הסוף של הפושע?

זה התרגיל לעבוד על אזרחי העולם:

להוביל את הרעיון שישראל רוצה מלחמה נגד איראן(ז"א להחליף שם שלטון) ולא שבעצם ארה"ב רוצה

וישראל יותר המבצעת שמשלמת את המחיר בחיי אדם.

הרי כל הזמן מנסים לשכנע באותו דבר(מאז 7 באוק').

Harrington

Well-known member
מנהל
לא יודע מי הדובר, אבל לא כל כך הבנתי היכן הבעיה. לא הכרתי שזאת התזה של נתניהו להעלמת ארגוני הטרור, אבל במחשבה ראשונית זו תיאוריה נכונה למדי. אשרי ראש ממשלתנו הנבחר אם כן, אם אכן הוא זה שדחף לכך (לא שיש לו קשר מיוחד לנושא, אבל למה לא :), אני זורם :)). נקווה שיצליח להשיג את המשימה שמוזכרת כאן גם ביחס לאירן ובא לציון גואל.

סרטון חיובי לחלוטין שמישהו כאן בישראל מנסה לתת נופך שלילי לכך שהנשיא הנבחר טראמפ פירסם או שיתף אותו. נטו מחמאה לרוה"מ ונסיון ליצירת פייק ניוז ע"י מתנגדיו.

certified.woke

Well-known member
לא יודע מי הדובר, אבל לא כל כך הבנתי היכן הבעיה. לא הכרתי שזאת התזה של נתניהו להעלמת ארגוני הטרור, אבל במחשבה ראשונית זו תיאוריה נכונה למדי. אשרי ראש ממשלתנו הנבחר אם כן, אם אכן הוא זה שדחף לכך (לא שיש לו קשר מיוחד לנושא, אבל למה לא :), אני זורם :)). נקווה שיצליח להשיג את המשימה שמוזכרת כאן גם ביחס לאירן ובא לציון גואל.

סרטון חיובי לחלוטין שמישהו כאן בישראל מנסה לתת נופך שלילי לכך שהנשיא הנבחר טראמפ פירסם או שיתף אותו. נטו מחמאה לרוה"מ ונסיון ליצירת פייק ניוז ע"י מתנגדיו.
הדובר הוא Jeffrey David Sachs והשאלה היא מה היתה כוונת טראמפ בשתפו סרטון זה, האם לעג לסאקס או שמא גנוי ל- AKA ,CM "שגלתי ואנוכי"...

Harrington

Well-known member
מנהל
הדובר הוא Jeffrey David Sachs והשאלה היא מה היתה כוונת טראמפ בשתפו סרטון זה, האם לעג לסאקס או שמא גנוי ל- AKA ,CM "שגלתי ואנוכי"...
על השאלה הזאת מן הסתם רק הנשיא הנבחר טראמפ (ואולי עוזרו שסייע לו במעשה) יידע לענות. בינתיים, הנסיון לעשות כאילו אתה יודע ואז להשתמש ב'ידע' הזה כדי להגחיך את רוה"מ, הוא פתטי. כאמור, אני אישית לא רואה שום בעיה בשיתוף הסרטון הזה, להבנתי הוא מהווה מחמאה לראש הממשלה הנבחר של ישראל מר בנימין נתניהו, ואם הנשיא הנבחר טראמפ אכן שיתף את הסרטון הזה, אין לי כל סיבה שלא לראות בזה עניין חיובי ובוודאי שאינני מוצא בכך כל בעיה.

certified.woke

Well-known member
על השאלה הזאת מן הסתם רק הנשיא הנבחר טראמפ (ואולי עוזרו שסייע לו במעשה) יידע לענות. בינתיים, הנסיון לעשות כאילו אתה יודע ואז להשתמש ב'ידע' הזה כדי להגחיך את רוה"מ, הוא פתטי. כאמור, אני אישית לא רואה שום בעיה בשיתוף הסרטון הזה, להבנתי הוא מהווה מחמאה לראש הממשלה הנבחר של ישראל מר בנימין נתניהו, ואם הנשיא הנבחר טראמפ אכן שיתף את הסרטון הזה, אין לי כל סיבה שלא לראות בזה עניין חיובי ובוודאי שאינני מוצא בכך כל בעיה.
התחושה שלי היא שביידן הוא אחרון הנשיאים הנחלצים לעזרת ישראל.
טראמפ יודע כי כדי להיות ראש - עליך לא להתרחק יותר מדי מן הכתפים...ולצבור האמריקאי פשוט נמאס מישראל, גם אם האוונגליסטים השוטים עדיין תומכים בה...כחמורו של משיח.

ימים ידברו ורֹב שנים יודיעו חכמה (איוב לב ז)

Harrington

Well-known member
מנהל
טראמפ יודע כי כדי להיות ראש - עליך לא להתרחק יותר מדי מן הכתפים...ולצבור האמריקאי פשוט נמאס מישראל, גם אם האוונגליסטים השוטים עדיין תומכים בה...כחמורו של משיח.

אוקיי, אז היה חשוב לך לציין שביידן סייע לישראל. שוין, ציינת.
חשוב לך גם לעשות כאילו טראמפ לא יעשה זאת. זה כבר סתם פתטי בעיני, אבל חלק ידוע ומוכר מהמצאת הרל"ב שהם מריצים כבר כמה וכמה שבועות, בנסיון מגוחך להפחיד את הימין ולגרום לו להתחרט על תמיכתו בנשיא הנבחר. כמובן שבעולם המציאות זה לא עומד על הפרק אבל היי, זה לא צריך להפריע לאף רל"ביסט לנסות את כוחו :).

בהצלחה עם זה. תחזור אלי כשזה יחזור להיות ענייני או לכל הפחות, מעניין.

הפרבולה1

Well-known member

אנחנו לא צריכים שטראמפ יחלץ בפועל לטובת ישראל ( למשל שישלח נושאות מטוסים להלחם באויבינו ) , מספיק לנו שלא יפריע לנו להלחם ויספק את הנשק הדרוש.
לעומת ממשל ביידן שלצד אספקת נשק חלקית אז במקביל די הפריע בזה שכפה עלינו לסייע לאויב בעזה, מה שבין היתר מאריך ללא צורך את המילחמה בעזה.
ראה למשל כעת שממשל ביידן מצפה מאיתנו שנסכים לפריסת צבא לבנון בדרום לבנון ומתעלם מהעובדה שצבא לבנון זה חיזבאללה.

evglev1

Well-known member
מנהל

אבל הטענה היא שזה אינטרס ישראלי המנוגד לאינטרס אמריקאי.

Harrington

Well-known member
מנהל
אבל הטענה היא שזה אינטרס ישראלי המנוגד לאינטרס אמריקאי.
זה הטענה של אותו דובר (כנראה, אני מסתמך עליך). זה לא אומר שזה מה שהנשיא הנבחר טראמפ חושב, זה לא אומר שזאת הסיבה שהנשיא הנבחר טראמפ שיתף את הסרטון, וזה לא אומר כמובן מאומה על ראש הממשלה הנבחר נתניהו ובוודאי שלא משהו שלילי.

למעלה