הסידרה

אנוש14

New member
הסידרה

הסידרה הזאתי פשוט מהממת!!! אני רואה אותה כל יום ולא מפספסת שום סידרה!!! מי שעדיין לא רואה את זה אז אני ממליצה לו באמת לראותת!!!:p כשאתם רואים או רואות את זה זה גם לא חשוב לאיזה גילאים זה כי זאת סידרה ממש מושכת ואני ממש מרחמת על קטיה..אבל היא ממש ממש חכמה!!! מחקה לתגובות:)

אנוש14

New member
שוב אני...../images/Emo3.gif

הםםם אני כבר מתה לראות מה יהיההיום... כי ממש שחכתי איך שקוראים לארוסתו לעתיד..איך שהיא ומזכירה השניה של אנדרי לקחו מקטי אתה הדפים החשובים שקטי הכינה...
לדעתי הם סתם 2 שלוחיות קטי אכי טובה!

white angels

New member
היי לך..

וקירה והמזכירה באמת מגעילות..במיוחד קירה היא ממש חושבת את עצמה..=\ אבל היא לא תחשוב את עצמה לאורך זמן..אל תדאגי קטי עוד תראה להם מי הכי טוב

אנוש14

New member
שלום..:)

חהחהחה..אני בטוחה בזה.!!! ולקירה הזאת מגיע שאנדריי לא ממש אוהב אותה(ככה אני חושבת לפחות לפי כל הדוגמניות והפאלפון שלו)חעחע ואגב.כן אני ישאר בפורום הזה...(הוא די נחמד)בשביל לעזוב אותו.. אגב לי קוראים אנה..

white angels

New member
זה בטוח שהוא לא אוהב אותה.

הוא סתם יוצא איתה בגלל שיש לה מניות בחברה,וחוץ מזה שהיא יכולה לתמוך בו בישיבות כשמחליטים מי יהיה הנשיא הבא אם לא זה הוא היה זורק אותה מזמן.. אני פנינית
נעים להכיר חח

אנוש14

New member
אני

נעים מאוד... וכן הוא באמת היה זורק אותה בהחלט צודרת כי הרי רואים שהוא רודף שמלות ....רודף דוגמניות למרות שהוא זרק את לארינה...אבל לדעתי לא יודעת אולי הוא יחזור אליה שוב

white angels

New member
נכון..

זה שעכשיו הוא לא יוצא עם אף אחת זה לא אומר כלום..הוא יחזור להיות רודף שמלות בהמשך..ככה נראה לי..אחרי שהוא יהפוך להיות נשיא החברה באופן רשמי.

../images/Emo214.gifברוכה הבאה!!!!!!../images/Emo13.gif

אני גם אוהבת את התכנית הזאת! מקווה שתשארי איתנו בפורום ותמשיכי להשתתף ולהכיר את כולם

למעלה