הסטילבוק של סקייפול עם כתוביות בעברית

Soak

New member
גם באתר הצ'כי (יש לשער)

http://www.filmarena.cz/blu-ray-james-bond-23-skyfall

מומלץ לוודא איתם לפני שאכן יש כתוביות בעברית. ובכל מקרה הייתי ממתין לראות אם זה יוצא גם בארץ.

lefler 11

New member
אז ככה

גם לגבי סקייפול וגם לגבי ההוביט - מדובר בהפצה של פורום פילם.

אני מניח שסקייפול יופץ בארץ לקראת סוף חודש פברואר וההוביט לקראת סוף חודש מרץ (ההנחה שלי מסתמכת על פולין \ צ'כיה \ הונגריה וכו').

אני לא יודע איזה גרסאות פורום פילם החליטו להביא לארץ ומה המחירים לצרכן ותאריכי ההפצה הרשמיים - אבל בכל מקרה הסרטים הללו יופצו בישראל באופן רשמי על ידי פורום פילם הן בדיוידי והן בבלו ריי (ההוביט יופץ גם בבלו ריי תלת מימד).

לגבי התרגומים בגרסת הבלו ריי - אני יכול לאשר לך באופן סופי ורשמי שהמידע שרשום באתר שהפנת אליו אכן מדוייק (לפחות בכל הקשור לשפות וכתובויות).

haifaboy

New member
האים תצא גרסה שתתאים למקום הריק בשרוול

של אוסף 50 השנה ??

lefler 11

New member
באמת שאין לי מושג מה מתוכנן להפצה בישראל

או מתי.

אבל אני יודע בוודאות (דרך NMC יוניטד) שפורום פילם יפיצו את שני הסרטים הללו בישראל.

ברגע שאקבל מידע לגבי גרסאות ומחירים - אני מבטיח לעדכן.

אבל שוב פעם, קח בחשבון שמדובר בפורום פילם...

AsafA55

New member
אני אשמח להסבר

איך זה למען השם שייך לתו השמיני?
סקייפול זה של סוני/קולומביה שלדעתי מפיצים אותם התו השמיני ושל MGM שאותם מפיצים NMC.
בנוסף,NMC קיבלה לעצמה את הזכויות על כל סרטי בונד,כולל קזינו רויאל שהיה של פורום פילם,ולראיה,המארז שהוציאו.

את ההוביט עשו וורנר שהם של התו השמיני גם כן,ו-MGM שהם כאמור של NMC.

איך מכל המפיצים האלו זה הגיע לפורום פילם?
אני חושב שלעולם לא אצליח להבין את החוקיות של הדברים האלה..

liorb22

New member
מישהו בMGM בטוח על סמי הזיה או משהו חזק אחר

בתור צרכן ישראלי שמודע להתנהלותה הבזויה של פ"פ בכל הקשור להפצה ותמחור סרטים בישראל (מי לא?!) אני הייתי בהלם כשהבכיר בMGM אמר את הדבר ההזוי הבא:

"...our films will be in the best hands possiblein all of these important territories..."

זנדר פירט בעבר ובהרחבה על ההסכם הסבוך בין וורנר לMGM בנוגע להסכמי ההפצה הבינלאומיים, אבל זאת הפעם הראשונה שאני קורא את ההודעה לעיתונות על כך.
האנשים בMGM בפירוש לא מודעים להתנהלות הקלוקלת של פ"פ בארץ ובשאר הטריטוריות השייכות להם. ברור לי שאם זה היה קורה במדינות מפתח כמו אנגליה, גרמניה וצרפת היתה קמה צעקה גדולה וMGM היתה בועטת בפ"פ בשניה. אבל כאן כאמור מדובר בטריטוריות משניות ולא נחשבות, אז מה איכפת להם שקיקיונים מנהלים להם את העסק.

בוז גדול לMGM

Mits Petel

New member
כנראה שבמזרח אירופה הם מתנהלים אחרת מאשר בארץ

לפני כמה שנים הייתי בבודפשט. נכנסתי לסניף של "מדיה מרקט", ומצאתי שם לא מעט דיוידיאים (זה היה טרום תקופת הבלוריי) מתורגמים לעברית בהפצת פורום פילם במחירים נוחים מאוד
[חלקם הופצו בארץ לספריות השכרה בלבד ו/או נמכרו בהזמנה מיוחדת ב-170 ש"ח, ואילו בבודפשט אפשר היה למצוא אותם בסיילים מקבילים ל-3 במאה אצלנו].

למעלה