הסופשבוע הכי חלומי שהיה לי עם ה
שלי

הסופשבוע הכי חלומי שהיה לי עם ה../images/Emo23.gif שלי

אחרי הסופשבוע המקסים שהיה לנו ,הלכתי עם בן זוג ל"סופר פארם" החנות הסבל להרבה גברים שאני שמעתי עליהם אז להלן התמונות של רכישות שקניתי אתמול. בתמונות הבאות תראו את הרכישות של מסופר פארם ו2 רכישות שאינן מסופר פארם אך החלטתי לצרף אותם כי להמליץ עליהם

../images/Emo41.gifPupa Lipstic../images/Emo41.gif

את הליפסטיק הזה קניתי בצבע שקוף כי מתאים לי להזדמניות שאין לי זמן להשים הרבה אודם אך עדין להראות נוצצת ומבריקה הליפסטיק השקוף המספר שלו על מנת שיהיה יותר קל למצוא אותו 03

../images/Emo41.gif לק ורוד כהה אבל עדין מבריק../images/Emo41.gif

נקנה בשוק לחברה קוראים perfect chic מספר לק 309

../images/Emo41.gifמסכות טיפוליות../images/Emo41.gif

מסכות מלאות בדברים וטבעיים שלא תמיד ניתן למצוא את הסבלנות לערבב אותם ביחד מומלץ בחום לבחורות בדייט הראשון וגם בחורות שכבר לא בשלב הדייטים אלא במערכת היחסים

../images/Emo41.gifמסקרה../images/Emo41.gif

של Mabilin NY מסקרה שמגדילה את הריסים פי5 עוד לא נסיתי את המסקרה אבל אמא שלי אמרה שהיא ממש אהבה את האפקט.

../images/Emo41.gif קצף מקלחת של LAILNE ../images/Emo41.gif

ממליצה בחום ממש כיף להתקלח איתו וחוץ מזה גם כיף לעבור אנשים סביבך ולתת להם להסניף ממך את הריח,רק בקשה הקצף לא מאכל למרות הריח הדובדובנים.

../images/Emo41.gifקרם לחות של סבולקם לפנים../images/Emo41.gif

קרם לחות מעולה לפנעם נגד אדומיות וקילוף העור ממליצה להשים אותו מתחת למיקאפ ככה הפנים פחות מבריקות

../images/Emo182.gif קרם לחות לשיער נוטרל פורמלה../images/Emo182.gif

מחליק לי את השיער משאיר ריח נעים בשיער והכי חשוב אין לי קשרים בשיער אחרי השימוש ככה שזה מעולה? בנוסף הוסיפו לו ויטמינים וחיטה ככה שזה גם בריא מאוד

../images/Emo182.gif קרם רגלים של פנג'ל../images/Emo182.gif

מעולה נעים וכיפי תענוג אחרי פילניג בכף הרגל ולהרים את הרגלים על הכרית ולהנות מהרגע

אגיד לך מה רשום על מה שקניתי

מסיכת רענון מעוררת וממריצה לפנים מעושרת בשמן תפוז וביטמין C

בעיקרון קניתי בסופר פארם לוד

2 ב10 שקל תקני מהר נראה לי עד 14 נגמר המבצע. מה בסוף עם שמלה הסתדרת<?

למעלה