הסושיה

C H 4

New member
הסושיה ../images/Emo3.gif

לא הבנתי אם זו רשת או מקום חיפאי בלבד, אבל איזה כיף לי! אם מישהו כאן חיפאי, זה ליד גרג במרכז הכרמל, אם אתם לא חיפאים באסה לכם. יש להם ממש המון אפשרויות צמחוניות, שמסומנות בכוכבית ירוקה, ורבות מהן טבעוניות. אפילו ממש זול המחירים של הרולים הכי פשוטים מתחילים מ17 ש"ח
 
../images/Emo5.gif

את ההודעה הזו קראתי היום בזמן שיעור באונ', כשלידי ישבו שני חובבי סושי מושבעים. והפרצופים של כולנו היו.... בעעעעעעע! ודווקא הסושיות היותר "נחשבות" בתל אביב, יצאו הכי מזוהמות, וסושיות שנחשבות פושטיות (כמו סושי טו גו, שנחשב ממש תת-סושי) - יצאו היותר נקיות.
 

lightflake

New member
האמת היא שחצי נחמה לצמחונים

הבדיקה נעשתה על סושי עם דג ואני מניח שרוב החיידקים מקורם בדגים, מצד שני בד"כ כל הסושיים נעשים על אותו משטח עבודה כך שגם האופציות הצמחיות בטח מזוהמות.. אולי כאן המקום להזכיר שבבודהה בורגר מוכרים סושי צמחי בלבד (נדמה לי רק בסניף יהודה לוי אבל לא בטוח)
 

C H 4

New member
../images/Emo4.gif

אבל ההודעה התחילה בבשורה לחיפאים. מה עוזר לי מה שמוכרים בבודהה?
 

lightflake

New member
עם קצת יוזמה וקצת כסף

את פותחת את הסניף החיפאי הראשון
אני בטוח שאריה יתמוך
 

C H 4

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אתה כותב כאן למישהי ששורפת ביצים קשות כשאני לא שוכחת רכיבים ולא נשרף שום דבר, אם שמתי מספיק מלח ולא נשפכו לי יותר מידי תבלינים והשילוב שיצרתי מוצלח, אני נהנת לאכול את התוצרים הקולינריים שלי. אבל בוא נגיד שאני לא בדיוק האדם שכדאי להכניס לעסקי המזון.
 

C H 4

New member
כנ"ל בחיפה

טטמי ופרנג'ליקו נחשבות לטובות יותר. אוף :( לפחות אפשר לשמוח שכל החיידקים האלו קשורים לדגים מתים ואנחנו הולכים על מנות האבוקדו והבטטה
 
למעלה