הסיבה האמיתי לניצחונה של ניראל

הסיבה האמיתי לניצחונה של ניראל../images/Emo41.gif

היא זכתה בגלל שהיא ערביה ולא למרות שהיא ערביה. מעבר לכך, וזו הסיבה האמיתית, גם נתנו לה לזכות כדי להעלות את המוראל בקרב תושבי הכפרים הערביים שבתיהם נהרסו. בצפון כבר יש חאפלות, במוסמוס חוגגים במקום לבכות על החומוסיה שנהרסה... אני דווקא חושב שאם כבר אפליה מתקנת, היו צריכים לתת למימי האתיופית לנצח... חבל מאוד... אני חייב לציין שברגע שהקריאו את התוצאות אמרתי לעצמי שזייפו את התוצאות. איו לפסול אפשרות זו, אבל שיהיה, מברוק לילדה.

dearp

New member
חייבת להודות שזו אחלה קונספירציה...

תיאורעה מעניינת פיתחת
האמת שאני לא שוללת כי כל דבר יכול לקרות בעולם הריאליטי. אז לגבי השטפון אני לא בטוחה אבל האמת שגם אני חושבת שהתוצאות היו מזויפות, קשה לי להאמין שכ"כ הרבה הצביעו בשבילה..

SWING4U

New member
הייתי פותח לניראל את המנוש שלה../images/Emo210.gif

גם אני לא אהבתי את זה שהיא זכתה אבל הייתי טוחן את החביבתה הזאת כל הלילה, היו שומעים אותה גונחת יותר גבוה מהקול של המואזין............

y a m a i

New member
רק היית מוריד מכנסיים

והיו שומעים אותה צוחקת יותר חזק מהמואזין. זה מה שקורה, כשיש לך *** בגודל של אצבע.

SWING4U

New member
חביבי, לפחות תהיה מקורי חמודי...

ילדון, אם כבר בא לך להחזיר לי, לפחות תמציא משהו מקורי, אל תחזור על עניין המואזין. בכיף אתה יכול לשחרר את הגיגיך אבל שחרר גם מקוריות סיכמנו? רק אל תקבל את זה כ"כ קשה.. גם אם היא הייתה צוחקת, הייתי תוקע אותה בכל מקרה, טוחן אותה כל הלילה, סוחט את המנוש שלה. אז יש לך בעיה עם זה?

y a m a i

New member
חביבי

גם הדוחה ביותר לא הייתה נוגעת בך. בעצם, אתה יכול לגעת בה בלי שהיא תרגיש. יאללה לך תעשה ביד...סליחה באצבע! לא הייתי מקורי? אוי לאאאאא מה יהיה עלי? מה שנשאר לומר זה, פרס מאחוריך! יש מתחרה על תואר ה"לוזר"

SWING4U

New member
אני לפחות לא מתחבא, איפה אתה מותק?

אם לא היה לי בטחון עצמי ואם לא היה הולך לי עם בחורות, בוודאי שלא הייתי מרגיש בנוח לשים תמונה שלי. בניגוד אליך שרק יודע לקטול מתוך קנאה. תהיה גבר (גם אם אתה הומו) ותראה לנו מי אתה, מה אתה מתחבא מאחורי הניק?

y a m a i

New member
תדייק

לא הולך לך עם בחורות, הולך לך עם דראגס, אבל זה בסדר אחי, כל אחד והמזל שלו. אני, לעומת זאת, לא צריך לפרסם תמונה שלי בנט, כדי שתהיה לי חברה מדהימה מעל שנה, וכדי שנתכנן חתונה לעוד מקסימום שנה.

y a m a i

New member
אוי שיט, אתה לא מאמין לי לאאא

מה אני אעשה עכשיו? חייב לומר, נראה שאהבת את התמונה

למעלה