הסופה החלה

סער ג1

New member
הסופה החלה ../images/Emo182.gif

אז נכון, אולי החזאים קצת מגזימים והסופה הקודמת הייתה חזקה הרבה יותר - אבל עבור רבים חורף זה תמיד טוב, וכשהוא מלווה בשלג בירושלים, אז עוד יותר. לפי התחזיות האחרונות - הסופה האמתית עליה מדברים כבר כמה ימים בלי הפסקה כבר התחילה 'לפעול' ברחבי הארץ, כשבירושלים צפוי הלילה השלג לרדת בכמויות (ירושלמים צריכים להתעדכן לגבי הבצפר מחר...) מה אתם מתכננים ביום הסופה מחר? אולי לקפוץ לירושלים לביקור? או אפילו להרחיק לכת לצפון?

amit678

New member
איזה סופה??!!

אמרו שכבר מהיום יהיה גשום וקר ובשיא ההגזמות, אימא שלי כמעט שלחה אותי עם חרמונית לבצפר... הגעתי לבית הספר עטופה בעשרות שכבות מצוידת במטרייה ובמה לא ובסוף חות משלוש דקות ברד וקצת רוח לא היה כלום... אבל איזה מפחיד זה היה הברד הזה, היינו בשיעור צרפתית וכל החלונות היו בטוחים (ככה זה שכל ילד שני בכיתה שלך מצונן ולא מפסיק להשתעל עליך...) ופתאום פשוט התחילו ליפול כדורים על ילדים, אני יושבת ליד החלון ונפל עליי ברד וזה היה ממש כואב
ובנוסף לזה המורה שלי רשמה אותי כי בסה"כ קמתי לדבר עם חברה שלי על זה שיש ברד (טוב נו, בהתחשב בזה שבעקבותיי נהייתה מהומה שלמה בכיתה והמורה חיכתה איזה רבע שעה לשקט אבל זה לא כאילו שכזה עשיתי משהו רע...
). מחר אני רוצה גשם (חכו חכו, מחר אני באה לבכות בפורום על איך נרטבתי וכמה שאני שונאת גשם
)

AnNa ChAn

New member
חיח, אני גרה בצפון../images/Emo129.gif

בעמק החולה. הכל מסביבנו שלג, ואנחנו היחידם שבלי כלום
חברות שלי מאלרום ומרום גולן נהנות משלג ואי-לימודים, ורק אנחנו נדפקנו );

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifאיזה סופה?../images/Emo10.gif

הבטיחו סופה, ואני כמובן, מייד רצתי לארון לראות כמה סווטשרטים של ביה"ס אני יכולה לשים אחד על השני (ד"א-הסקנה המעניינת היא שמקסימום 4, או 3 אם אני רוצה להצליח לזוז) ובסוף לא הייתה סופה, ועוד באותו יום רצנו 3 ק"מ בספורט, ונמסתי שם כמו.. אני לא יודעת כמו מה
בשלג ברמת הגולן כבר הייתי לפני שבועיים בערך, וירושלים זה שעתיים נסיעה, למי יש כוח? אבל זאת הסופה הכי חמה שהייתה לי אי פעם.. כל כך פחדתי מהקור, שלבשתי 4 שכבות. 4!!! אני בד"כ לובשת משהו כמו 2.. XDD

mor000

New member
אז רגע...

את עצובה שלא הייתה סופה?! זה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע!!!! חוץ מזה שאני הייתי מוותרת על ה4 שכבות ופשוט נשארת מתחת לפוך... [=

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifבטח שאני עצובה..

חורף
גשם
את לאאוהבת גשם?
והייתי מוותרת בשמחה על הכול ונשארת בבית, אבל בכל זאת- שוב להבריז משיעור תרבות ישראל? כמה אפשר?

mor000

New member
0= תרבות ישראל!?!?! wtf?!

ולא, לא תודה. אני והשמש חברות מאד טובות [=

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifכןכן, יש שיעור כזה

(וחבל שככה) ועל מה אנחנו לומדים בו? על איכות הסביבה. אני עשיתי הרצאה בשיעור הזה על היכחדות טיגריסים!! איזה יופי שקוראים לשיעור "תרבות ישראל". לא הייתי יוכלה למצוא שם יותר מתאים

barv15

New member
על איכות הסביבה ?!

לי יש גם שיעור כזה ולומדים בו על חגים וכל זה.. קיצר חפירות D:

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifתרבות ישראל זה לא הכי מטורף../images/Emo2.gif

בשביל מה יש את שיעור נגרות? (כן, אני באמת לומדת נגרות. אני באמת מנסרת, ומשייפת, וממסמרת, ובסוף יוצאת משם עם משהו חסר צורה שיהיה זרוק בארון ויצבור אבק, עד שאני אסדר את החדר- ואז אני אנקה אותו, ואחזיר אותו לארון לצבור אבק חדש ונקי)

amit678

New member
כמה שעות יש לכם במערכת...

שדוחפים לכם את כל המקצועות 'המועילים' האלה??

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifמעט...

6 בד"כ, יום אחד בשבוע זה 8 אבל אני רק בכיתה ח', זה עוד ישתנה..

reuttut

New member
באמת?

איזה כיף לך! לנו כל הימים זה 8 שעות חוץ מאחד- 10 שעות וגם אני בכיתה ח'...

amit678

New member
זה מעט??

לנו יש יום שבע שעות, יומיים שש, יום אחד חמש ויומיים ארבע...ואני בכיתה ט'... אני לא מקנאה בך

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifאבל אני...

לא לומדת ביום שישי! [אוי זה כל כך מרושע מצידי להתלהב מזה.. אבל אני לא שולטת בזה!
]

barv15

New member
מההההה ?

הלווואי עליי ככה ! אנחנו 4 ימים בשבוע 7 שעות ויומיים 6 ! וחזרה מהביצפר שלי אל הבית שלי זה שעה כי בצהריים יש מלא פקקים וזה .. מה שיוצא ש4 ימים אני חוזרת ב3 ומשהו ויומיים [ יום שישיי !!!!!!!111] ב2 ומשהו S: בקיצור - כיף לך D:

mor000

New member
חבר'ה...

תנצלו כל רגע.. יבוא יום ואתם תחזרו הרבה יותר מאוחר או אפילו לא תגיעו שבוע הביתה [מהעבודה, מהצבא וכו' וכו'] בבית ספר אתם נמצאים עם החברים שלכם, לומדים, וכן, אפילו נהנים [= לא טוב להתלונן, תהנו ממה שיש.

למעלה