הסחרחורת חזרה

שששג

New member
הסחרחורת חזרה

לפני חצי שנה היה לי התקף ורטיגו עברתי מלא בדיקות לוקחת תוספות וזה נרגע לפני שבועים הייתי חולה קצת עם צינון חום קל במשך מספר ימים ולאחר מכן שוב הופיעו הפרעות ראיה שנבדקו בפעם הקודמת ואין לי בעיה בראיה ושוב סחרחורות חוסר שיווי משקל רגישות לקולות וכו . רציתי לדעת עם יש וירוס שתוקף את העצב של האוזניים מה יש לעשות האם יש לזה טיפול או שבעצם כול התופעות שיכות להתקף חרדה

zs1957

New member
הסחרחורת חזרה

היי שששג לסחרחורת יש תקופת שפל וגאות. יש ימים שהיא תוקפת בגין מתח , חרדה ויש ימים שהיא רדומה. הסיבות לסחרחורת רבות : מדובר בפגיעה עצבית הגורמת לחוסר שיווי משקל. זה יכול להיות מתזוזה של קריסטלים באוזן , זה יכול להיות מוירוס, מבעיות בכלי דם , זה יכול להיות ממחסור בויטמין B12, B1, B6, תת פעילות של בלוטת התריס. מציעה לך להבדק אצל רופא א.א.ג. המתמחה בסחרחורת חשוב לעשות בדיקות דם ,בדיקת bera ובדיקת eng יש טיפול לוורטיגו וניתן להחלים ממנו החלמה מלאה. רפואה שלמה, זהבה שחם

zs1957

New member
יש טיפול המבוסס על פי

תוצאת בדיקות דם. הטיפול מורכב מויטמינים ומינרלים שניתנים לחולה עפ"י תוצאות בדיקות הדם . לצערי, הטיפול התרופתי הנ"ל אינו כלול בסל הבריאות.הטיפול הזה גורם להחלמה מלאה. זהבה שחם

שששג

New member
תודה על האנפורמציה

כבר קבעתי תור לאחד הרופאים באזור חיפה מקווה שיאבחנו אותי גם לי יש הרגשה חזקה שזה עצבי ואני סובלת שנים מאנמיה משהו משפחתי כזה. בכול אופן המון תודה מקווה שהפעם יאבחנו אותי ונגמור עם זה.

אני לא מבין , ?

אם יש וויטמינים ומינרלים שחוסר בהם גורם לבעיה הנ"ל אפשר פשוט להשלים בעזרת תוספי תזונה מתאימים. זה פשוט וזה זמין, אין צורך לחייט את זה לחולה. הגוף לוקח כמה שהוא צריך ומפריש את השאר (כל עוד לא לוקחים כמויות רעילות)... ויטמינים ומינרלים מאפשרים לגוף לתחזק ולתקן את עצמו. לדעתי הגיוני לבדוק אם אין בעיות אחרות ולקחת וויטמינים בנוסף,אפילו אם בדיקת הדם לא מראה חוסר רציני. גם ככה הרמות המומלצות של וויטמינים הם כסת"ח. במציאות צריך לצרוך הרבה יותר (לפחות לפי ספר רציני שקראתי). אז לוקחים כמויות רציניות (לא רעילות) מהוויטמינים הקשורים ומקווים לטוב.. להזיק זה לא יכול.

zs1957

New member
הסבר אודות טיפול רפואי

שלום נועם, הטיפול הרפואי על ויטמינים ומינרלים ניתן לחולה עפ"י תוצאות בדיקות הדם שלו בהתאם לחוסרים בגוף. הכמות מדודה ומדוייקת. כאשר אתה קונה תוסף מזון המכיל ויטמינים ומינרלים זה באופן כללי מה שחברת התרופות הכניסה לגלולה. אין זה אומר שכל מה שיש שם הגוף שלך זקוק לו. עודף ויטמינים ומינרלים מזיק. כאשר מדובר בחולה שאינו אוכל ירקות ופירות ימליץ הרופא ליטול ויטמינים כדי למנוע מחסור בגוף. תוספת ויטמינים צריכה להיות רק עפ"י תוצאות בדיקות דם ששם רואים את המחסור האמיתי שיש לאדם. כל טוב, זהבה שחם

עדיין לא מובן לי התהליך שאת מתארת-

"הכמות מדודה ומדוייקת"- ההגדרה הזו אינה מדוייקת. בדיקת דם שתראה חוסר בוויטמין מסויים ביום מסויים לא תראה את אותו החוסר ביום אחר. אבל יודעים שהחוסר קיים בכלליות. לפי זה ניתן להמליץ על וויטמינים מסויימים. -אלא אם עשית בדיקות שבועיות במשך התהליך ובכל שבוע הוסיפו לך לפי הצורך מה שחסר, במקרה הזה הצדק איתך. מה אם יום לפני הבדיקה אכלת בשר ורמת הB12 שלך גבוהה מהרגיל, לפי זה תתאימי תרופה אישית לחודשים? ולא שאני נגד וויטמינים, ההפך. אבל לפי ההגדרה שלהם וויטמינים זה לא מדע מדוייק, וגם לא יכול להיות. הגוף צריך כמות מסויימת בשביל לא לחלות, וכמות גבוהה בהרבה בשביל תחזוק טוב של הגוף (התגוננות ולחימה בנזקי המחמצון, תיקון הגוף וכו..). עודף ויטמינים ומינרלים מזיק רק בכמויות מופרזות ויש להיזהר, אבל באמת צריך להגזים בשביל להגיע אליהם. כ-100,000 אמריקאים מתים בשנה (סיבת מוות 4) מתרופות, ידועים מקרים בודדים כאלה על וויטמינים, וקל להימנע מזה- פשוט בודקים מה הרמות הרעילות ולא מגיעים אליהם. זה טיבעי וזה מופרש מהגוף בטיבעיות. אז כן, לעשות בדיקה זה חכם, ולפיה לקחת וויטמינים.למה ההתעקשות על הכמות המדודה? אם אני אקח 500 מ"ג ויטמין C במקום 235 מ"ג זה לא יכול להזיק... זה מדע התזונה - לא אני המצאתי את זה
אלא אם אני מפספס משהו... כי אני אשמח לדעת אם כן (אני מטונטן כרוני). ואין צורך להפוך את זה לפלציבו - וויטמינים ב א מ ת מרפאים (כי חוסר גורם לבעיה וכי הם חומרי הבניין והתיקון של הגוף). זה עובדה. האם הם יעזרו לי? אני יכול רק להתפלל ( אפילו שאני אתאיסט
) ואין לי כוונה להפסיק לקחת אותם לאחר שיחול שיפור (אם יחול) - זה טירוף (~כי שמעתי שיש כאלה שכן). הגוף צריך וויטמינים ובתזונה המערבית פשוט אין (בגלל עיבוד שימור קרור ובישול המזון ,ומה לא. אנחנו לא אוכלים אוכל טרי כמו פעם. אנחנו אונסים את האדמה והיא בתמורה נותנת אוכל דל). אני מתנצל על ההודעה הארוכה, ושוב יש משהו לתקן בו את דבריי אני יותר מאשמח להיות מתוקן- טינטון זה לא כיף ..

למעלה