הסיבה שמייקל ווארטן לא נבחר... לאחד הרווקים המבוקשים של המגזין PEOPLE.
R rifkin1 New member 20/6/04 #1 הסיבה שמייקל ווארטן לא נבחר... לאחד הרווקים המבוקשים של המגזין PEOPLE.
R rifkin1 New member 20/6/04 #3 תגידו לי, זה לא דני הכט? הארוס של סידני מהפיילוט שנרצח ע"י SD-6???? אם כן הוא ומייקל שיחקו יחד בסרט הזה mist of avalon. ויש גם סצינת אורגייה בסרט.
תגידו לי, זה לא דני הכט? הארוס של סידני מהפיילוט שנרצח ע"י SD-6???? אם כן הוא ומייקל שיחקו יחד בסרט הזה mist of avalon. ויש גם סצינת אורגייה בסרט.
I inbal145 New member 20/6/04 #9 כן, זה הוא../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif שניהם נראים מזעזע בסרט הזה הם עשו אותו עוד לפני זהות בדויה נדמה לי (ואם אני טועה תתקנו אותי ). הם שיחקו ביחד, קראתי פעם את התקציר אבל הסרט עצמו לא משך אותי במיוחד
כן, זה הוא../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif שניהם נראים מזעזע בסרט הזה הם עשו אותו עוד לפני זהות בדויה נדמה לי (ואם אני טועה תתקנו אותי ). הם שיחקו ביחד, קראתי פעם את התקציר אבל הסרט עצמו לא משך אותי במיוחד
M me myself N MichaL New member 20/6/04 #16 ראיתי את הסרט ממזמן... ראיתי אותו בגלל מייקל... מין הסתם.. הסרט בסדר.. לא מלהיב במיוחד..
I inbal145 New member 20/6/04 #12 מזמן../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif אל תשאלי אותי על תאריך מדוייק
R rifkin1 New member 20/6/04 #13 בשנת 2001 אני לא יודעת אם לפני או אחרי שהוא קיבל את ווהן באליאס. וזה לא סרט זו מיני סידרה.
I inbal145 New member 20/6/04 #14 מיני סדרה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif הזיכרון שלי כבר לא מתפקד *סנילית*
מיני סדרה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif הזיכרון שלי כבר לא מתפקד *סנילית*
M me myself N MichaL New member 21/6/04 #17 מייקל בכלל לא ראשי בסרט.. ודני דווקא רואים אותו די הרבה.. (אם אני זוכרת נכון..) אבל יש בסרט קטעים מאוד חולניים!
מייקל בכלל לא ראשי בסרט.. ודני דווקא רואים אותו די הרבה.. (אם אני זוכרת נכון..) אבל יש בסרט קטעים מאוד חולניים!