הסטליסט מההופעה של לד זפלין

הסטליסט מההופעה של לד זפלין

לטובת הציבור. עד עתה בוצעו: 'Good Times, Bad Times' Then 'Ramble On' 'Black Dog' 'In My Time of Dying' 'No Quarter'.

אתר ה-NME מעדכן בזמן אמת

For Your Life Trampled Under Foot The Lemon Song וגם כמה תחנות רדיו מדווחות בוזמנית.

Dazed and Confused!!!!!

אוף, עכשיו גם אני מקנאה. וזפלין הם לא בעשיריה הפותחת שלי בכלל. כמה דקות אחרי תום הארוע אקבל דיווח מחפרפרתי במקום, ואדווח כאן.

רשימה מעודכנת

Good Times Bad Times Ramble On Black Dog In My Time Of Dying For Your Life Trampled Underfoot Custard Pie Nobody's Fault But Mine No Quarter Since I've Been Loving You Dazed And Confused Stairway To Heaven The Song Remains the Same

עפ"י הדיווח מה-NME

הקהל השתוללל לאחר ששמע את הצלילים הראשונים של Stairway. בתום השיר, פלאנט אמר "אחמט, עשינו את זה!". כזכור - אם שכחתם - הקונצרט הוא לזכרו של אחמט ארטגון, הבוס של תקליטי "אטלנטיק", הלייבל האמריקאי של לד זפלין. משפחתו הקימה קרן צדקה על שמו, והקונצרט נועד להתרמה עבור הקרן. Misty Mountain Hop מנוגן גם כן.

Jason2

New member
טוב שהסברת מי זה

הייתי חושב שהוא פשוט ירק על הבמה.

arieltr

New member
דייויד גילמור

גם היה שם בקהל. נקווה שמה שהוא ראה וחש שם, ידגדג לו קצת במקומות הנכונים, והוא יתחיל לפעול בכיוונים הנכונים עוד יותר. הנקניק הזה. מה, לא מגיע לנו?

arieltr

New member
נשמע לא הגיוני

איך הם לא בעשיריה הפותחת שלך? בייחוד לנוכח העובדה שהתקופה די מקבילה לפלויד. הופתעתי. ועכשיו אני סקרן קצת לגבי עשירייתך? האם יש מצב לשרשור שבו כל אחד מוזמן לדרג את עשרת (חמש?) להקות/זמרים/זמרות ?

יש בהחלט מצב

יאללה, תתחיל שרשור. אני חייבת לצאת לעבודה, בעוונותיי, ואחזור מאוחר היום. אז אוסיף את העשיריה שלי.

holo

New member
הולך להרביץ לעצמי

איך לעזאזל שכחתי מזה???? יש אפשרות לראות את ההופעה שוב?

או אם הם יופיעו שוב

אף אחד לא "ראה" את ההופעה, מלבד 20,000 ברי המזל שהצליחו להשיג כרטיס - ונציגי התקשורת.

rozgil

New member
קבלו תמונה מתוך המופע+ סרטון קצר:

השירים שבוצעו: Good Times Bad Times Ramble On Black Dog In My Time Of Dying For Your Life Trampled Under Foot Nobody's Fault But Mine No Quarter Since I've Been Loving You Dazed And Confused Stairway To Heaven The Song Remains The Same Misty Mountain Hop Kashmir Whole Lotta Love Rock And Roll והדובדבן שבקצפת, קטע קצרצר מהמופע: http://www.dagbladet.no/tv/index.html?clipid=24153 (הקטע עולה לאט - אז קצת סבלנות...)

rozgil

New member
קבלו תמונה מתוך המופע+ סרטון קצר:

השירים שבוצעו: Good Times Bad Times Ramble On Black Dog In My Time Of Dying For Your Life Trampled Under Foot Nobody's Fault But Mine No Quarter Since I've Been Loving You Dazed And Confused Stairway To Heaven The Song Remains The Same Misty Mountain Hop Kashmir Whole Lotta Love Rock And Roll והדובדבן שבקצפת, קטע קצרצר מהמופע: http://www.dagbladet.no/tv/index.html?clipid=24153 (הקטע עולה לאט - אז קצת סבלנות...)

למעלה