הסופרת של השנה- אנסטסיה.

הסופרת של השנה- אנסטסיה.

אני כותבת ספרים מדהימים שאפשר להשוות אותם אם "שר הטבעות" של טולקין. אני כותבת סיפורים מדהימים שעוד מעט יצאו לאור.אז אם תראו בחנות ספר שכתבה אותו אנסטסיה...תקנו, זה יותר טוב מהארי פותר... טוב אולי לא מהארי פותר...

gloom

New member
לפחות את מחייה את הפורום...../images/Emo66.gif

זה כבר טוב נו בחיאת חברה תכתבו הודעות אל תייבשו תפורום ושר (פי) הטבעות של טולקין זה ספר כל כך טוב הוא די משעמם האמת טוב לא נורא והארי פוטר זה עם ט'

אולי הספר, אבל לא הסרט.

שר הטבעות הסרט הכי טוב, יש לי בוידיאו את הסרט הראשון והשני. והסיפור שלי כנראה...יותר טוב.

gloom

New member
ברור שהסרטים מעניינם../images/Emo66.gif

יש לי את שתיהם בדי וי די ואת השלישי ראיתי ואני עדיין לא מאמין שראיתי סרט כל כך טוב אההההההההההה זה סרט טוב IMDB דירג אותו כסרט הכי טוב בכל הזמנים

אהמ

אני לא רוצה להתחיל למחוק או לחסום סתם.. בכל מקרה תופעת הטרולים בפורום הזה, לצערי הרב, היא מאוד נפוצה. אז אני לא אתפלא.. בכל מקרה אני לא אמרתי כלום

אולי...אם הטרול זה אתה

למי אתה מתכוון טרולית? אתה או את יצור משעמם ומסכן ולא יודעת מה יש לך נגד סיפורים מעניינים כמו שלי וגם כמו של טולקין- שר הטבעות.

p r u d e n s

New member
no, i dont think so.../images/Emo182.gif

דבר ראשון-|הכדגש|אף ספר אי אפשר להשוות עם "שר הטבעות" של טולקין. טולקין הוא סופר עליון, גאון ספרותי- את כותבת עם שגיאות. ואת צודקת-אני בטוחה שה"ספרים" שלך אכן לא טובים כמו "הארי פוטר", אלא הרבה פחות. מסופקני אם את יכולה להתעלות אפילו על "דברים קטנים ומדליקים".

כאילו ברור שאין מה להשוות אבל -

ברור שאין מה להשוות אם שר הטבעות (הספר הכיייייי הכייייייי) והארי פוטר, קצת פחות אבל גם הכי הכי. אבל אני יכולה להתערב איתך שאחרי הארי פוטר ושר הטבעות- הספרים שלי והם לא "ספרים" אלא ממש ספרים שייצאו לאור עוד מעט, הספרים שלי הם הכי מעניינים. חוץ מיזה, איך את יכולה לשפוט אם לא קראת...

למעלה