הסיבה האמיתית לשינוי במעומדים להדחה - כנסו!

jaycom

New member
הסיבה האמיתית לשינוי במעומדים להדחה - כנסו!

בתור אחד שצופה קבוע בלייב, אפשר לראות שמופרים הרבה מאוד חוקים. כולל גיבוש עמדה להדחה.. אגב, שי הוא זה שגרם לעינב ואשר לבחור בצבר ושפרה. מי שראה את השיחה בין עינב לשי בצהרי יום שישי יודע על מה אני מדבר.. הסיבות לתרגיל של קשת: 1. בראש ובראשונה - רייטינג. וכל מילה מיותרת... 2. צבר ושפרה - פוטנציאל חזק לקשר רומנטי בבית. אם אפשר לעשות הכל בשביל להשאיר אותם, למה לא.. הוכחה א': ההקרנה של הוידאו של אשר ועינב מגבשים עמדה נגד שפרה וצבר, מה שיגרום לאנשים להצביע להם כל הזמן במקום לשפרה וצבר. הוכחה ב': השבוע ראיתי בפורום פה ובפורום של קשת את זה שאנשים לא אוהבים את שפרה (או שפרע, כשפתם).. רוצים הרי קשר רומנטי לא? ואם שפרה מועמדת להדחה, והרבה אנשים לא אוהבים אותה, סביר להניח כי תודח. אז חייבים להגן עלייה! 3. לעשות כסף, למה לא?! הוכחה א': ידוע שלעינב יש הרבה מאוד אוהדים. ואין ספק שהיא תישאר בבית כי הרבה אוהבים אותה ולכן יצביעו לה. הוכחה ב': ברור שאנשים יצביעו לאשר. מי לא התרגש מהפרק? ברור לכולם שהייתה עריכה מגמתית לטובת אשר בפרק הזה.. אנשים נקשרים -> יותר הצבעות -> יותר כסף לקשת!!!! שורה תחתונה - בתור צופה מכור שמת על הסדרה הזאת. היום ההפקה רמסה את הקצת טוב שנשאר במשחק הזה. הורדתם לי את החשק לראות את התוכנית. אין ספק שאני אמשיך לראות כי זה כבר חלק מהחיים שלי לצפות באנשים האלה, בכל זאת מעניין. אבל לא תראו ממני שקל! בפעם המי יודע כמה, היום בישראל הרסו עוד פורמט מוצלח מחו"ל. להראות לדיירים מי הצביע למי, ולהראות להם את זה בוידאו הם עבירה חמורה על חוקי הפורמט. קשת, אני מעמיד אתכם להדחה היום!

mooolly

New member
סעיף 2 ב'

זה הדבר הראשון שחשבתי עליו! ההפקה מן הסתם קוראת פה בפורום, ויודעת ששפרע מתחילה לעורר גל התנגדות, ואם יעיפו אותה יהרסו את הרומן הפוטנציאלי בינה לבין צבר. אם כל החיבה לעינב ויוסי, שקל אני לא מוציאה על אסמסים להפקה הזאת.

פרוקט

New member
הסיבה היותר אמיתית היא

שצבר הוא "מושתל" של ההפקה ולכן לא יכלו להפוך את הענינים רק איתו כי זה היה נראה חשוד לכן חייבים היו לצרף אליו את שפרה והדביקו לזה סיפור כיסוי בתירוץ של תיאום עמדות כי הם באמת לא היו היחידים שתיאמו עמדות ביניהם לקראת בחירת המועמדים להדחה.

איתי בל

New member
לא... לא קונה את זה

האמת..מבחינת ערך אס אמ אסים שפרה וצבר יקחו את הרבה לפני אשר וקרן... אולי עינב לא וגם זה רק אולי אם זה היה קרן שפרה צבר ויסו קרן הייתה הולכת לא מאמין בחשש שיפרד הזוג הרומנטי גם לא נראה לי שהם בונים על זה כל כך הם זוג די משעמם אני חושב שהסיבה שקרה מה שקרה הייתה מול העיניים שלנו במהלך התוכנתי פשוט טלוויזיה טובה זה היה מצחיק והעלה כאן הרבה תגובות

jaycom

New member
בקשר לאסאמסים

אתה חושב שסתם הפרק היה מרגש מהצד של אשר? זה שהראו את אשר מתפלל בחדר של האח הגדול ומבקש שיגיד אמן. העובדה שכל פעם שהראו אותו, הייתה מוזיקה מרגשת. אתה חושב שזה סתם במקרה? אני שם כסף שאשר מקבל פי אלף יותר אסמאסים ממה שאתה חושב. עינב יש לה מלא צופים. הרבה אנשים יכולים להתחבר אליה... צבר ושפרה ממש לא. לשפרה אין הרבה קהל, למרות שבטוח שהיא תישאר כי קרן תלך. צבר אני לא יודע אבל אני מעריך שהוא במקום סביר + מבחינת אהדת הקהל. ההפקה לא רוצה להתערב בקטע של מי כן יילך הביתה, במקרה הזה בכל אופן. ברור שקרן הייתה הולכת ככה או ככה. פשוט ההפקה רוצה לעשות ימבה כסף. זה חדש לך?

איתי בל

New member
לא ראיתי את הפרק לא יודע כמה מרגש היה

אני כן יודע שמרגש זה לא מספיק מרגש יכול להיות גם משעמם ועדיין אני יודע ששפרה וצבר מביאים יותר אס אמ אסים... בדוק הפקה רוצה לעשות ימבה כסף גם אני ואני בטוח שגם אתה זה חדש לך?

jaycom

New member
חדש ממש לא

בגלל זה ציינתי את זה.. אם לא ראית את הפרק אתה לא יכול לסנגר בעד שפרה וצבר בקטע הזה... לא ראית, כל הפרק היה התערבות בוטה לטובת אשר. ומרגש זה כן מספיק כשמולך יש אנשים לא מעניינים כמו צבר ושפרה. אז סבבה צבר אני מבין שהוא מסקרן כי הוא גם נראה טוב וגם מסתורי שזה שילוב שעובד יפה. אבל שפרה? אתה רואה את התגובות עליה? יש אנטיגוניזם גדול נגדה. כולם קוראים לה שפרע, איפה אתה חי?

איתי בל

New member
ההצבעות לא סובבות סביב פרק אחד

התוכנית רצה כבר מעל לחודש ותקשיב טוב למה שאני אומר עכשיו לא משנה מה יהיו התגובות פה אנשים חיים בסרט הם היו בטוחים שהיום שי הולך... אז בחייך שפרה הולכת להגיע אם לא לשלישיה האחרונה לחמישיה האחרונה מינימום לשפרה יש גם פוטנציאל לנצח...אבל בסוף יוסי ינצח אין מה לעשות שפרה תגיע לפחות לחמישייה אם לא לשלישיה עינב... לא תגיע לשלישיה גם אשר לא סביר להניחש גם לא יגיע לחמישיה שניהם יעופו לפני ששפרה תעוף... תזכור מה שאמרתי

Jason2

New member
כולם? מי זה כולם?

2 האנשים שנכנסים במאה שמות שונים?

insane sanity

New member
זה היה מרגש מהצד של אשר..

בגלל כל עניין ההדחה. רוצים שהוא יישאר. זה הכול.

למעלה