הסיכום השבועי (תודו שהתגעגעתם חחח):

הסיכום השבועי (תודו שהתגעגעתם חחח):

מהו שיר השבוע של מלאנוש
מהו שיר השבוע לא של מלאנוש
איזה דבר טוב קרה השבוע
מה הדבר המעצבן שקרה השבוע
מהי תוכנית/סדרת/סרט השבוע
מהו בילוי השבוע
יש תוכניות לשבוע הבא
אם כן, מה הם
מהו סקופ השבוע
מהו סיוט השבוע
מהו החלום השבוע
קצת שיניתי את הסיכום השבועי, זה בשביל הגיוון.

עונה:

שיר השבוע של מלאנוש
Protected. (ציפיתם שזה יהיה Carolyna, הא
) שיר השבוע לא של מלאנוש
ואוו, זה קשה כי יצא לי לשמוע הרבה מוזיקה השבוע, אבל אם כבר אז "לא מכירים אותך" זה השיר החדש של הראל מויאל. כל מילה בסלע כמו שאומרים. הדבר הטוב שקרה השבוע: האקס המעצבן שלי התקשר אלי ולא הזיז לי. פשוט זה הציק, אבל באמת שלא התרגשתי מזה או משהו. תוכנית השבוע: "כוכב נולד5" אני לא יודעת למה, אבל אני אוהבת לראות את זה למרות שאני מתעצבנת כשמעיפים את הטובים. בילוי השבוע: כמובן, קניון עזריאלי עם צביקה ורעות. התוכניות לשבוע הבא: לאחותי יש יום הולדת שבוע הבא ובינתיים התוכניות הן איך לשכנע את אמא שלי לא להזמין את המשפחה של בעלה של אחותי אלינו הבייתה לכבוד היום הולדת. (הצעות יתקבלו בברכה.) סקופ השבוע: נינט ויודה מחפשים אולם
סיוט השבוע: ציפיתי שהפגישה הבאה עם המשפחה של בעלה של אחותי תהיה בבר מצווה של האחיין שלי (היום הוא בן שלושה חושים וחצי), אבל הסיוט שלי שזה יהיה לפני... חלום השבוע: לא לראות את הפרצוף של המשפחה של גיסי (שעליו אני משוגעת דרך אגב כי הוא באמת בחור מקסים) השבוע
איזה חפרנית אני, חבל על הזמן.

actimel

New member
../images/Emo176.gifאפרופו כוכב נולד...

מי הפייבוריט שלכם?

בינתיים זה חן אהרוני ודורון רוקח. הם שרים יפה

אני 'מתה' שיעיפו את מארינה. (היא שרה יפה, אבל היא נראית לי סנובית לאללה) ואת אליסה שפרגה. (היא גם נראית כמו אחת שחושבת את עצמה.)

מה הן ממש לא סנוביות

הייתי באולפנים ומאחורי הקלעים גם והן ממש חמודות אליסיה במיוחד

actimel

New member
בארור שהתגעגענו ממוש ../images/Emo13.gif

מהו שיר השבוע של מלאנוש? THIS TIME מהו שיר השבוע לא של מלאנוש? MIKA - LOVE TODAY איזה דבר טוב קרה השבוע? משטרת ישראל והמבין יבין אה חברז? חחחחחחח מה הדבר המעצבן שקרה השבוע? המממממממ הכל דבש מהי תוכנית/סדרת/סרט השבוע? כוכב נולד מהו בילוי השבוע? איקאהההההההההה יש תוכניות לשבוע הבא? הממ I DONT KNOW אם כן, מה הם? חכו נראה... מהו סקופ השבוע? מלאני סי מלכה!!! חחחחחחחחח מהו סיוט השבוע? למה... צאו מהשליליות מהו החלום השבוע? אסור לי לפרט... קדימה מישל חחחחחחחחחחח

יא הרבה זמן לא עניתי על סקר

מהו שיר השבוע של מלאנוש? הכלללל כל שיר שלה אני נמסה מחדש מהו שיר השבוע לא של מלאנוש? avril - when you're gone איזה דבר טוב קרה השבוע? הכל נראה טוב ששותים וודקה וכל השבוע שתיתי חח מה הדבר המעצבן שקרה השבוע? שהמדינה הזאת מחליטה לי כל שנה לשבות מהי תוכנית/סדרת/סרט השבוע? לא ראיתי כלום מהו בילוי השבוע? לא נשאר לי כבר מקום ביד לחותמת של מסיבות מרוב שהייתי בכולן חחח יש תוכניות לשבוע הבא? חזרה הביתה ישר לעבודה :( אם כן, מה הם? הרגע כתבתי מה מהו סקופ השבוע? המממממ מהו סיוט השבוע? לא יודעת עוד לא ישנתי השבוע מהו החלום השבוע? גם לי אסור לפרט חוץ מזה שזה חלום מתוק והמבין יבין חחחח

actimel

New member
והנה סקר שנכון השבוע

מהו שיר השבוע של מלאנוש? THIS TIME שבוע שני ברציפות
מהו שיר השבוע לא של מלאנוש? Rihanna Ft Jay Z - Umbrella איזה דבר טוב קרה השבוע? סייל באיקאה
מה הדבר המעצבן שקרה השבוע? הבית כולו מלא אבקקקקקקקק מהי תוכנית/סדרת/סרט השבוע? כוכב נולד. אוף זרקו את מ. טוקאן המקסימה
אין על מרינה... מהו בילוי השבוע? איזה בילוי אני עסוקההההההההה יש תוכניות לשבוע הבא? הממ I DONT KNOW אם כן, מה הם? חכו נראה... מהו סקופ השבוע? נלי פורטדו מלכה!!! חחחחחחחחח מהו סיוט השבוע? למה... צאו מהשליליות מהו החלום השבוע? אסור לי לפרט... קדימה מישל חחחחחחחחחחח הלוואי ותהיה שביתה ותשארי כאן מאמי

למעלה