הסופרת סמדר שיר היום בתפוז

הסופרת סמדר שיר היום בתפוז ../images/Emo43.gif ../images/Emo127.gif ../images/Emo63.gif ../images/Emo36.gif

היום בשעה 19:00 תתארח בפורום ספרים וספרות, ולרגל חגיגות שבוע הספר העברי, הסופרת סמדר שיר. סמדר תשוחח איתכם על ספריה לילדים, לנוער ולמבוגרים. אתם מוזמנים להכנס כבר עכשיו לפורום ולהשאיר שאלותיכם!!
שבוע הספר העברי 2002 ב-

jerri

New member
"סמדר היקרה שלום. אתמול התקלחתי

והתנגבתי במגבת של אחי, והיום בבוקר היו לי כאבי בטן. האם אני בהריון ממנו?"

jerri

New member
היו עוד פנינים ( ואני יודע שזה לא

יפה לצחוק) במסגרת השאלות לסמדר שיר, שתמיד קרעו אותי. תמיד היתה חוזרת אותה השאלה (בוריאציות שונות כמובן) של אנשים מאותגרים ניחוחית: משהו בסגנון " סמדר כל הבנות בכיתה צוחקות עליי ואומרות לי שאני מסריחה. אף אחת גם לא באה למסיבת היום הולדת שלי כי אני מסריחה. שאלתי את אמא שלי מה לעשות והיא אמרה שאני בכלל לא מסריחה. אני מתקלחת כל יום אז למה אני מסריחה?" והשאלות הנפוצה ביותר כמובן: "סמדר שלום, אני בת 13 וחצי. כל הבנות בכתה קיבלו מחזור ורק אני לא קיבלתי. והן גם לובשות חזיות. האם זה נכון שאני מתעכבת בהתפתחות בגלל שאוננתי?" "סמדר שלום, התחיל לצמוח לי שפם/שיער ערווה/שער בית השחי, ואני מתפדח להתקלח עם הבנים האחרים. מה לעשות?" "סמדר שלום, האם ניתן להכנס להריון מטמפון?" "סמדר שלום, האם ניתן להכנס להריון ממיבש שיער?" "סמדר שלום, החבר שלי שכב עליי ועמד לו. אני לבשתי שמלה הוא היה עם ג´ינס. האם אני בהריון?" "סמדר שלום, מישהו סיפר לכולם בכיתה שלי שאני נותנת. מה זה נותנת?"

Esmena

New member
מה לא?

זה אומר שסתם קניתי עגלה ובקבוק חדשני ומטרנה פרימיום? הוריי יהיו מאוכזבים מאוד... טוב, נצטרך לעבור למנורות.

למעלה