"הסטרית"

gabiskon

New member
"הסטרית"

במכתב ש"שלחה מנהלת המטה של ראש עיריית רעננה, חנה בית-הלחמי, אימייל בשמו של ראש העיר",

כתוב על סימה פרי

"מדובר בהתנהגות מגמתית, היסטרית, ונכלולית, שמאפיינת את כל הטרדותיה הפומביות של פרי מהרגע שהחליטה לערוק מנאמנויותיה בעבר אל מה שהיא רואה בו כנראה סיר הבשר'"

המילה הסטרית היא כידוע וכזכור מילה ששורשה היא המילה רחם ומשמשת זה שנים גנאי להתנהגות נשית. כל הכבוד למנהלת המטה של ראש עיריית רעננה ששלחה אימייל זה בשמו
של ראש העיר מר נחום.

http://www.local.co.il/raanana/108991/article.htm

נינה לי

New member
בילסקי מסתיר בראיונות

את העובדה ששכונה בת אלפי יחידות דיור (3500 במספר) החלה להיבנות ברעננה.
קראתי ראיון איתו בג'רוזלם פוסט. בילסקי טוען שלא נבנו דירות חדשות בשמונה השנים האחרונות ומבטיח שהוא יעשה זאת, ואיכשהו "שוכח" את העובדה שתהליך הבניה של שכונת נוה זמר כבר החל.

ATAF151

New member
אכן נכון

לא רק השכונה הזו גם נווה עוזי נבנית כעת ובילסקי מתייחס כאילו גם כעת אין שום תוכניות בניה.
הייתי מקבל בהבנה לו היה אומר שהוא היה מממש את תוכניות הבניה מהר יותר, על זה היה אפשר להתוכח, אבל להתעלם שיש כבר תוכניות מאושרות סופית והתחלת בניה, זה מוזר.

נינה לי

New member
ולכן זה מתקשר לתגובה של סימה פרי

מספר 2 ברשימה של בילסקי. מצד אחד הוא מעלים בראיונות (לא רק בג'רוזלם) שסוף סוף אושרו תוכניות לשכונות חדשות ושהחלה בנייה, ומצד שני, שותפתו לסיעה אצה-רצה להוציא צוי מניעה לטקס הנחת אבן פינה לשכונת נוה זמר.
נראה לי שהטפלון מתחיל להיסדק קמעה.
בהזדמנות זו, אטאף, לידיעתך: הודעות המשתמשות בלשון גסה ומכוערת מעוררות באנשים רבים תחושת גועל. אני אישית נמנעת מלהתייחס אליהן.

ATAF151

New member
מה שמדהים הוא

שאיתן גינזבורג, מספר 3 אצל בילסקי, ממשיך לכתוב בגאווה על ההצלחות הגדולות של העירייה בתחום הבניה החדשה ובתחום מימוש תמ"א 38, ובו בזמן הסיעה בה הוא חבר מתכחשת לכל זה.

נינה לי

New member
איתן גינזבורג מהלל את עבודתו בעירייה

ומספר על הישגיו בתום הבנייה.
סימה פרי, מנגד, מנסה למנוע בדרך משפטית כל הוכחה שהבניה כבר יצאה לדרך,
והראש, מתכחש לגמרי לעובדות וטוען שרק הוא יביא את הטרקטורים לרעננה.
מזלזלים באינטיליגנציה של התושבים?

gabiskon

New member
מתוך מכתבה של סימה פרי

מדובר באירוע ההשקה הרביעי לשכונה,
בליווי תופים ומחולות בחינם לתושבי רעננה
ונדמה שיותר משהעגל רוצה לבנות רוצה העגל
לנפנף במעט שיש

gabiskon

New member
סלחי לי, אבל מה בין תחת למחט? במיוחד שהחלק

שעוסק במחט הוא תעמולה שקרית.