הסיבה לכתיבה

מורפיום

New member
הסיבה לכתיבה

לכבוד בנות המין היפה יצא לי לא מעט שימצצו לי את הזין ומעולם אבל מעולם לא הייתה לי המציצה המושלמת כמו שזה נקרא זה לא שלא נהנתי מודה אכן נהנתי אבל תמיד יש מקום לשיפור ובכן כמה הערות 1. אל תינשכו לנו את הזין זה כואב ובכלל לא מענג מגע של השיניים בזין היא כואב מאוד ולא נעים בכלל מה אני מזיין ארנבת לכל הרוחות? 2. אל תשפשי את הזין שלי את זה אני יודע לעשות לבד ואפילו יותר טוב לטפי אותו תגרי אותו אבל למה לשפשף ועוד חזק כל כך 3. כאשר את נוגעת בביצים שלי בבקשה אבל באמת בבקשה בעדינות אתן לא יודעות עד כמה המקום הזה רגיש אצלנו הגברים הוא כל כך רגיש עד שלחיצה לא עדינה תגרום לנו לכאב עז 4. כמו כן אל תמצצי את הביצים כאילו חייך תלויים בכך זה כואב נורא עדינות לא הרגה אף אחד אלא רק הרימה אותנו לשיאים חדשים כל פעם מחדש 5. כןןןןןן ללקק את פי הטבעת נכון זה לא הכי הגייני שבעולם אבל יש דברים הרבה פחות נקיים שאת מכניסה לפה בלי שום בעיה ונקיפות מצפון כגון פלאפל ברחוב ששוכב שם מי יודע כמה זמן(כמובן הגברים לנקות טוב טוב את האזור לפני הכניסה למיטה, ישנם תכשירים מיוחדים המנקים את האזור ב-י-ס-ו-ד-י-ות 6. תני לו לגמור לך בפה גם אם את לא מוכנה לבלוע את זה, לא יקרה לך כלום הטעם הוא לא כל כך נורא (לפחות לפי מה ששמעתי) וחוץ ממס` קלוריות שייתווספו לא יקרה דבר את אפילו ``עלוללה`` להנות מזה. לסיכום: במין כמו במלחמה הכל מותר ואין שום מגבלות כל עוד שני הצדדים מסכימים על כך תהיו פתוחות לדברים חדשים זה ``עלול`` להוביל אתכם לשיאים חדשים שכמותם לא חוויתם מעולם מקווה שתיהנו שלכם לתמיד מורפיום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

batman

New member
אתה צריך שם חדש

קודם כל - מחזיק ממך מעטים הם הגברים שיודעים ללמד את התורה הקדושה של המציצה את בנות המין היפה. רובנו, מה לעשות גם אני , פשוט עובדים בשיטת הניסוי והטעיה. לכן אני ממליץ וקורא בזאת להוסיף לשם מורפיום את התואר ``אדון מורה ורב`` ובקיצור האדמו``ר מורפיום

כן, so?, ועוד הוראות

קראתי את כל הוראותייך את כולן א. האם אתה גבר?, רק אישה יודעת לענג ככה ב. הכל ברור וכבר עשיתי כל מה שנכתב ויותר, בלי הוראות, מהניסיון והאינטואיציה - כלום לא חדש, מה יהיה, רפי, תחדש לי???, לנו? ג. טוב, אולי בגלל זה הם חוזרים לעוד.... ד. תוספות קלות - ריגוש אדיר בליטופי אמצע הדרך בין הביצים לפי הטבעת, לחיצות עדינות שם,מוציאות קריאות התפעלות מהם. וכן, ליקוקי כפות הרגליים - מציצת הבוהן, ולא לשכוח - להכניס את הלשון ברווח בין האצבעות, בין הבוהן לשניה, בתנועות ליקוקיות, וכן ליקוקים רחבים של כף הרגל עצמה, מלמטה. ה. כשמלקקים את פי הטבעת אפשר להכניס את הלשון פנימה, וגם, למצוץ, לשאוב את העור הרגיש שסביב, אפשר לתת לו לשבת על הפנים כשאברו מונח על החזה, ולהביא את השדיים שיעטפו אותו בינתיים. ו. לפני הגמירה, כשמרגישים את הוורידים מתנפחים לך בפה, אפשר גם לשאוב אותו, בתנועות של יניקה , והכי חשוב, להכניס עד לגרון. ז. פטנט: למי שלא אוהבת את הטעם או הריח: כשהוא גומר, הכניסי אותו עמוק, לתוך הגרון, שם, מעבר לחלל הפה אין חוש טעם, וכשהוא גומר, והוא נהנה לעשות את זה עמוק בגרון, לא מרגישים כלל טעם או כלום, זה ישר זורם פנימה, ואז, לקקי את השפתיים כמו חתול שליקק שמנת, את לא מרגישה כלום והוא חושב שאת מה זה נהניית מהמיץ שלו, מקסימום טיפה או שתיים זה דווקא נעים. בהצלחה בנות מציצה מוצלחת מחזירה אותם אלינו שוב ושוב...

misterygirl

New member
אני יענג אותך!

אני אומנם בת 15 וזה נראה להרבה אנשים צעיר אבל מצצתי הרבה בחיים שלי וקיבלתי הרבה מחמאות אני לא נושכת ואני מלקקת מאחורה...אני מתה שיגמרו לי בפה... אם אתם מעוניינים[email protected]

מורפיום

New member
ילדה מיסתורית

תראי את ילדה ובטח שתקבלי מחמאות זה מגברים שהולכים עם ילדות בנות 15 אני מאמין שלהם אין ניסיון ואפילו הכלבה שלהם מוצצת להם מספיק טוב בשביל להגיד לה את מוצצת טוב גבר בוגר (כזה שפוחד מהרכב של שלוש שופטים על בעילת קטינה בהסכמה) אולי יוכל לעזור לך לשפר את הטכניקה שלך אבל 15 ????????????? מפחיד רק לחשוב על זה ואני לא מתכוון חס וחלילה לזלזל בך רק פשוט לי יש 16 שנה ניסיון במין שזה קצת יותר זמן ממה שאת חיה בכבוד רבבבבבב מורפיום.

argos

New member
אפשר לתרום מהנסיון ?

מציצת סוכריית מנטה, כמו הכחולות השקופות של עלית, ואז להתחיל ללקק את הזין, זה אחד הדברים היותר מענגים שיש. נסו את זה בבית ילדים.

למעלה