הסיבות לכך ש...

Apikachu L

New member
הסיבות לכך ש...

אני לא זוכרת אם המשחק הנ"ל אי פעם נכנס למאמרים, בכל מיקרה, זה כמו "דברים שלא ידעתם על", רק שפה מוצאים את השורש של משהו! אז... הסיבות לכך ש...לקארי יש משרוקית! 1. זה לא משרוקית. זו סוכריה. וקארי אוהבת מתוק. 2. בגלל שקארי ערפד. אין לי מושג מה הקשר. 3. בגלל שפעם הכריחו אותה לנגן במשהו, ואמרו לה למצוא כלי נגינה. את השאר אתם מבינים. 4. אף אחד לא ממש מבין. אין לי כוח להמשיך.

CibiHeart92

New member
חה, גם אני

5. בגלל שהיא טיפשה והיא חושבת שמיקו הוא כלב, אז יש לה משרוקית מיוחדת לכלבים

6.

כי היא התביישה לדבר עד גיל מאוחר אז נתנו לה משרוקית [מזכיר קצת פרק במומינים עם הילדה והפעמון חחחח]

Apikachu L

New member
אה...

7. כי קארי הומופובית. זה מסביר הכל. 8. כי מישהו הדביק לה אותה עם דבק. אז היא לא יכולה להוריד אותה. 9. כי היא מעריצה של שופטי כדורגלץ 10. היא רוצה להיות אחת כזאת כשהיא תגדל. אז...היא מתאמנת.

strawberrys

New member
נאמ...

11. כי היא ילדה טיפשה שמתעקשת לעשות לכולנו חור בראש.

12. כי זו מתנה מאבא שלה והיא לא

רוצה להוריד אותה לעולם כי כנראה קרה לו משהו (שמתם-לב שלא מראים אותו אף-פעם, נכון?)? נו, אז זה לא מצחיק וזה רציני ומעצבן, אבל זה אני אז תחיו עם זה. במיוחד את, מיתר!

Snake Bandage

New member
בטח שמראים אותו!

בניגוד ליווקו, אמא של טאיצ'י והיקארי, סוסומו יאגאמי הוא אדם עובד, וביפן יש לאנשים נטייה לעבוד מאוחר ואז עוד לצאת לשתות עם החברים לעבודה ולשיר קריוקי. זה שראו אותו בכלל ביום שטאיצ'י חזר מהעולם הדיגיטלי זה משהו מיוחד.

Snake Bandage

New member
הם לא חתכו אותו. נשבעת.

ראו אותו כמה פעמים בעונה הראשונה. זכורה לי אפילו סצינה שבה הוא יושב בסלון שלהם ורואה טלוויזיה עם היקארי והם צוחקים ממשהו. ואני יודעת שזה משחק אבל אני בנאדם קטנוני. לא אוהבת שאנשים לא יודעים דברים כאלה. X=

למעלה