הסוף של הספר השלישי...

Dark Pusha

New member
הסוף של הספר השלישי...

הוא כל כך עצובבבבבבבבבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה אחד הספרים שאני באמת התחברתי אליהם- זאת אומרת נסחפתי עם הסיפור- וחייכתי וכל כך שמחתי והייתי מאושרת כל כך כשויל וליירה התנשקו, כל כך רצתי שזה יקרה, והסופר הדפוק (והכישרוני ביותר- מיותר לציין) הפריד אותם?! ואני כמעט בכיתי והיה עוד ספר אחר שחיכה לי אחרי שסיימתי לקרוא את "משקפת הענבר" ולא הייתי מסוגלת לעת בו... אני כל היום חושבת על כמה הזוג היפיפה הזה סובל! די זה פשוט נורא!

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifגם אני הרגשתי בדיוק כך.

באופן מוזר- היה לי עצוב גם על זה שאני נפרדת מהדמויות
זה קורה לי עם ספרים טובים

Inbal dot com

New member
התכוונתי למשפט השני,../images/Emo168.gif

אבל נכון, הציטוט הראשון הוא ציטוט של אלכסנדר פופ והוא מוזכר בסרט שמש ניצחית בראש צלול. על פי הציטוט הזה קראו לסרט בשמו.

Galadriel 3000

New member
האמת שחשבתי שהסוף קיטשי

בצורה מזעזעת. בגלל זה לא מתתי על השלישי. אבל אולי אם אני אקרא שוב זה ישפיע או משו.

האבק

New member
הסוף קיטשי? ../images/Emo6.gif

סוף קיטשי זה שכל הרעים מתים, כל הטובים חיים וויל וליירה חיים ביחד עד עצם היום הזה בטירה של לורד עזריאל עם 3 ילדים.

להיפך!

הוא ממש לא קיטשי! אם זה היה קיטשי וויל וליירה היו מוצאים דרך לחיות ביחד וכמו שכתבו מעליי כולם היו חיים באושר ועושר עד עצם היום הזה..

בעיני לא.

בעיני זה כתוב דווקא בצורה עדינה למדי. גם אני הייתי עצובה שהם נאלצו להפרד, אבל איכשהו קיבלתי את ההרגשה שהסיפור לא ממש נגמר. אולי פעם פולמן יכתוב המשך והם יחזרו זה לזה.

האבק

New member
מצטער לאכזב אבל..

אאל"ט הוא אמר שויל וליירה לא יחזרו להיות ביחד

Dark Pusha

New member
../images/Emo7.gif

למרות מה שכולם אמרו- הסוף עדיין עצוב... ואני יוסיף את המשפט ההוא לחתימה שלי גם!

למעלה