זה התרגיל לעבוד על אזרחי העולם:x.com
x.com
הדובר הוא Jeffrey David Sachs והשאלה היא מה היתה כוונת טראמפ בשתפו סרטון זה, האם לעג לסאקס או שמא גנוי ל- AKA ,CM "שגלתי ואנוכי"...לא יודע מי הדובר, אבל לא כל כך הבנתי היכן הבעיה. לא הכרתי שזאת התזה של נתניהו להעלמת ארגוני הטרור, אבל במחשבה ראשונית זו תיאוריה נכונה למדי. אשרי ראש ממשלתנו הנבחר אם כן, אם אכן הוא זה שדחף לכך (לא שיש לו קשר מיוחד לנושא, אבל למה לא , אני זורם ). נקווה שיצליח להשיג את המשימה שמוזכרת כאן גם ביחס לאירן ובא לציון גואל.
סרטון חיובי לחלוטין שמישהו כאן בישראל מנסה לתת נופך שלילי לכך שהנשיא הנבחר טראמפ פירסם או שיתף אותו. נטו מחמאה לרוה"מ ונסיון ליצירת פייק ניוז ע"י מתנגדיו.
על השאלה הזאת מן הסתם רק הנשיא הנבחר טראמפ (ואולי עוזרו שסייע לו במעשה) יידע לענות. בינתיים, הנסיון לעשות כאילו אתה יודע ואז להשתמש ב'ידע' הזה כדי להגחיך את רוה"מ, הוא פתטי. כאמור, אני אישית לא רואה שום בעיה בשיתוף הסרטון הזה, להבנתי הוא מהווה מחמאה לראש הממשלה הנבחר של ישראל מר בנימין נתניהו, ואם הנשיא הנבחר טראמפ אכן שיתף את הסרטון הזה, אין לי כל סיבה שלא לראות בזה עניין חיובי ובוודאי שאינני מוצא בכך כל בעיה.הדובר הוא Jeffrey David Sachs והשאלה היא מה היתה כוונת טראמפ בשתפו סרטון זה, האם לעג לסאקס או שמא גנוי ל- AKA ,CM "שגלתי ואנוכי"...
התחושה שלי היא שביידן הוא אחרון הנשיאים הנחלצים לעזרת ישראל.על השאלה הזאת מן הסתם רק הנשיא הנבחר טראמפ (ואולי עוזרו שסייע לו במעשה) יידע לענות. בינתיים, הנסיון לעשות כאילו אתה יודע ואז להשתמש ב'ידע' הזה כדי להגחיך את רוה"מ, הוא פתטי. כאמור, אני אישית לא רואה שום בעיה בשיתוף הסרטון הזה, להבנתי הוא מהווה מחמאה לראש הממשלה הנבחר של ישראל מר בנימין נתניהו, ואם הנשיא הנבחר טראמפ אכן שיתף את הסרטון הזה, אין לי כל סיבה שלא לראות בזה עניין חיובי ובוודאי שאינני מוצא בכך כל בעיה.
אוקיי, אז היה חשוב לך לציין שביידן סייע לישראל. שוין, ציינת.התחושה שלי היא שביידן הוא אחרון הנשיאים הנחלצים לעזרת ישראל.
טראמפ יודע כי כדי להיות ראש - עליך לא להתרחק יותר מדי מן הכתפים...ולצבור האמריקאי פשוט נמאס מישראל, גם אם האוונגליסטים השוטים עדיין תומכים בה...כחמורו של משיח.
ימים ידברו ורֹב שנים יודיעו חכמה (איוב לב ז)
אנחנו לא צריכים שטראמפ יחלץ בפועל לטובת ישראל ( למשל שישלח נושאות מטוסים להלחם באויבינו ) , מספיק לנו שלא יפריע לנו להלחם ויספק את הנשק הדרוש.התחושה שלי היא שביידן הוא אחרון הנשיאים הנחלצים לעזרת ישראל.
טראמפ יודע כי כדי להיות ראש - עליך לא להתרחק יותר מדי מן הכתפים...ולצבור האמריקאי פשוט נמאס מישראל, גם אם האוונגליסטים השוטים עדיין תומכים בה...כחמורו של משיח.
ימים ידברו ורֹב שנים יודיעו חכמה (איוב לב ז)
אבל הטענה היא שזה אינטרס ישראלי המנוגד לאינטרס אמריקאי.לא יודע מי הדובר, אבל לא כל כך הבנתי היכן הבעיה. לא הכרתי שזאת התזה של נתניהו להעלמת ארגוני הטרור, אבל במחשבה ראשונית זו תיאוריה נכונה למדי. אשרי ראש ממשלתנו הנבחר אם כן, אם אכן הוא זה שדחף לכך (לא שיש לו קשר מיוחד לנושא, אבל למה לא , אני זורם ). נקווה שיצליח להשיג את המשימה שמוזכרת כאן גם ביחס לאירן ובא לציון גואל.
סרטון חיובי לחלוטין שמישהו כאן בישראל מנסה לתת נופך שלילי לכך שהנשיא הנבחר טראמפ פירסם או שיתף אותו. נטו מחמאה לרוה"מ ונסיון ליצירת פייק ניוז ע"י מתנגדיו.
זה הטענה של אותו דובר (כנראה, אני מסתמך עליך). זה לא אומר שזה מה שהנשיא הנבחר טראמפ חושב, זה לא אומר שזאת הסיבה שהנשיא הנבחר טראמפ שיתף את הסרטון, וזה לא אומר כמובן מאומה על ראש הממשלה הנבחר נתניהו ובוודאי שלא משהו שלילי.אבל הטענה היא שזה אינטרס ישראלי המנוגד לאינטרס אמריקאי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.