הסטורליין מכת מדינה

הסטורליין מכת מדינה

כל מה שקשור למשחק ישורשר לפה אנחנו שבוע לפני האירוע הראשון "ללא פחד"! מצורף כאן הסבר לחוקי המשחק לחדשים

כותב הסטורליין:rey mystreio 6 1 9

תוכנית מס': 17 שבוע סטורליין מס': 3 ppv קרוב: ללא פחד . זמן : שבועיים ----------- אתה יכול להיעזר בסטורליין שכתב the hole fucking sho(הסטורליין הקודם)או בעודסטורליין שthe hole fucking sho כתב(הסטורליין השני) או בסטורליין שכתב christian930 (הסטורליין הראשון) בהצלחה!

תיקון-חשוב מאוד!

תוכנית מס': 18 שבוע סטורליין מס': 4 ppv קרוב: ללא פחד . זמן : שבוע

טוב.. אני חושב שאני מבטל את המשחק

אף אחד לא שולח הימור ומי שכבר שולח לא כותב את הסטורליין..

מה פתאום

שלחו הרבה ואם ריי לא כותב תעביר להכי קרוב וגם בשבוע שעבר הוא לא כתב, אם שבוע הבא הוא נבחר ולא כותב תשעה אותו מהמשחק

אבל אתה מבין שיצא..

שאתה כותב סטורליין שלישי רצוף? כי חוץ ממנו היו אתה ועוד אחד ובפעם הקודמת זה היה אתה והוא

ככה בא לי....

טוב בסדר מה קרה......? קודם כל תרגעו... אל תתעצבנו כל כך זה לא טוב להתעצבן!!! אל תהיו יותר מידי חמומי מוח.... לא יותר פשוט להסביר מה זה?? ובלי שום שאלות??. תקחו רגיעון וזהו...!

אוקי - מתן אתה תכתוב את הסטורליין

אתה יכול להיעזר בהודעות ששלחתי לכותב הסטורליין המקורי (שם נמצאים קישורים ופרטים)

ולכל מי שלא מכיר את המשחק!

סטורליין זה בעצם לכתוב תסריט לפרק של מכת מדינה אנחנו מוסיפים ארועים ומתאבקים כאן תוכלו לכתוב כל מה שמתחשק לכם וחברי הפורום יקבעו אם לקבל את הסטורליין או לא. מצורף כאן קישור לחוקי המשחק מקווה שתלמדו ותשתתפו בהמשך . מצורף כאן , כאן וגם כאן קישור לחוקי המשחק

טוב זה גובל בחוצפה, תסגור ת'משחק

אין, זה כבר ממש חוצפה, עוד אחד שלא כותב? אין, לא רציניים פה, אל תמשיך ת'משחק, חבל...

למעלה