הסיכום השבועי שלנו :)

הסיכום השבועי שלנו :)

איך עבר השבוע? משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: דבר מוזר שקרה השבוע: השבוע מ-1 עד 10: יום השבוע: שיר השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: סדרת/ תוכנית השבוע: בילוי השבוע: מסר לאומה: תמונת השבוע:

מסכמת .

איך עבר השבוע? ב"ה.. סבבה . משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי 250 שקל . משהו רע שקרה השבוע: הכנות בלי סוף למבחן באנגלית.. [המקצוע הכי שנוא עליי בעולם!] דבר מוזר שקרה השבוע: הייתי בעצבים [ואני בנאדם מאוד אדיש..] השבוע מ-1 עד 10: 7 יום השבוע: ראשון ? שיר השבוע: שמיים כחולים.. מאמצע שום מקום חזרתי לשמוע אותו. סרט השבוע: אין. ספר השבוע: אין. סדרת/ תוכנית השבוע: אין.. בילוי השבוע: אין.. מסר לאומה: אין. תמונת השבוע: אני יעלה יותר מאוחר .

Ortal D

New member
מסכמת...

איך עבר השבוע? סבבה בסה"כ... משהו טוב שקרה השבוע: אתמול, הייתי בים עם ידיד שלי והיה לא רע... :) משהו רע שקרה השבוע: שנשרפתי אש, עכשיו אני בקושי יכוה לזוז דבר מוזר שקרה השבוע: ההתאבדות של דודו טופז השבוע מ-1 עד 10: 6. נחמד אבל לא מלהיב במיוחד... יום השבוע: שישי שיר השבוע: All I Have To Give (כן, שוב נוסטלגיה...) סדרת/ תוכנית השבוע: מועדון לילה בילוי השבוע:הים של אתמול, נחשב? מסר לאומה: נראה לי שכבר אמרתי, אבל אני אגיד שוב - אזרחות זה חרא...! [אני מתגעגעת לצבא...] תמונת השבוע: אגוס... :))

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifסיכום בקצרה

אני חולההההההההה
|מדחום|

למעלה