הסיבה למיעוט השתתפותי בפורום

ronnymp

New member
הסיבה למיעוט השתתפותי בפורום ../images/Emo20.gif

טוב - אז כפי שסיפרתי לכם כבר - המחלקה השכנה אלי עלתה לפני כששבוע וחצי באש . המדובר הוא במח´ סיעודית , בה שהו עשרים ומשהו חולים סיעודיים בזמן השריפה . תודה לאל - כולם ניצלו ואין נפגעים . המחלקה עצמה היא הצריף האחרון שהיה בביה"ח - שיעודו הסופי היה לשמש כמוזאון ביה"ח . אז הוא עלה באש . כפי שאתם רואים בתמונות - מח´ הצילום שוכנת ממש בסמיכות למחלקה ההיא . כל התשתיות היו מחוברות למחלקה שעלתה באש (חשמל , מים , רשת וטלפון) . את החשמל סידרו כעבור יומיים , את המים כעבור יומיים נוספים . נשארו בעיות תקשורת (רשת מחשבים פנימית של ביה"ח - ואינטרנט , וטלפון) . לא יודע מתי יסדרו את אלה - אבל בינתיים זו הסיבה שאני מנותק קת מהעולם . אני מוצא לעצמי כל מיני כוחים שמהם אני מתחבר אליכם - אבל לא במינונים כמו שבעבר . אז זהו - מקווה שזה ייפתר גם כן בקרוב יללה - יום נעים לכולנו רוני

sure16

New member
זה מזכיר לי את יציאת מצרים..

בני ישראל כבר עברו,המצרים עוד לא הגיעו,והמים נחצו.... זה בערך מה שרואים בצילום.. זה היה בכוונה לא להראות כלום?יעני הכל נשרף!!!!
נ.ב:ואני חששתי שלא הגעת לפורום מפחד...

ronnymp

New member
שורה .... זה חלק מהאומנות ../images/Emo126.gif

יש צלמים שמצלמים בצבע
יש צלמים אומנים - שמסתפקים בשחור לבן ......
וייתכן שאני כרגע ממציא משהו משובח ואומנותי עוד יותר מהכל ..... צילום בשחור בלבד
זה כל מה שהיה שם לצלם - הכל שחור ...... אגב - כתירגולים בלימודי צילום - ואני מניח שגם בציור וכאלה ) יש בין היתר "פרוייקטים" של צילומי שחו בלבד , או לבן בלבד . כלומר - לקחת אובייקט/ים שחור/ים - להניח על רקע שחור ולהפיק מזה תמונות מקסימות (וכנ"ל עם לבן) אז אולי זה שייך לפרוייקט ההוא רוני

רוייקו

New member
הייתי מצלם בשחור לבן. אין מבחר גדול

יותר של גוני אפור מאשר באתרי שריפה. מה היה שם עד להתלקחות אש הגהינום הזו ?

רוייקו

New member
שישרפו הצריפונים ויוקמו גורדי שחקים

מי צריך מאה ועשרים אלף צריפונים ? יאללה, נשכחו ימי המעברות. אולי טוב שכך.. כמובן, מבלי שמישהו ינזק. אז מה קורה עכשיפ ? אין לך חדר ומחשב ?

ronnymp

New member
יש חדר - אבל אין תקשורת

אז בינתיים אני גולש מחדרו של מנהל מח´ עיניים - שאיתו אני ביחסים נפלאים יש לי מפתח קבוע לכאן (באופן רשמי - אישית ממנו) - ואני ממש בן בית פה . חוץ מזה - אם זכורות לך תקופות האישפוז שלי פה בביה"ח בעבר (גם בכרורגיה וגם באורטופדיה עם בעיות הגב ....) - גלשתי מכאן גם אז . המחשב הזה משמש אותי כמקום מפלט למקרי חירום כמו אלה .... אני ממתין כעת שיחליטו אם להשקיע מחדש בתשתיות תקשורת (ואחרות) שם אבל שהם גם שוקלים מנגד - להעביר אותי למיקום אחר של קבע . בינתיים אני ללא תקשורת - עד שיחליטו לכאן או לכאן . אז בינתיים אני פה , בענייני עיניים - עם קצת בעיות במחשב הזה - אבל ברשת . יללה - להשתמע רוני

למעלה