הסופ"ש בדוכן שלנו: אורחי הפסטיבל מספרים..

פ י ו ל ה

New member
הסופ"ש בדוכן שלנו: אורחי הפסטיבל מספרים..

אתמול והיום בבבוקר עמדתי בדוכן שלנו בפסטיבל אבל בעיקר הסתובבתי בין האורחים וסיפרתי להם על הפורום שלנו, בית חם לאוהבי בובות תאטרון. האורחים, קטנים כגדולים שמחו לשמוע על הפורום והותירו ביידי רשמים כתובים של חוויותיהם מהיום לפרסום: ענב ואחיה ברק הלכו לראות את ההצגה הדייג ודג הזהב:
ענב ראתה אישה מפונקת והיא אהבה את מה שביקשו הדמויות בהצגה. כמו כן אמרה ענב שהילדים חשבו שהיה מעניין מאוד וכיף ושההורים צחקו ונהנו מאוד.
ברק: ההורים אהבו שהדג אמר שהוא דג קניון והילדים אהבו את אהובה. תודה רבה לענב, ברק והוריהם המקסימים! אנחנו שמחים שנהניתם, נשמח לראותכם שוב
חמודה נוספת בשם גיל פולקמן סיפרה שראתה המון בובות חמודות, היא אהבה את הבובות, הדחלילים ואת ההצגה "שלגיה אחרת". גם ההורים וגם הילדים חשבו שהיה יפה. תודה גיל מקסימה! אורחים נוספים שלא כתבו את שמם:
ראיתי את פיית המרציפן, היה מצוין, תפאורה, שתוף פעולה בין השחקניות, קצבי וזורם. הילדים נהנו מאוד. תודה!!
ראיתי את תאטרון פופיק, היה כיף ומיוחד שזה לימודי תאטרון. הילדים אמרו שהיה כיף. תודה!!
ראיתי בובות יפות שהשקיעו בהן ונהנתי מאוד. נהנתי מהבובות שהיו מאוד יפות בעיניי. תודה!! תודה לכל מי שכתב, שמחנו להכיר ולפגוש קהל מפרגן ונפלא, מקווים להתראות שוב בקרוב..
פיולה

yafyafit

New member
הי הי שכחתם אותנו

גם אנחנו התראינו והתראיינו בדוכן שלכם... אנו זכינו בכרטיסים לאווזה פטוניה, הגעתי עם בני בן השש וחששתי שיאמר על ההצגה שהיא טפשית בגלל שהבובות מדברות. אבל לא!! הוא נהנה וצחק ולא הראה שום סימני "אני גדול מדיי בשביל זה"... הטענה היחידה שלו היתה ש"הפה של הסוס מגעיל" אבל לאחר שקיבל הסבר שהסוס זקוק לטיפול בשיניו הרקובות, אני חושבת שדעתו נחה. היכולת של הבובנאית לעבור בין קול לקול, האופן שבו היא מניעה את האווזה - פשוט חגיגה!! היה כיף לזכות ולפגוש אתכם שוב, תודה על בוקר מקסים!!!

../images/Emo124.gif../images/Emo251.gifדודיייייייייי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

את הדבר הכי חשוב שכחתי. הבן הקטן שלי מאודדדדדדדדדדדדד שמח על חוברת הצביעה. כל הדרך הביתה (המאוד ארוכה) הוא היה שקט מאחור והיה עסוק בצביעה. תודדדדדדדדדדדדדדה רבה.

התודות מגיעות ל../images/Emo43.gif

החוברת שלהם היא שיחוק רציני! כולם מרוצים ושמחים ממנה!!! ואני שמח שהקטנצ'יק שלך מצא בה אופצייה שקטה להעברת הנסיעה הביתה.

יפית - שכחנו?! מה פתאום!!!!

איך בכלל אפשר לשכוח אתכם?! לפחות אני... אתם בליבי עוד הרבה לפני שנפגשנו שוב בפסטיבל!!!! הרי התמונה של שניכם כולל המכתב ששלחת לי בזמנו נמצאים אצלי כל הזמן ליד שולחן העבודה. אפילו אמא שלי זוכרת אתכם וכסיפרתי לה שנפגשנו השבוע היא מיד ידעה על מי מדובר. שמחים מאוד מאוד שהיה לכם בוקר קסום
מאחל שתמיד יהיו לכם ימים קסומים כאלה

yafyafit

New member
ריגשת אותי דודי../images/Emo24.gif

כל הכבוד שזכרת... מקווה שעוד ניפגש בנסיבות שמחות כאלה!

פ י ו ל ה

New member
יפית סליחה, זה אשמתי

דברייך ודברי בנך המקסים פשוט נכתבו על פולדר שנמצא אצלי בנפרד ומאחר והייתי הוזה מרוב עייפות שכחתי להכניס אותו... לצערי זה נשאר בבית הורי ואגיע לשם רק בסופ"ש אז אני מבטיחה שאיך שאני מגיעה אגש להוסיף את זה בהודעה של כבוד!

למעלה