הסיבה האמיתית

• פותח הנושא lio13
  • פורסם בתאריך

lio13

New member
הסיבה האמיתית

הרי כבר אתמול כתבתי ממקור מוסמך במכבי ל``צהוב עולה`` כי החל ממחר האימונים יהיו סגורים. אבל לא כתבתי את הסיבה, אני יכול להגיד לכם כי בהתחלה גורמים בהנהלה טענו כלפי חוץ כי הסיבה לסגירת האימונים היא בכך שהשחקנים לא יכולים להתרכז בגלל הקהל, אבל זוהי שטות מוחלטת מכיוון שהשחקנים נהנים מאוד מהימצאות הקהל. הםיבה האמיתית לסגירת האימונים שאותה אני יודע מאדם שקרוב מאוד להנהלה היא שלאימונים מגיעים הרבה אוהדים שלא מוכרים להנהלה ולמאמנים ובידיהם מצלמות וידאו שאיתם הם מצלמים את האימונים, ישנה התנגדות בין המאמנים וההנהלה להכנסת המצלמות מחשש שסרט הצילום יגיע לידי מאמני קבוצות אחרות,אם תרצו פרנויה לשמה או כורח המציאות, אך זוהי הסיבה האמיתית לסגירת האימונים.

אני שלם אם ההחלטה.

לי עדיף שמכבי תצליח מאשר שאוכל לראות אותם מתאמנים.. דרך אגב.. זה שהשחקנים נהנים מהימצאות אוהדים לא אומר שהם יכולים להתרכז.

נכון, אבל קבוצה.....

קבוצה לא יכולה להתעלם מאוהדיה, בפרט שכמות אוהדים כמו שיש למכבי שוה כסף, ולא מעט. אפילו שהטענה היא תקשורת / או אנשים בלתי מזוהים שמצלמים בוידאו, צריכים למצוא לזה פתרון, ויש לי כמה רעיונות, אבל לא לסגור אימונים לאוהדים, זה לא ממש יפה ומכובד.

roi cohen

New member
איזה מין יחס זה לאוהדים???

לפי מה שכל אוהדי מכבי אומרים כאן, השחקנים מאוד נהנים מנוכחות האוהדים, מה שאומר שיש מישהו בהנהלה שנוכחות האוהדים מפריעה לו. (מעניין מי, באמת...) זה פשוט מגעיל. עכשיו בטח כולכם חושבים- רגע, מה הוא מדבר שטויות גם הקבוצה שלו סוגרת אימונים. אבל הפועל סוגרת אימונים בגלל בתקשורת, ולא כי היא לא רוצה אוהדים ש``יפריעו``.

למעלה