הסיכום השבועי לשישי שבת

הסיכום השבועי לשישי שבת../images/Emo13.gif

היי מה קורה??? הנה כבר יצאנו לחופשששששששששש כמה חיכינווו לזהה.... אני מקווה שעכשיו נהייה כולנו יותר זמן בפורום ונעשה פה ממש כיףף... אז השבוע לא נודע לנו משהו מיוחד ממאיה חוץ מזה שהיא היתה באירוע של ספרים שאני לא יודעת בדיוק איך קוראים לו היא היתה ממש חמודה והראו אותה אתמול בטלויזיה מצטלמת עם מעריצים:) ברוך השםם אני כבר אחרי המבחן בסוציאולוגיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!אבל יש לי מלאאאאאאאאאאאא עבודות לחופש
אבל לא נורא נתגבר....כמו תמיד.... אז מה אתם הולכים לעשות בחופש????ספרו קצתתת ובקשר למפגש חשבתי שאולי אפשר להיפגש בפארק הירקון מול גני תערוכה ושנעשה שם פיקניק כולם ביחד ויהיה ממש כיףףף תגידו לי מה אתם חושבים על זה ואם לא נראה לכם תציעו הצעות
שיהיה לכם חג שמח ותאכלו מלאאאאאאאאא סופגניותת תהנו מהחופש הכי הכי שאפשר ושיהיה לכם שבת שלום
אוהבת אתכםםםםםםםםםםםםםםם

מזל טוב!!../images/Emo65.gif

מזל טוב למיכה!!! וחופש חנוכה מעווולה שמגיע לכולנו!!!!!!!
_________________________________ מאיה בוסקילה-האישה המדהימה
אם היה אפשר היית בארץ מלכה
ה-9.11 התאריך המושלם! בו מאיה נולדה
מאיה בוסקילה-כי שלמות היא לא מילה גסה

nitzangro2

New member
הייי זה היה רעיון שלי ושלך יחדיו..

ואני חושבת שזה רעיון ממש טובבב...כיי.. כייף כזה בשמש וזה..אוכלל..נראה מה יהיה כבר.. מיכה מזל טוובבבבב

sapiroooosh

New member
מממ

לדעתי זה לא טוב בפארק בגלל שחורף וקר ואם ירד גשם אז זה יהיה ממש מבאסססס!!!!!!! אז אני חושבת שיותר נחמד זה במקום סגור... זאת דעתי בכל אופן :)

איזה חמודדד. תודה!!!../images/Emo13.gif כנסווו...

ווואיי סוף סוף חופש, הוא לא ממש חופש כי יש המון עבודות אבל אפשר לקום מאוחר כל יום במקום בשש וחצי בבוקר חחחחח. מזל טוב מיכה למרות שעדיין זה לא יום ההולדת שלך. תודה לכל אלה שמעלים כתבות וחדשות לגבי מאיה, זה תורם הרבה לפורום. והשאלה הכי חשובה: אז מה דעתכם על מפגש גיבוש של הפורום? כל אלו שבעד הרעיון, אתם בטוחים שתגיעו ולא תבריזו ברגע האחרון?! לאן תרצו ללכת? אפשר ללכת לסרט. שכל אחד ישרשר שם של סרט שבא לו ללכת ונבחר כבר כולם ביחד. אפשר לעשות פיקניק כמו שליטל הציע, או אולי אפילו לעשות על האש. תעלו רעיונות כדי שנוכל להיפכש עוד החופש הזה. ואם לא בא לכם אז תרשמו שאתם לא בעניין ונרד מהעניין הזה וזהו. אבל זה יכול להיות ממש נחמד, אז ייאלה אנשים תחשבו על משו ותשרשרו כל מה שעולה על דעתכם. שיהיה לכם שבת שלום וחג חנוכה הכי שמח ומתוק שיש. אוהבת אתכם.!!!

nitzangro2

New member
איזבלוששששששששש

לי אין שום עבודות ושום שיעורים ושום כלום.. חחחח.. כייףף ליי..[[= ולא נרראה לי שסרט יהיה מתאים למפגש פורום.. אבל פיקניק יכול להיות כייפי.. אזז.. צריך לקבוע יום ושעה.. ומי מביא מה..

ניצנן../images/Emo13.gif

אני לא אכפת לי איפה נפגשים כל עוד נפגשים. חכי תהיי בכיתה יא' לא תביני מאיפה נפלו עליך כל שיעורי הבית חחחחחחחח והשנה יש מלא מלא בגרויות אז צריך לשנן את החומר מעכשיו. ואני רוצה להיפגש איתך וליטלוש בלי קשר לפורום
לאב יו...

למעלה