- צורך בסיום מוקדם של המלחמה. - חסכון באבדות של צה"ל, מה שמוביל להפגזות. - חוסר אכפתיות של הימין.
AntiNatalist Member 17/2/24 #1 - צורך בסיום מוקדם של המלחמה. - חסכון באבדות של צה"ל, מה שמוביל להפגזות. - חוסר אכפתיות של הימין.
מומחה לקנונית הסדר העולמי Well-known member 17/2/24 #2 נכתב ע"י AntiNatalist: - צורך בסיום מוקדם של המלחמה. - חסכון באבדות של צה"ל, מה שמוביל להפגזות. - חוסר אכפתיות של הימין. לחץ כדי להרחיב... מה אתה אומר על הרעיון השנוא ע"י התקשורת:"נתנו להם להיכנס בכוונה דרך הגדר"? תפוז - פורומים ותכנים www.tapuz.co.il
נכתב ע"י AntiNatalist: - צורך בסיום מוקדם של המלחמה. - חסכון באבדות של צה"ל, מה שמוביל להפגזות. - חוסר אכפתיות של הימין. לחץ כדי להרחיב... מה אתה אומר על הרעיון השנוא ע"י התקשורת:"נתנו להם להיכנס בכוונה דרך הגדר"? תפוז - פורומים ותכנים www.tapuz.co.il
AntiNatalist Member 17/2/24 #4 נכתב ע"י מומחה לקנונית הסדר העולמי: מה אתה אומר על הרעיון השנוא ע"י התקשורת:"נתנו להם להיכנס בכוונה דרך הגדר"? תפוז - פורומים ותכנים www.tapuz.co.il לחץ כדי להרחיב... אני ראיתי, איך החמאס קורע את הגדר ונכנס.
נכתב ע"י מומחה לקנונית הסדר העולמי: מה אתה אומר על הרעיון השנוא ע"י התקשורת:"נתנו להם להיכנס בכוונה דרך הגדר"? תפוז - פורומים ותכנים www.tapuz.co.il לחץ כדי להרחיב... אני ראיתי, איך החמאס קורע את הגדר ונכנס.
מומחה לקנונית הסדר העולמי Well-known member 17/2/24 #5 נכתב ע"י AntiNatalist: אני ראיתי, איך החמאס קורע את הגדר ונכנס. לחץ כדי להרחיב... זה כולם ראו,מה זה אומר? האם נתנו להם בכוונה או בטעות ל"קרוע את הגדר".
נכתב ע"י AntiNatalist: אני ראיתי, איך החמאס קורע את הגדר ונכנס. לחץ כדי להרחיב... זה כולם ראו,מה זה אומר? האם נתנו להם בכוונה או בטעות ל"קרוע את הגדר".
מומחה לקנונית הסדר העולמי Well-known member 17/2/24 #7 נכתב ע"י AntiNatalist: אתה אומר שמאלני נתן להם לקרוע את הגדר. לחץ כדי להרחיב... ביבי וכל הבכירים במע' הביטחון כי אמריקה ביקשה.
נכתב ע"י AntiNatalist: אתה אומר שמאלני נתן להם לקרוע את הגדר. לחץ כדי להרחיב... ביבי וכל הבכירים במע' הביטחון כי אמריקה ביקשה.