביאו לאשר, ובכלל הראיון עם אשר היה יבש..לא ממנו מוציאים לכלוכים, למרות שהוא כן אמר פה ושם.

sivan1237

New member
מספר פעמים אמר שבבית הם חשבו שיוסי אדם טיפש

וכשראה קטעים עכשיו שיצא מבין שהוא חכם עדיין זה לא יפה להתבטא ככה..נראה לי קצת מקנא שהוא נשאר אחריו

יוליקה

Member
מנהל
גם לאדם הקדמון היתה חוכמת חיים

הוא היה מתוחכם, ידע להתאים עצמו לסביבה.. אבל נישאר פרימיטיבי... זה שיוסי יודע לפלוט דברי חוכמה מפעם לפעם עדיין לא עושה אותו חכם... תראו אותו מסתובב בוילה כשהוא לבד ואין לו עם מי להחליף מילה... מה הוא עושה? מה שעושה ילד בן 3 מול המראה.... פרצופים ומדבר אל עצמו.

אובן1

New member
יוסי אוברייטד מבחינת אסטרטגיה

הוא פולט תובנות בחצי לירה שאחרים כבר מזמן שכחו, מצחיק שמייחסים לו תכונות של איזה אסטרטג-על כשהאיש בסך הכל צריך להתנהג פחות או יותר בטבעיות כדי לזכות בתוכנית. אפילו אם הוא יבהה כל היום בלי לזוז באיזו נקודה דימיונית בחלל ופעם בשעה יפלוט "היא כמו דבורה כשהיא עוקצת" הוא יקח את המיליון. כשהוא עושה כבר קצת אסטרטגיה, הוא עושה את זה בצורה שקופה כמעט כמו העור של שיפרה אחרי מקלחת חמה. ליוסי צריך להציב אתגר נפרד -נראה אם הוא יצליח לא לזכות במיליון,. כדי להשיג את המטרה הזו הוא יצטרך לעשות מעשה דרסטי ברמה של לאנוס את ליאון עם המסרגה של שיפרה.

למעלה