הסופר יצחק דור שכתב את הספר מה קרה?

zs1957

New member
הסופר יצחק דור שכתב את הספר מה קרה?

יגיע לכנס עם בתו.שמחתי שהוא יגיע.לבני /בנות זוג אפשר לדבר אתו ולשמוע מפיו על ההתמודדות שלו ושל בני משפחתו עם המחלה. להתראות בכנס, זהבה שחם

תודה זהבה ותפילה עבור אמך

זהבה יקרה , תודה על שאת כל הזמן דואגת לי ועל רכישת הספר. אמרתי גם לילדים מה שסיפרת לי. מתפללת לשלומה של אמך , בעיקר שלא תסבול. כשיש לה שתי בנות כל כך מסורות אני בטוחה שיהיה לה רק טוב. להתראות ביום שני , שבת שלום , טובה

אסתרס

New member
יכול יהיות שגם אני לא

אם מצבו של שלמה לא ישתפר קצת ,ואם הוא לא יוכל להגיע למרכז היום, לא אוכל לבוא לכנס, כי אין לי עדיין שום סידור. וכמובן שלא אוכל ללכת לעבודה. הלילה היה שקט כי שלמה קיבל תרופה להרגעה, השאלה , אם הוא יהיה מסוגל לצעוד. אתמול היה קושי רב בהליכה, ממש צריך היה תמיכה רבה. נקווה שכן אוכל לבוא . ביי

אסתרס

New member
הכנס

הכנס מתקיים ביום ב" 06\11\06 באולם הכנסים בבית האבות ברמת אפעל. הכנס הוא לציון 100 שנה לגילוי המחלה הארורה עי" דר" אלצהיימר. הכנס יתקיים בשעות הבקר עד השעה 1300. יש כנראה איזה כשלון אירגוני כי רבים לא קבלו הזמנה , גם אני לא. אני יודעת על הכנס מאחת מישיבות ההנהלה. אבל הזמנה לא קבלתי. העיקר לספר לכולם. יכולים לבוא גם מי שלא חברי העמותה, יהיו הרבה אנשי מקצוע , משפחות וכל מי שמעונין. העיקר לבוא. התכנית מענינת. העיקר שלא יהיה אולם חצי ריק כמו שהיה בערב ההתרמה.

למעלה