הסוף

kamil2525

New member
הסוף

לעיתים רוצה להיעלם כי כבר הפסקתי להילחם פיסה אחר פיסה ממני מתקלפת מחבקת עצובה אבל לא מספיק כבר לא חשה כמעט כבר לא בוכה תמיד חששתי מזו האדישות שאופפת אותי כאילו רוצה אבל לא מספיק הכל זמני החברים, עכשיו, היום הכל יעבור אז מה הטעם בלשתול אף פעם לא שמחה לפחות לא יותר משבריר שנייה וגם אז צל אפור, כבד מעיק מעליי הסרט הזה הוא עליי ואף אחד מהצוות לא מכיר את התסריט גם לא הבמאי. רק אחד יודע את הסוף את הסוף שלי

כתיבה מצויינת הסרט הזה הוא עליי ואף אחד מהצוות לא מכיר את התסריט גם לא הבמאי. ואני חושב- האם האחריות לחייך עליך או אותו אחד הוא מישהו שמעל כולם....

kamil2525

New member
תודה

קודם כל תודה דבר שני האחריות לחיי היא עליי לצערי (במעשיי, בצעדיי ) אבל אני מאמינה שאותו אחד יחיד שמלמעלה רק הוא יכול לקבוע את הסוף ובינתיים אני ממתינה מקווה שיחליט שיהיה טוב מתפללת.

cavell

New member
לא צריך להגזים

ראה נתתי לפניך היום, את החיים, ואת הטוב, ואת המוות, ואת הרע אם אין בחירה אין משמעות לעשרת הדיברות. עשרת הדיברות הם פי אלוהים, לפי אלוהים יש משמעות, ולכן לעשרת הדיברות יש משמעות. בסתירה לכך שקיבלנו שאין להם משמעות. לכן כמסקנה מתחייבת: יש בחירה. לפי הוכחה בדרך השלילה. זו לוגיקה. הוכחה בדרך השלילה מוסכמת על המתמטיקאים והלוגיקאים המקפידים על המידה הרבה ביותר של חומרה ודקדקנות.

למעלה