הסופ"ש מתקרב לסיומו, ויש לי עוד סקר

L y c a n

New member
הסופ"ש מתקרב לסיומו, ויש לי עוד סקר

סקר שתייה! אז.. מה המשקה שהכי עושה לכם את זה? לאו דווקא הכי נותן בראש, אבל מה אתם הכי אוהבים? פשוט הסופ"ש הזה יצאנו וכרגיל שותים דברים רגילים, כל מיני קומבינציות של וודקה.. ואז חבר שלי הזמין ג'ין & טוניק, ונזכרתי שממש שנים לא שתיתי את זה ופעם ממש נהניתי מזה! אז וואלה, אולי יש לזה תדמית של כוסיות, לא יודע מה.. זה ממש טוב, ואם גם מעניק מצב רוח טוב מה שנקרא
אז זה הזוכה שלי... אה, וגם כמובן המוחיטו לא רחוק מאחור
(רום זה פשוט טוב)

נועם m

New member
../images/Emo6.gif

בוריס, זה כבר סקר האלכוהול השני שלך, שנתחיל לחשוד? זה לא יגמר אם לא תספר

L y c a n

New member
אין ספק..

תמיד ידעתי, שאם אני אחזור לעיסקי השתייה מחדש, אז אני אחזור
והמפחיד הוא שהגוף מסתגל לאכוהול מהר מדי.. מנות קטנות כבר לא מספיקות

ברור שזה בגלל רוסיה

רק לשם ההבהרה, אין לי כלום נגד, אבל דיעות קדומות יש לי בנוגע לשתיה, ולא רק בקשר לרוסים. עוד הרבה הרבה עמים אוהבים לשתות ולא מעט בכלל. אבלללל בארץ יש לי חברים רוסים, אני מנגנת איתם כל החיים... אז בוריס הסביר לי- שהיו לו תקופות שהו היה שותה המון המון, כשהיה בברלין. עד שהתחיל לכאוב לו הכבד, ואז היה עושה הפסקה, חחח וחוזר שוב. תזהר לך! ותבלה... כמובן שאחרי הופעות בהסעה מהצפון הביתה, כל אחד היה מוציא את הכוסות והבקבוק וויסקי הקטן מהתיק, והיינו שותים. חח ולא רק אחרי ההופעות!

L y c a n

New member
גם לי יש את ה"מיכל" הקטן הזה../images/Emo6.gif

רק ששכחתי אותו בארץ
וברצינות, תראי , אני חשבתי באמת, שהסטיגמות מוזגמות, אבל הם לא! הייתי אצל דוד שלי, והם דופקים שותים, בכל ארוחה! חוץ מארוחת בוקר, אבל בכל ארוחה, לפחות אחת-שתיים! זה לא יאמן! בקשר לכבד: הייתי בהפסקה 10 חודשים, הוא התאושש מספיק
אה ואגב, הוויסקי עוד עתיד להגיע, אני רק מחכה, להגיע פעם הבאה ללוקסמבורג, לקנות אחד
וחוץ מזה.. לא את ולא תום לא עניתן על הסקר!! קדימה!

pain is MY love

New member
כל אלכוהול עושה לי את זה!!!

אבל בזמן האחרון התאהבתי ללא ספר באבסינט שלי... נכון, הוא לא הדבר הכי טעים שקיים עלי אדמות אבל הריחוף שהוא מעניק אחרי שוט אחד בלבד שווה את הכל! זו סטלה כזו שבאה מהראש ולא דרך הבטן (כמו בכל הוודקות למיניהן) פשוט חלום!!!

lb22

New member
תחשבי מה קורה..

אחרי 5 שוטים של אבסנט 70% ואני מדבר על אבסנט ספרדי שלצערי בפאבים שאני יוצא אליהם בזמן האחרון אין אותו... ואחרי שחשבת (או לא) את מוזמנת לשאול אותי איך זה להרגיש אחרי 5 שוטים כאלו...

lb22

New member
זו שאלה מאוד טובה..

פשוט הופכים לבן אדם מאוד מאוד שמח , קולני , ומשום מה העולם מסתובב לך הרבה יותר מהר מאשר אתה חושב אבל תאמת? זה היה אחד הערבים היותר נחמדים שלי שהיו לי בשנה ההיא (שנה שעברה) בכל מקרה למזלי אני עוד זוכר משהו ואני זוכר בעיקר את הכאבי ראש ואיך כל דבר הריח לי כמו אבסנט ביומיים שאחרי ...

בלאגנית

New member
אני אוהבת כל מה שקשור לבננה

בננה באנצ'י אני מאוד אוהבת יש שם שמנת נראה לי אבל אני תמיד מבקשת שיהיה חזק אז שמים לי אולי גם וודקה שם

הממ בירה..

וודקה אני לא סובל... זה עושה לי מין בחילה כאילו בא לי להקיא... אם כבר אז מעדיף דברים אחרים במקומה.. אבל בעיקרון בירה לא מזיז לי איזה.. ויין לבן קר גם נחמד...

שמחה גדולה בסופ"ש :))

אחי מתחתן יום חמישי
הרבה אלכוהול...חחח אין לי שתיה מועדפת.. הכל תלוי באירוע ואיזה ראש צריך
אבל כמובן בגלל הרוסיה שבי... וודקה זה טוב!!

למעלה