הסיבה למה העם היהודי סובל.

AEOLIAH

New member
הסיבה למה העם היהודי סובל.

העם היהודי מרגיש שהוא העם הנבחר, יש רצון להגיד אני גאה להיות יהודי.

למה להגיד אני גאה להיות יהודי\הומו וכו לא נכון ואפילו מזמן חוויות שליליות:

גאווה = "כאשר קולקטיב לאומי מאמין או חש כי הוא נעלה מעמים אחרים"
גאווה במילון: http://milog.co.il/גאווה

אנשים שמרגישים שהם יותר טובים מאחרים הם נרקיסיטים, עם ישראל הוא עם נרקיסיסט חושב שהוא יותר טוב משאר העולם חושב שהוא מיוחד ויותר טוב,ידוע שבני אדם לא אוהבים אנשים שמרגישים שהם יותר טובים מאחרים, ואז מתפלאים למה למה העולם שונא אותנו?

העם הנבחר? מי החליט? כי בתורה כתוב? בתורה כתובים עוד דברים רבים אחרים שמתבררים כשטויות או שנכונים לאותה תקופה וכבר לא מתאימים להיום .

אם נבין שאנו שווים לכולם בכדור הארץ וכל בני האדם בכדור הארץץ הגיעו מאותה נקודת אור מאותה בורא ושכולנו אחד יהיה שלום ואהבה בעולם.

רותי 11

New member
אכן אנחנו עם סגולה עם שבחר בתפקיד

חשוב מאוד לא עם שנבחר אלא בחר
"מי לאדוני אלי" וכל מי שהצטרף למשה
לקריאה הזאת בעצם הוא הנצר היהודי.
כן יש לנו תפקיד שאנחנו לא עומדים בו
ולכן שונאים אותנו אנחנו אמורים להביא
את האור לעולם ולא זה לא פלצני או יומרני
זה תפקיד אבל משום שאנחנו עצמנו לא ממש
באור אז אנחנו לא ממש מעבירים אור לשאר
האנושות ולכן זאת השנאה היא מתחת לפני
השטח אלה דברים שלא נעשים במודע ולכן
חשוב שנתעלה מעל לכל המחלוקות נאזן את
עצמנו ונאזן את העולם.
לא סתם קריון אומר כל הזמן "לאן שילך העם היהודי ילך העולם"
ואגב מי שמתקשר אותו הוא נוצרי לא יהודי ככה שאין פה קטע
של נטיה לעם מסויים

MTFNK

New member
אנחנו לא עומדים בתפקיד?

תמיד היו מלחמות בעולם באופן כללי ובפרט נגד העם שלנו ותמיד שנאו אותנו. זה אומר שאנחנו לא עומדים בתפקיד שלנו? נכון שבאו עלינו אסונות מאחר בגלל שנאת חינם ודברים שליליים.
אבל אפשר להסתכל על זה בשני הכיוונים. להתרכז בדברים הטובים שקורים פה בארץ ובדברים הרעים. לדוגמה זה שבקצת שנות קיום המדינה הגענו להישגים מרשימים בכל כך הרבה תחומים ומצד שני אפשר להתרכז בפיגועים שיש פה בתקופה האחרונה וזה שמתחיל להיות יותר ויותר מפחיד להסתובב ברחובות.
&nbsp
אני חושבת שיש אינדיבידואלים שעומדים בתפקיד ויש שלא. אם חושבים על הכלל, אני לא יודעת מה יותר.

רותי 11

New member
כשמדברים על תפקיד לא מדברים על פיתוחים

טכנולוגיים וכאלה אלא על הרמה החברתית
לפני קום המדינה היינו מפוצלים בעולם
לאחר קום המדינה היה את הפיצול חברתי עדתי
תרבותי ועוד ואלה דברים שעד היום מנהלים אותנו
ולא מאפשרים לנו לחיות בשלום אחד עם השני
המקום של קבלת האחר והשונה וכל עוד לא נהיה
במקום הזה בעצם אנחנו לא מאוזנים ואנחנו לא
נמצאים בקו האמצע ורק כאשר נהיה בקו האמצע
נוכל לקבל אור ישיר מהבורא מה שלא קורה כאן
היום ורק לאחר שנקבל אור ישיר מהבורא נוכל לתת
לאחרים מאותו אור.
תחשבי על זה שאנחנו לא מקבלים אור ישיר מהבורא
אור שאנחנו אמורים להעביר הלאה "אור לגויים" ואם אנחנו
מקבלים "טיפות, אז תארי מה קורה עם האחרים שלמעשה
תלויים באור שאנחנו אמורים לספק להם ולמעשה אליהם
לא ממש מגיע ככה שזה די משאיר אותם בחושך ואנחנו
רואים את זה

AEOLIAH

New member
תפקיד שלנו למה כי ככה רשום בתורה?..

עם כל הכבוד האמריקאים הרבה יותר מתקדמים מאיתנו.

ראי את קריסטן נאף היא הוציאה נושא שלם חדש בנושא חמלה עצמית שזה למעשה הפתרון לכל השינאה שיש בעולם.
https://www.youtube.com/watch?v=Tyl6YXp1Y6M

העם היהודי סובל, גם העם הרוסי סובל, גם העם האפריקאי סובל ,גם הסינים סובלים, גם המוסלמים סובלים, הסבל שלנו לא שונה משל עמים אחרים בכל ארץ יש בעיות לא רק בישראל, אני חושב שזה יותר קשור לנושא של הרגשה שאנחנו מיוחדים יותר ונעלים יותר - הקדוש המעונה המסכן שצריך לרחם עליו שמחפש שירחמו עליו, אנו לא שונים מעמים אחרים ופה הבעיה אנו מגיעים מאותו בורא כולם בכדור הארץ שווים. צריך להוציא מהלקסיקון את "העם הנבחר" אנו לא העם הנבחר, כי זה מושג שבא ממקום של אגו לישויות אור אין אגו והם לא יגידו במסר שאדם מסוים הוא הנבחר מעל עמים אחרים כי זו תפיסה שבנויה על אגו.

אנו לא באנו לאזן את העולם כמו שאת לא באת לאזן אותי ואני לא באתי לאזן אחרים, כל אחד צריך לבחור לעשות את השינוי בעצמו,מה שאת מציגה זה כאילו שאנחנו המשיח של העולם, שלמעשה אין כזה דבר משיח כמו שאין משיח שיבוא ויציל אותנו אלא שכל אחד יציל את עצמו.

ואותו אחד שמתקשר עם קריון לא יודע עם התקשור שלו נקי ואם הוא באמת מתקשר עם ישויות אור.

רותי 11

New member
לא בדיוק - כן יש לזה איזכור בתנ"ך

שמדבר על מעמד הר סיני ועל זה שבחרנו.
העניין הוא שאנחנו העם היחידי ששרד מכל
התרבויות שהיו כאן כמו אטלנטיס למוריה ועוד...
ובגלל העמידות שלנו ועוד מספר דברים לקחנו
על עצמנו את התפקיד הזה ואין קשר לסבל
או כל מיני שטויות כאלה

לדעתי התורה אמת. על בני ישראל לעשות תשובה המצב יסלים

גוג ומגוג מתקרבת בני ישראל צריכים לזעוק לאלוהים ולהתפלל לבוא המשיח והגאולה זו דעתי. ואם לא אז לפחות להתפלל על עם ישראל וכן אנחנו עם סגולה והעם הנבחר והטרור לדעתי ימשיך

AEOLIAH

New member
ובתחלס צריכים קצת להיות יותר מציאותיים

ולהפסיק להקשיב לכל מיני מתקשרים ולכל מיני ספרים שנחשבים קדושים, הם לא תורמים ולא עוזרים, צריך להתקרקע ולהיות מציאותי לראות בעיניים מה יכול לעזור לי ולאדם שליידי לחיות באושר בכייף בשלום ובאהבה - כי זה הדבר היחיד שחשוב,בלי כל מיני מישפטים מיוחדים מהעידן החדש או מספרים של העבר כי הם לא תורמים ולא עוזרים, זה כמו להשען על מישהו ולבקש שהוא יעזור לך לא ליפול במקום לעמוד יציב.

רותי 11

New member
מה קשור להיות מציאותי לתפקיד העם?

מה הקשר לעידן החדש ולספרים קדושים ותקשורים יש
היסטוריה יש דברים שלא הכל יודעים אז כן חשוב להיות
בן אדם טוב "דרך ארץ קדמה לתורה" בהחלט אבל
לא לשכוח מי אנחנו ומה באנו לעשות כאן ולא זה לא אגו

לא כל כך הבנתי אותך ,זהו פורום של תקשור עם יישויות אור

כאשר הבסיס לכל משתתפי הפורום הוא תקשור עם יישויות אור
וכמובן שמעבר לזה יש פה שיח בעיניני היום ועינינים יותר אישיים
אז אם אתה כותב להפסיק להקשיב למתקשרים וכו' בעצם מה מטרת השהות שלך בפורום
הלוא שוב אני חוזרת יש פה בסיס לפורום ,בסיס משותף שיוצא מתוך אמונה משותפת

AEOLIAH

New member
תפקיד? על איזה תפקיד את מדברת?

התפקיד שלנו הוא להאיר? את האנשים החשוכים שזה אומר להיות בחמלה ובאהבה כלפי עצמנו ולאחר מכן כלפי האחר.
מוזר מאוד קריסטין נאף לא יהודיה והיא הגיעה לזה לפניינו אז מה זה אומר?

אולי תביני שהחשיבה הזו של אני אור לגואים היא דרך של אגו ?

להיות אור לגוי זה אומר שאני יודע יותר טוב ממנו והוא יודע פחות טוב זה שם אותך בעמדה נעלה יותר שמקורה נרקיסיסטיות.

וזה התיקון האמיתי של העם היהודי להפסיק לחשוב שהוא זה שיציל את העולם ושהוא יותר טוב מכולם כי בגלל זה כולם שונאים אותנו כי אנחנו חושבים שאנו איזה ילד מועדף של אלוהים.

רותי 11

New member
נתחיל בזה שאתה לא יודע אם היא לא נשמה של יהודי ומה הקשר ?

זה שלקחנו את התפקיד הזה ועיוותנו אותו להעלנו את האגו
שלנו זה לא אומר שזה לא נכון אבל כן מתוך אהבה לאאגו
מתוך הבנה שכולנו אחים/שווים לא משונות ונפרדות
מהמקום של אהבה אוניברסלית אהבה ללא תנאי ומה לעשות
שירדנו בתדר שלנו ושכחנו את התפקיד האמיתי שלנו
עובדה היא שבתוך עמנו אנחנו אוכלים אחד את השני
ארץ אוכלת יושביה אנחנו ממש לא באור וזאת הבעיה
שלנו ושל כל העולם

AEOLIAH

New member
היא לא יהודיה בדקתי.

ויש גם את לוהיז הי שהיא לא יהודיה שהביאה את נושא החשיבה החיובית .
ירדנו בטדר? כל תושבי כדור הארץ ירדו בטדר כולנו באנו מאותו בורא כולנו נשמות מאותו ניצוץ יש נשמות יותר מפותחות כי עברו יותר גילגולים ויש פחות בכל רחבי העולם.
זה שאנו יהודים לא אומר שכולם פה עם נשמות יותר מפותחות מכל שאר העולם, הנשמות המפותחות מפוזרות בכל חלקי העולם ללא הבדל גזע דת ומין.

חבל שהעם היהודי לא מפסיק השטיפת המוח הזה שהוא חושב הוא העם הנבחר זו חשיבה מתנשאת , החשיבה הזו קיימת כבר אלפי שנים ולא הובילה אותנו לאף מקום, אז אולי הגיע הזמן לרדת למציאות ולראות שאנו שווים בן כל תושבי כדור הארץ וכולנו אחד.

ודבר נוסף מעניין שאין כמעט סיפורים על יהודים שעברו חוויות של החיים לאחר המוות ואצל האמריקאים יש המון והם אמרו בסרטונים דברים שהייתי בהלם, אולי הגיע הזמן להודות שאנו לא הנבחרים להוביל את העולם .. אף אחד בכדור לא הנבחר הנבחר זה מושג שהבן אדם המציא כדי להרגיש טוב עם עצמו כי בתוך תוכו הוא מרגיש רע אז הוא צריך לכפר את זה בחשיבה הפוכה במקום להבין שהוא שווה וכולם שווים.

רותי 11

New member
ברור שיש הרבה נשמות מדהימות כאן

שהם לא יהודים זה לא נחלת היהודים.
שנית כשאמרתי אתה לא יודע אם היא יהודיה
אני מדברת על רמת נשמה.
ואתה טועה כשאתה לוקח את הפרט משום שמדובר
ברמת עם ולא ברמה הפרטנית כמו שיש אנשים מדהימים
יותר או פחות בכל העמים זה לא אומר כלום על רמת
העם שלו.

AEOLIAH

New member
את אומרת כשיהיה איחוד במדינה זאת אומר ש..

כאשר כולם במדינת ישראל יהיו בשלום פנימי נוכל לעזור לעולם.
אין מצב שזה יהיה, אנחנו לא חיים בפלאנטה אחרת, כדי שכולם במדינה ישראל יהיו מאוחדים ויחיו בשלום ובאיזון זה מצריך הרבה הרבה הרבה עבודה על האגו ואף להתנתק ברמה מסוימת מהעולם.

דבר שני גם אם יהיה אותו איחוד במדינה אחרת כמו בגרמניה אז זה ישפיע על כל העולם.

ודבר שלישי המונח "האור לגויים" שם אותנו במצב שאנו מעליהם. לא אוהב את המושג הזה עושה לי הרגשה רעה בגוף.

זה כאילו שאנחנו אור והם חושך ולמה?

ודבר אחרון נניח שאנו האור של הגואים סתם נניח במה זה עוזר לך עכשיו,זה שאת יודעת את זה שמדינת ישראל היא האור לגויים איך זה עוזר לנו כבני אדם כעם?
זה לא שם אותך ברמה מסוימת בחשיבה כנפרדת מהעולם? במקום שיהיה איחוד?

AEOLIAH

New member
סיבה נוספת שהעם היהודי סובל מצד שינאה

כי אנחנו חיים בפחד מפני העולם מה העולם יגיד עלינו מה העולם יעשה לנו זה פחד תת מודע ולכן אנחנו מזמנים מנהיג שהוא בעצמו משדר פחד ובגלל שאנחנו כל כך פוחדים מה יגידו מה יעשו אנחנו מושכים אליינו חוויות שליליות ודעות שלילייות

זה בדיוק כמו אדם שחי בפחד שיעשו לו משהו שיגידו לו משהו ואז הוא מזמן את זה.

מחשבה יוצרת מציאות.

זה לא קשור לתפקיד שאנו לא עושים, נראה לך באמת שאלוהים הוא דיני והוא שופט אותנו ואומר אה אתם לא עושים את היעוד שלכם, חכו מה אעשה לכם, אלוהים הוא חמלה אהבה והוא רק מתבונן מהצד ושולח אהבה וחמלה הוא ממש לא מה שאת אומרת שהוא שופט אותנו על זה שאנו לא עושים את היעוד שלנו, מה שאת אומרת בא ממקום שיפוטי ומאגו והאנרגיות האלו קיימות רק בעולם החומר ולא בעולם הרוח.

למעלה