הסיוטים התחילו....

Corpus Magnus

New member
הסיוטים התחילו....

4 שבועות לפני המבחני פסיכומטרי שעשיתי, חלמתי תמיד שאני מקבל נקודה פחות ממה שצריך, וזה הטריד אותי. אחרי שקיבלתי את הציון המספק שמחתי נורא... אתמול בלילה היה לי חלום מזעזע, הוא היה אמיתי כל כך : ישבתי בחדר הראיונות בב"ש, מול שני מראיינים, הרצפה היתה שטיח תעשייתי כחול כזה של ספריות, היה חלון אחד והקירות היו לבנים - אפורים. ישבנו על כיסאות עץ, ואיך שנכנסתי הם התחילו לשאול אותי שאלות, בהתחלה עניתי לעניין, וזה עצבן אותם, אז הם התחילו לשאול שאלות יותר מסובכות, ולעיתים אפילו שלא קשורות לעניין, בשלב מסויים התחלתי לגמגם, והם המשיכו לשאול יותר מהר ויותר מהר עד שלא היה ניתן להבין מה כל אחד אומר, הם נכנסו אחד לדבריו של השני ודיברו כאילו רק הם קיימים בעולם, ובשלב הזה הרגשתי שמישהו חונק אותי, ניסיתי לענות אבל מילים לא יצאו לי מהפה, והם התחילו לצעוק עלי שאני אענה כבר, ושאני מעכב אותם, אבל ככל שניסיתי הרגשתי שאני נחנק יותר ויותר עד שהראייה התחילה להתעמעמם ואז התעוררתי. אני לא חולה נפש, באמת שלא, אבל נחנתי בקללה הזו של סיוטים ברמת ריאליות גבוהה מאד. אני זוכר כמעט הכל. פשוט לא יאמן.

Corpus Magnus

New member
../images/Emo208.gif

male al

New member
תתחיל להמציא

שמות של מחלות ואבחונים גם לאלו שעושים ראיונות לרפואה

Corpus Magnus

New member
זה לא יהיה מצחיק. אין קונספט.

אתה מבין, שם יש לנו את המלגזן, שעם כל הכבוד, יש לו את הלוק בשביל לרדת עליו. כאן פשוט אין אף אחד כזה. ומאחר שאין קונספט קשה לייצר בדיחות.

kontsy

New member
יהיה בסדר :)

כמו שבפסיכו הסיוטים לא מנעו ממך לקבל את מה שהיית צריך, גם כאן יהיה בסדר. אבל למה הסיוט הוא דוקא של ב"ש? זה מה שאתה הכי רוצה?

Corpus Magnus

New member
קמפוס של חיי מסיבות...

אמנם זו עיר מגעילה, אבל הקמפוס עצמו הוא הדבר הקרוב ביותר לקמפוס אמריקאי שנמצא בישראל. אחלה אחוות סטודנטים, מסיבות, חיי חברה. מי ירצה לא ללמוד שם ?

kontsy

New member
רב האנשים פה...

בצורה מפתיעה לגמרי (כי גם אני מאוד מאוד רוצה ללמוד שם) אבל רב האנשים ששאלתי ובמיוחד פה בפורום שמו את ת"א או י-ם כעדיפות ראשונה.

lernery

New member
אחי אתה מתבזבז

לך לכתוב רבי מכר יש לך דמיון מפותח... עזוב אותך מרפואה!

למעלה