הסיכויים יורדים וזה לא ניראה טוב...

eranpes4

New member
הסיכויים יורדים וזה לא ניראה טוב...

אבל עדיין אנחנו תלויים בעצמנו אם ננצח 3 מתוך ה4 מחזורים הקרובים נעלה ליגה. אסור לאבד תקווה חייבים לעלות העונה למי יש כח לעוד עונה בליגה המסריחה הזאת

HBSFC1

New member
אנחנו תלויים רק בהכח...

אבל הכל באשמתנו. אם היינו לא היינו מאבדים נק' כל כך חשובות מול הכח ומול הפועל חיפה, הכל היה ניראה אחרת, אבל לא לשכוח שאנחנו פשוט לוזרים.

amir rg

New member
../images/Emo45.gif

גם בהכח וגם בעצמנו כי גם אם הכח יפסידו כל עוד אנחנו לא ננצח זה לא יעזור. לאן התדרדרנו??? מי זאת הכח עמידר לעומת הפועל ב"ש?

RED OR DEAD BS

New member
אם לא נעלה זה הכל בגלל הנתק

בין הקהל לז'ינו, עונה העלייה הקודמת אנחנו בעצמנו דחפנו את הקבוצה, בליגה כזו שהקהל אמור להיות היתרון שלנו על כל פני הליגה, הפיכת וסרמיל למבצר ובעיקר לדחוף במשחקי חוץ, אני מאמין שעונה כשהקהל לצד הקבוצה אנחנו מתחילים בפלוס 6 נקודות. לקראת המשחקים האחרונים ז'ינו יעשה בחוכמה אם יעשה כניסה במחיר של 10 שקל, במשחקי חוץ ובעיקר בטדי מול הפועל ירושלים כל האדומים חייבים להתייצב, אני לא רואה את עצמי מעביר עוד עונה בליגה המסריחה הזאת, שנה הבאה כל המדינה תתמקד בליגת העל, להעביר עוד עונה בלאומית זה גזר דין מוות להפועל באר שבע, לא ישארו פה אוהדים.

HBSFC1

New member
נק' האור היחידה שאני רואה מהמצב הזה

שבו הכח מקום שני, היא שעכשיו כל הלחץ עובר על הכח. לא ידוע איך היא תתמודד איתו, האם היא תישאר שמה עד הסוף שזה הכי הגיוני, או שהיא תאבד אותו. עכשיו המשחק הולך לידיים של הכח, ואנחנו, ב"ש, אין לנו בעצם מה להפסיד(לפי המיקום..) צריך מעכשיו לשחק על כל הקופה, כי עכשיו אנחנו האנדרדוגים לעלייה, מה שלא היינו לפני חודש.

למעלה