הסיוט של כל קרניבור-אתם לא רוצים לקרוא את זה!
שמעו......כבר בא לי להיות צימחוני...... אז ככה, למקררים המודרניים (non-frost) יש גופי חימום בדפנות המקפיא שמידי 6 שעות מפשירים את הקרח שהצטבר על דפנות המקפיא. המקפיא שלי בשבוע שעבר היה מלא בכל טוב, קילו סינטה, קילו סטייק סלמון, בשר טחון, קבב, פרגיות במרינד, כרעיים, שניצלים ,מעורב , מרגז ועוד. ביום שני עזבתי את הבית עד מוצ"ש כאשר אני משאיר את משוש חיי לטיפולו המסור של האמקור הישיש. כנראה שזמן קצר לאחר שיצאתי מהבית, כמידי 6 שעות, המקרר הפסיק לקרר והחל להפשיר את הקרח שהצטבר על הדפנות. אלא שבפעם הזאת הוא לא חזר לקרר ! ולא רק שהוא לא חזר לקרר, אלא הוא חימם ! המקרר הגיע לטמפ' של 40 מעלות בערך לחמישה ימים. טמפרטורה כזו היא טמפרטורה מועדפת על חיידקים שונים, ובתוספת של 5 קג' של בשר- "במקרר" שהפך לאינקובטור התרחשה אורגיית חיידקים מטורפת! שהגעתי הביתה במוצ"ש היה ריח בלתי נסבל של נבלה, לאחר חיפוש קצר בבית פתחנו את המקרר וגילינו שהוא מחמם, ושפתחנו את המקפיא כמעט הקאתי. תבניות שלמות של בשר הפכו לריר ירוק מעופש ומצחין, חלק מהבשר כבר הפך לנוזלי לחלוטין! שהתחלתי להוציא את הבשר (עם כפפות כמובן) אחרי 5-10 שניות הייתי על סף הקאה (רצתי החוצה כדי לינשום). תאמינו לי-רציתי לקרוא לזק"א שינקו לי את המקרר! הוצאנו את המקרר החוצה, הזמנו טכנאי, פירקנו לגורמים, רחצנו באקונומיקה, אויררנו - אבל עדיין הריח נשאר במידה מסויימת. וגם....מישום שזרקנו את כל תכולת המקרר....אז זרקנו 500 שקל. כעט המקרר מסריח במידה נסבלת, אך עדיין לא בא לי להזמין חברים ומשפחה לביתי, או להכניס אליו אוכל....... נו...אז אולי תרחמו עלי קצת,,,,,בשביל זה טרחתי לכתוב את ההודעה הזו. נו...אז קצת צומי ....תנחמו אותי באיזה אנטריקוט....אולי כל זה מגיע לי כי ניקרתי את העניים שלכם עם תמונות מארגנטינה.....
שמעו......כבר בא לי להיות צימחוני...... אז ככה, למקררים המודרניים (non-frost) יש גופי חימום בדפנות המקפיא שמידי 6 שעות מפשירים את הקרח שהצטבר על דפנות המקפיא. המקפיא שלי בשבוע שעבר היה מלא בכל טוב, קילו סינטה, קילו סטייק סלמון, בשר טחון, קבב, פרגיות במרינד, כרעיים, שניצלים ,מעורב , מרגז ועוד. ביום שני עזבתי את הבית עד מוצ"ש כאשר אני משאיר את משוש חיי לטיפולו המסור של האמקור הישיש. כנראה שזמן קצר לאחר שיצאתי מהבית, כמידי 6 שעות, המקרר הפסיק לקרר והחל להפשיר את הקרח שהצטבר על הדפנות. אלא שבפעם הזאת הוא לא חזר לקרר ! ולא רק שהוא לא חזר לקרר, אלא הוא חימם ! המקרר הגיע לטמפ' של 40 מעלות בערך לחמישה ימים. טמפרטורה כזו היא טמפרטורה מועדפת על חיידקים שונים, ובתוספת של 5 קג' של בשר- "במקרר" שהפך לאינקובטור התרחשה אורגיית חיידקים מטורפת! שהגעתי הביתה במוצ"ש היה ריח בלתי נסבל של נבלה, לאחר חיפוש קצר בבית פתחנו את המקרר וגילינו שהוא מחמם, ושפתחנו את המקפיא כמעט הקאתי. תבניות שלמות של בשר הפכו לריר ירוק מעופש ומצחין, חלק מהבשר כבר הפך לנוזלי לחלוטין! שהתחלתי להוציא את הבשר (עם כפפות כמובן) אחרי 5-10 שניות הייתי על סף הקאה (רצתי החוצה כדי לינשום). תאמינו לי-רציתי לקרוא לזק"א שינקו לי את המקרר! הוצאנו את המקרר החוצה, הזמנו טכנאי, פירקנו לגורמים, רחצנו באקונומיקה, אויררנו - אבל עדיין הריח נשאר במידה מסויימת. וגם....מישום שזרקנו את כל תכולת המקרר....אז זרקנו 500 שקל. כעט המקרר מסריח במידה נסבלת, אך עדיין לא בא לי להזמין חברים ומשפחה לביתי, או להכניס אליו אוכל....... נו...אז אולי תרחמו עלי קצת,,,,,בשביל זה טרחתי לכתוב את ההודעה הזו. נו...אז קצת צומי ....תנחמו אותי באיזה אנטריקוט....אולי כל זה מגיע לי כי ניקרתי את העניים שלכם עם תמונות מארגנטינה.....