הסופשבוע תיכף מתחיל ואני רוצה להנות

הסופשבוע תיכף מתחיל ואני רוצה להנות

תשמעו, יש מונח כזה "טרול". אלו אנשים שרוצים צומי. הם לא מאמינים שפעם אחת מספיקה לחוות דיעה, וחוזרים על דבריהם שוב ושוב ושוב. המתוחכמים בינהם מקפידים לא לעבור על חוקי תפוז: הם לא מקללים, הם לא מעליבים אף אחד באופן אישי ("אני לא מתכוון ספציפית אליך"), הם רק מעצבנים אנשים מתוך מטרה לסחוט תגובות. אין טעם בלהתחרות למי יש את המילה האחרונה, כי כמה שלא מגיבים, הם יבואו ויגיבו שוב. זה סוג של תחביב מוזר, והתוצאות שלו יכולות להתבטא בהרבה כעס ועצבים מיותרים לגמרי. עכשיו תקשיבו, יש לנו כאן פורום נחמד. אנחנו משוחחים, ומתבדחים, ומחליפים מידע. אנחנו חולקים מתכונים, מספרים על חוויות, לעתים חולקים דברים אישיים. חבל להפוך את המקום הזה לשדה קרב על נושא כ"כ לא חשוב , רק כדי לספק איזושהי תאווה כפייתית לתשומת לב של מישהו אחר. תעברו הלאה, זה לא שווה את העצבים שלכם, ובטח ובטח לא שווה את העצבים שלי. דבר נוסף - אני לא מאמינה בלמחוק דברים באופן גורף. מצד שני אני משקיעה המון מאמץ ועבודה בפורום, מתוך מחשבה כי בבוא העת זה יהיה אחד הפורומים החזקים בתפוז, הן מבחינה חברתית (בגלל הפילוח הדמוגרפי המוצלח), והן מבחינת התכנים שהוא מספק. אם שרשורים מסויימים כאן בפורום ימשיכו לתפוח בקצב מפעים, תוך כדי שהם גוררים רק עוד עצבים, אני אמחק את כל השרשור, ולא אעבור עם פינצטה. כולנו אנשים בוגרים , והפורום הזה נועד שנהנה ממנו, לא נסבול.

אני מחזק את ידך-מנהלת יקרה

קראתי בעיון רב את המאמר--------פשוט מרתק. תודה---עכשיו נידע להיזהר מהם.

עמית22

New member
../images/Emo6.gif

מצטער, הייתי חייב

למעלה