הסוף ...!!!!

הסוף ...!!!!

האם את רואה את המבט החם בתוך עיני המבט הכי מושלם שאת תראי אני לא יכול להאמין שאת תוכלי להבין את כל מה שעובר עליי וכל הדיבורים הללו על שקט השקט שמתחולל אצלך האם תמיד היה הכל רועש אני לא יכול לרקוד שבתוכי יש מלחמות אין לי על מה להתנצל ואין דבר שאת תוכלי לעשות אני הולך אל מול הרוח וזה לא הולך אני נלחם חזק להישאר אבל הזרם מושך בתוך ראשי סערה מתחוללת מנפצת אותי לרסיסים אני מנשק אותך אבל זה כבר דועך אני מחבק אותך אבל זה לא מתמשך בתוך ליבי המלחמה מתחילה להישאר איתך או לברוח ממך וכל הדיבורים הללו על פרידה האם פרידה זה טוב אולי יותר טוב מלחיות בלי אהבה אני לא יכול להאמין שאת תביני את הרוב כשאת בוכה אני שומע את קולך הקול הכי עצוב ששמעתי בחיי אני לא יכול לפגוע בך ולעזוב סתם כך חייבת להיות דרך אחרת לומר שלום מבלי אולי אני הולך אל מול הרוח וזה לא הולך אני נלחם חזק להישאר אבל הזרם מושך בתוך ראשי סערה מתחוללת מנפצת איתי לרסיסים אני מנשק אותך אבל זה כבר דועך אני מחבק אותך אבל זה לא מתמשך בתוך ליבי המלחמה מתחילה להישאר או לברוח ממך ....!!

ה מוזה

New member
אני הולך אל מול הרוח

כשרוחות סערה נושבות .. מאיימות ומפחידות כל הולך רגל הבא מולן לא מתקדם לאן שרוצה כאילו רגליו קפאו במקום זה מין מאבק בין הכוח לרוח קרב אבוד מראש בין שני איתני הטבע "אני את והאל שלצידי עוד ננצח לא בגלל הכוח רק בגלל הרוח הנושבת בגבי רק בגלל הרוח בתוכי במוחי בנשמתי רק בגלל הרוח בתוכי בדמי בנשמתי" לתת לרוח לנשוב לנו בגב לסחוף אותנו לאן שרוצה הלב .. וכל כך ,כל כך פוחד.. לתת לרוח לשאת אותנו כעלה .. שנשר מהעץ ..לפריחות חדשות לזריחות מוארות .. כי לפעמים להיות חלש ולתת לרוח ולנפש להוביל זה להיות חזק .

sunset*

New member
נגד הרוח

השעה מאוחרת, הרחובות ריקים מאדם לאורך הטיילת הפנסים דולקים ואפשר לראות את הים ואתה מרגיש, שאתה האיש הכי בודד בעולם מוצא את עצמך הולך נגד הרוח אף מכונית לא עוברת גשם שוטף את העיר הרוח מתגברת ועושה שמות ברחוב שאתה מכיר ואתה שיכור שרועד מקור ונכנס עם הראש בקיר אתה לא היחיד שהולך נגד הרוח הולך נגד הרוח, המדרכה מתנדנדת אני סומך על הגשם שימשיך לרדת שיימשך הלילה, אהובתי, אל פחד, תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר לבושה בשחור היא הופיעה מתוך החושך מלכת חלומותיי באה אלי משוגעת על כל הראש היא איבדנו אויר בטנגו מהיר עצרנו את עצמנו בקושי אתה זה תמיד הולך נגד הרוח ואני לא יודע אם היא אמת או חלום פעם היא גן עדן ופעם היא רכבת אל הגהנום והיא חמה כמו האדמה ואני נאבק לנשום אבל אין מה לעשות נגד הרוח הולך נגד הרוח, המדרכה מתנדנדת אני סומך על הגשם שימשיך לרדת שיימשך הלילה, אהובתי, אל פחד, תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר הולך נגד הרוח, המדרכה מתנדנדת אני סומך על הגשם שימשיך לרדת שיימשך הלילה, אהובתי, אל פחד, תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... ____________________ נגד הרוח - שלום חנוך

צחי24

New member
מילים כדורבנות

לא סתם זהו אחד השירים שלו האהובים עלי ביותר...במיוחד המשפט "תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר"...

שומעת מבינה ובעיקר כואבת

אתה לא היחיד שהולך נגד הרוח החיים זה לא מה שאמרו שזה יהיה, הכל שונה גדול מדי כואב מדי. אהבה הייתה, והאם היא קיימת? או שאולי זה כמו השיר של :"איפה הילד?" שאומרים כי אהבה לא באמת קיימת היא כמו סם ממכר שרוצים מנו עוד אפילו שזה כבר לא תופס, נגמר!

למעלה