הסידרה בדי.וי.די

מערוף

New member
הסידרה בדי.וי.די

אהלן, אני (כמו כולם פה כנראה) מאוד נהנה מ"בטיפול" וזו סדרה שבאמת הייתי שמח שתישאר אצלי כדי שאוכל להינות ממנה שוב בעתיד - כן, למרות שהיא גם ב-VOD... הרי היא לא תישאר שם לנצח. חשבתי לעצמי, למה בעצם לא מוכרים בארץ סדרות כאלה שהן באמת איכותיות בדי.וי.די ולא מצאתי תשובה טובה. אני יודע שאני הייתי שמח לקנות את הסידרה בדי.וי.די אם היא היתה יוצאת למכירה, אבל נראה לי שחוששים לעשות דבר כזה כי דואגים שלא יהיו מספיק קונים. אז מי כאן חושב שזה משהו שהוא היה קונה אם היה יוצא למכירה בדי.וי.די? אולי אם מספיק אנשים יראו נכונות נוכל לשכנע את הוט להוציא את זה למכירה כששידור הסידרה יסתיים. מה דעתכם?

מערוף

New member
ואגב...

הרעיון הזה בא כמובן בעקבות סדרות רבות אחרות מחו"ל שנמכרות גם בארץ ובעיקר בחו"ל בהצחלה רבה במארזים לפי עונות. אין סיבה שזה לא יילך גם עם "בטיפול".

j e t l a g

New member
קונה

מכמה סיבות: 1. במטרה לעודד את היצירה המקומית וסדרות איכות 2. בdvd בדר"כ יש בונוסים שאין לראות בטלויזיה 3. מנויי yes יוכלו גם להנות מהסדרה ואם כבר די וי די ל"בטיפול", הייתי קונה גם "שבתות וחגים".

j e t l a g

New member
ניטשה, זה לא שוק פה...../images/Emo8.gif

זה כמו שמיכאל שאל את ראובן כמה הוא צריך לשלם לארבעה מפגשים והציע סכום כולל קטן מעלות ארבעתם. מסקנה- אתה ומיכאל ערסים...

כפרה! בחיאת ז'טלג..

איך ידעת שאני ערס? הערסיות זה משהו שצף לי בטיפול!! זה התיקון שלי בשביל שהייתי החנון קודם!!

j e t l a g

New member
הכפרה מסגיר הכל...((-;

נו טוב, וגם ה"בחיאת ז'טלג" במבטא עסיסי וכבד. יש גורמט? או שאתה מהקלים..? משהו נשאר מהחנוניות של פעם? (הכל באהבה)

MommyHug

New member
בדיוק אתמול חשבתי על זה!!!

אני חושבת שיש סיכוי שיצא כזה DVD. אני בכלל נדהמת מעצמי כי בדרך כלל אני לא אוהבת לראות סדרות ישראליות או סרטים ישראליים, אבל הסידרה הזו היא באמת משהו מיוחד!...

למעלה