הסופש הקרוב נוסעת עם הטף (הנכדה החדשה)

יוספה 51

New member
הסופש הקרוב נוסעת עם הטף (הנכדה החדשה)

ההורים שלה, בן הזוג והכלב המדהים שלי לטיול בצפון. מושב מנות. אשמח לשמוע על מקומות לאכול בהם, ואם גם ידוע על כך שמקבלים כלבים אז בכלל....

טבעוני?

קשה כאן
צמחוני יש למשל בנחלה בנהריה, עם כלבים אבל כאלה שמסתדרים עם כלבים אחרים וחתולים
בועז מבשל במצפה הילה רק בששי בערב
בלימן יש מסעדת שף שאפשר להזמין את הסלטים ללא גבינה ואת הפסטה גם אבל רוב המנות קורנבוריות למהדרין

לא מכירה

אבל הנה http://www.2eat.co.il/searchrestaurants.aspx?RLoc=12&RType=45
באמירים יש את הסעודה האחרונה ששווה ודווקא היא לא מוזכרת ברשימה הזו
מה שכשר יהיה סגור בשבת
בכפרים סביבנו יש פלאפל וחומוס וגם בעכו יש חומוסיה שווה באזור הכניסה לעיר העתיקה ליד החנות של הקרוקס.קטנה ושווה.
עץ התות במעיין בפקיעין יש גם טבעוני וצמחוני לצד בשר חומוס, משאוושה, מסבחה תוצרת בית, כדורי פלאפל, עלי גפן ממולאים, לבנה מחלב עיזים או בקר תוצרת בית, פיתה דרוזית מקמח מלא הנאפית בטאבון המסעדה. בקלאווה ועוגת סולת במי ורדים. הקפה ותה הצמחים על חשבון הבית. ומיצים סחוטים במקום .
בכל המסעדות המזרחיות/ ערביות תמצאו סלטים טבעוניים לגבי יותר מזה...לא ממש. לעיתים ניתן למצוא פסטה ברוטב טבעוני אבל אם הפסטה טריה אזי יש בה ביצים...
בקיצור
טבעונות עדיין מקשה באזור הזה

יוספה 51

New member
האמת שפלאפל וחומוס זה רעיון לא רע בכלל ועץ התות נשמע יופי

אנחנו ערים לקושי ולכן לא נהיה מאד בררנים, מתכננים גם לבשל בצימר.

ladybug6

New member
הייתי בצימר במנות לפני כמה חודשים

אני יודעת שזה לא עוזר לך כי הארוחה הטבעונית והמהממת שהשף של הצימר הכין לנו היתה בצימר ולא במסעדה שאפשר לשבת.. אבל המושב מקסים

תגידי לה איזה אולי זה אותו צימר

ואם לא אולי ניתן להזמין מהשף ארוחה גם להם?

ladybug6

New member
אה, לא הבנתי שהם גם בצימר

בכל מקרה זה היה צימר בודד בחצר של בית וזה היה זוגי כזה אבל השם זה "הגר ויאיר", אפשר למצוא מידע עליהם באתר פסגה או משהו כזה שמרכז מידע על צימרים.

יוספה 51

New member
אנחנו בצימר אחר, היחידי שהסכים לקבל את הכלב שלי

וגם זה אחרי שעשה 'טובה', אבל לא באשמתו, האחרון שהיה עם כלב כנראה השאיר להם ג'יפה רצינית.

ladybug6

New member
גם אנחנו באנו עם 2 הכלבים

מראש עשינו חיפוש צימר לפי כאלה שמרשים כלבים..

יוספה 51

New member
עכשיו את מספרת לי? מאוחר מדי. טוב,

נקווה שגם הצימר שלנו יהיה נחמד וטוב. ממילא אנחנו צריכים שניים אז לא היה אפשרי. בהצצה באתר של הצימר שלך לא ראיתי שכתוב שבעל הצימר גם מבשל כך שלא מאמינה שאוכל לארגן ממנו ארוחה. נסתדר עם מה שיש. במילא בנסיעה עם כזו קטנטונת נהיה בטח הרבה באיזור הצימר ולא בטיולים, אז נתבסס על פירות (ושוקולד כמובן) וגם פלאפל פה ושם. תודה תודה.

ladybug6

New member
לא, בעל הצימר לא מבשלים אבל

הם מציעים ארוחת בוקר ששף חיצוני מבשל בתוספת תשלום ומביא לצימר. כששאלנו מראש על ארוחה טבעונית, אמרו שלא תהיה בעיה והכינו בהתאם. אז אפשר בעקרון להתקשר לצימר שהייתי בו ולשאול את הבעלים על השף שהם עובדים איתו ואם הוא יסכים להכין ארוחה טבעונית גם לצימר זה וזה.

למעלה