הסוף של העונה הראשונה כזה מאכזבבבבב

justme007

New member
הסוף של העונה הראשונה כזה מאכזבבבבב

התחלתי לראות את העונה הראשונה ככה במקרה בערוץ 2. ראיתי את הפרקים ה20 או משהו ואז רציתי לדעת מה קרה בפרקים הראשונים, אז חיפשתי באינטרנט אם יש פרקים, אבל אין יש רק 1-4 ועוד איזה שני פרקים מסכנים באימיול אז הלכתי וקניתי את כל העונה ב249 שקל (מתנה ליומולדת שלי חח). בכל אופן כבר יומיים שאני לא ישנה כי אני מרותקת לזה, אבל למה הסיום כזה מאכזב? אוף טוב אני לא אגלה, כי בטח יש כמוני עוד אנשים שלא ראו את הסדרה איילת סורר כזו יפה ושחקנית מעולה, גם מאיה כזו מצחיקה ושחקנית באמת ברמה - סוף סוף סדרה ישראלית שאני יכולה לומר שהיא ברמה. רק באמת חבל שהסוף היה מאכזב, וחבל שבעונה הבאה לא ממשיכים שאסי (ראובן) הוא הפסיכולוג, וחבל שנגמר ככה עם נעמה - אוף, שיהיה פעם סוף טוב.

justme007

New member
תודה - אבל העמוד לא ממש...

לא עונה לי על השאלה של למה הסתיים ככה - מאוד מאכזב ועוד יותר מאכזב זה שבעונה הבאה אין ממש המשך.

הוא לא כזה מאכזב אלא מפתיע כי כולם

ציפו כמוך לסוף טוב והוליוודי כמו שאת ציפית לו ולכן זה היה סוף מפתיע

MommyHug

New member
משהו שם בכל זאת הפריע

ולא היה אמיתי. לדעתי דווקא הפריע (לי לפחות) שזה כן הפך לעוד סדרה הוליוודית בזה שהוא היה אצלה בבית וזה לא הסתיים בצורה בוגרת אלא בסימן שאלה גדול מה יקרה. (לפי הסיום הזה אפשר לדמיין שהוא מתחרט וכן חוזר אליה להתחיל רומן...)

justme007

New member
MommyHug את/ה צודק/ת

אכן מאכזב - כי גם אין המשך. את העונה השניה אני בטח לא אראה, כי בטח יהרסו גם את העונה השניה, ואני גם לא אוהבת סדרות שמשאירות בסוף רושם לא טוב. וכן, כמו כולם הבנתי את הסוף, ביג דיל אז הוא היה איתה שם על הצוק והלך כדי לא לתת לה למעוד. לדעתי הוא פשוט "דחף" אותה למטה. הדבר הכי גרוע זה לומר למישהו שאתה אוהב אותה ואחכ לסגת ככה אחורה ולא לעשות כלום. שיתנו לי לכתוב את התסריט, לפחות אני לא יאכזב

אני לא ממש מסכים...../images/Emo58.gif

לדעתי, הסוף של הפרק האחרון בעונה נכתב כדי לשרת את אופי הדמויות, ולא את הצופים. לדעתי זה מאד מתאים לדמות של ראובן לעשות את מה שהוא עשה - מצד אחד הוא אמנם התאהב בנעמה, אבל מצד שני הוא הרגיש שזה לא בסדר מצידו: אם הם ישכבו הוא יבגוד באמון שלה כפי שהוא אמר לה בטיפול (למרות שאכן יש תחושה שזה לא בהכרח מה שיקרה, אבל רוב הסיכויים שכן), ואפשר לראות מההתנהגות שלו בפרקים קודמים שהוא ממש שונא את מה שאבא שלו עשה (ברח מהבית עם מטופלת), והוא קופץ כל פעם שמזכירים לו עד כמה הוא דומה לאביו - על כן כנראה שהתחושה שהוא יעשה טעות איומה גברה עליו באותו רגע, ככה לי לפחות נראה. זו אמנם רק דעתי, וגם אני התאכזבתי קצת מזה שהסוף לא נכתב אחרת, אבל כשחשבתי על זה אח"כ, זה רק גרם לי להעריך יותר את כותבי הסדרה, שכתבו אותה נאמנה לעצמה ולדמויות שבה עד הסוף, בלי להתפשר על סוף שאולי יסב הנאה רבה יותר לצופים. חוץ מזה, גם במציאות הסוף הרבה פעמים מאכזב, לא?

justme007

New member
זה הבעיה

שהסדרה הפכה ליותר מידיי מציאות בסוף, וזה לא ממש מה שמביא צופים ! שכחתם מה זה טלוויזיה? היו עושים סרט דוקומנטרי, מילא, אז אנשים היו פחות מאוכזבים. אבל בכמה פרקים לפני הסוף הוא כבר שבר את הכל בזה שהוא אמר לה שהוא אוהב אותה, אז במילא הוא דפק את הטיפולף אז אין לי ממש הערכה לכותבי הסדרה, כי הם רק גרמו לי לא לרצות לראות עונה שניה.

דהאמא

New member
לא לגמרי מסכים

הגבול בין הדקומונטרי הולך ומיטשטש עם השנים. יותר ויותר אנשים רוצים לראות, אפילו את סרטי המדע בדיוני שלהם, כאמינים, משכנעים וריאליסטים. הסרט "המופע של טרומן" מלמדנו על מגמה יחסית טריה - ההבנה שהחיים הם הסרט הטוב ביותר. ובימינו זה מתבטא בפרץ של סדרות ריאליטי, והתחזקות העשייה הדקומונטרית.

justme007

New member
קצת בעיה לגלות

כי זה לא פייר כלפי אלו שלא ראו עדיין את הסוף אבל אם את כמוני, אז מצפה לך אכזבה שלא תרצי יותר לראות עונה שניה. אבל יש אנשים אחרים שלא מסכימים איתי, אני פשוט מאוד מאוכזבת מהסוף.

moranzeev

New member
תגידו...בקשר לעונה השניה

א. מתי היא מתחילה כבר?! ב. (שאלה שקצת יותר קל לענות עליה) הרי אסי דיין כבר אמר בעבר שהוא לא רוצה להמשיך לעונה שניה, ואז כמה ראיונות אח"כ הוא אמר שהוא כן רוצה לחזור לעונה השניה. והוא מבואס שהוא איבד את התפקיד. אז... מה קורה?! בעונה השניה יהיה את אסי דיין (הגאון)? ושאר הפאנל...? ואם בכל מקרה יש למישהו השערה מתי תהיה העונה השניה?

justme007

New member
בקשר לעונה השניה...

מורן זאב לפי מה שקראתי (כי זה לא מהמקור), לא ידוע עדיין מתי יש עונה שניה. הבנתי שאסי דיין כבר לא ימשיך בתפקיד אלא יחליף את גילה (המטפל של המטפל), במקומו יביאו מטפלת שלא ידוע עדיין מי. השחקנים לא ממש ימשיכו, איילת סורר לא תהיי. אם יש תקווה שיהיו צופים לעונה השניה (כי העונה השניה נגמרה ככ לא טוב) אז שהכותבים יחזירו את אסי דיין לתפקיד ושיחזירו את איילת סורר ושיעשו סוף כמו שצריך - כותבי הסדרה אם אתם קוראים ורוצים רייטנג (שזה מה שחשוב באמת) אז תחזירו את אסי לתפקיד ותסיימו כמו שצריך את הסיום שלא היה בעונה השניה אם לא, אז אני את העונה השניה בטוח לא אראה, אכזבה אחת מסדרה ככ טובה מספיקה לי.

moranzeev

New member
אני לגמרי מסכימה איתך

בקשר לסיום העונה הראשונה, ראיתי את זה עוד בגלגול הראשון שלה (בהוט) ואני זוכרת שיומיים כשנזכרתי בסידרה ממש התאכזבתי. למרות שאם אסי יהיה בתפקיד ה"מטפל של המטופל" זה לדעתי גם תהיה תפנית נחמדה, אבל בהחלט אני אשמח אם יתנו המשך לסיפור עם נעמה. למרות שאני סומכת על יוצרי הסידרה שיפתיעו. יש לי בקטע הזה סתירות כי מצד אחד כמו כל אחד (ואל תשחקו אותה) אני רוצה התקדמות בין ראובן לנעמה, מצד שני יש תמיד את ההרגשה שאחרי סיפור כזה גדול ואתה מכניס את עצמך לכזה מצב של ציפיה הנפילה תהיה יותר מבאסת, וצריך לדעת טוב טוב איך להמשיך את הסיפור הזה אם זה נמשך. אני בכל מקרה את העונה השניה אראה, כי אם העונה השניה תהיה כמו הראשונה... שווה כל שניה. במיוחד אסי דיין, שמאז הסידרה התחלתי לעקוב קצת אחרי יצירותיו, אם בסרטים סדרות (כדוגמת בנות בראון שגם הייתה מצוינת) וספרים, שהוא הוציא שלושה, קשה להשיג אותם רצח!!! (נסעתי ל3 ערים שונות עד שהצלחתי להשיג את הספר, שהוא הקל להשגה מה3, וגם ממנו נשארו 15 עותקים בכל ההוצאה- תוכן הענינים ד"א, ספר... אחד הטובים, דיין מוכיח שהוא משהו מיוחד) בכל מקרה, אני מוכנה לסידרה... :)

דהאמא

New member
אל תשאלי מתי העונה השניה תתחיל

תשאלי מתי יתחילו צילומי העונה השניה - תהליך שבפני עצמו יקח בערך חצי שנה ...

moranzeev

New member
עם המזל הנאחס שלי העונה השניה תתחיל

איך שאני אשתחרר ואטוס מפה...

למעלה