הסיוט של כולם

הסיוט של כולם

לקום בבוקר שאתה ממהר ולגלות שבמהלך הלילה הפילטר החיצוני שלך דלף ורבע אקוריום התרוקן וכל הבית מלא במים איזה כיף זה לא? יש עוד אנשים שקורא להם דברים כאלה עם הפילטר החיצוני?

קרה לי שהאקווריום דלף

באמצע היום ועד עכשיו אני לא מצליחה לאטום אותו...כמה סיליקון שאני לא שמה,זה לא עוזר והוא דולף כל הזמן מחדש!!!(עוד לפני שאני ממלא אותו לגמרי)

את נותנת לסילקון להתייבש?

ותשימי קונטרה או משהו בתוך האקווריום בכדי שהסליקון יחזיק טוב יותר . כלומר איפה שיש חור תיקחי חתיכת זכוכית ותדביקי אותנ עם סילקום בתוך האקוריום תתני לו כ24-48 שעות להתייבש ואז תשימי עוד שכבת איטום מסביב ולאחר כ24 שעוטת תמלאי מים. חשוב לזכור שהסילקון לא מתייבש טוב בתוך האקוריום כי הוא נמצא במקום סגור ולח ולכן עלייך לתת לו הרבה זמן להתייבשות אחרת את סתם עושה עבודה שלא שווה .

אז שמע,אין לי מושג איפה החור,

כי היה פשוט חסר סיליקון,אז מילאתי,(איפה שהיה חסר)כעבור 3 ימים,מלאתי מים והם דלפו ועדיין דולפים מאותו אזור! אז אני עכשיו שמתי עוד פעם סיליקון(האקווריום כבר מכוער!אבל לא נורא החצץ יכסה..)בסוף אני מקווה שאגמור עם זה כבר כי נמאס לייייייייייי!!!במקום לעשות שיעורים(ויש לי הרבה-עזאזל!)אני יושבת ומחטאת ציוד(השהייה במי מלח)וסותמת אקווריומים!זה כבר העבודה שלי! אזאני לא יודעת איפה החור,עכשיו כיסיתי בסיליקון את כל האזור הזה,ואני מקווה שלא פספסתי כלום. מחר אני אנסה לראות-אם יש דליפה,אאטום שוב,אם אין דליפה,אניח לאקווריום כשבוע להתייבש ולהתחזק.האם אני עושה/אעשה משהו לא בסדר?

שכחתי לציין משהו

אני מייבשת את הסיליקון די הרבה זמן(גם עכשיו)עם מאוורר.כדי שמחר הוא יהיה יבש לחלוטין ומוכן ל"בדיקה"(זכרו שאם הוא אטום אני נותנת לו לפחות שבוע להתייבש,אני לא רוצה רק לבזבז זמן על"אולי הוא יבש")

למעלה