הסיכום השבועי, 1.8.04

The Albatross

New member
הסיכום השבועי, 1.8.04

אז מה היה לנו השבוע? תבלול, gboy והכוכב המערבי, ברוכים הבאים לפורום. קחו כיסא ושבו על הרצפה. שבוע מלא צחוקים עבר על חברי הפורום. תבלול שאל על הסרט החומה. להפתעתו נודע לו שהסרט עצמו נורא, כמאמר הברוטוס. אין ספק שזהו עוד שרשור חתפי, שחייב להיכנס לטאגליינס. הביוגרפיות של רייט ושל גילמור מוכנות. אני אנצל את הבמה הזאת כדי לקרוא למישהו לכתוב את הביו' של ווטרס. tulle music שאל איזה אלבום טוב יותר. ספירת הקולות עומדת כעת על 5:0 לטובת הדארק סייד. העם אמר את שלו.
מפגש הפורום התקיים בין שני אנשים: נימרודל ועדן-בדן (נשבר לי מאדלס, החלטתי להצטרף לעידית למהפכה). במקום הוגש כיבוד קל ואייס קפה, עד כמה שהבנתי.
אגב, עדן בדן, הוא וג'ק הוא הכי טוב1 עזבו את הפורום לכמה ימים. אני משוכנע שנשים לב להיעדרכם.
בפינת החשדות, שמענו שרוג'ר ווטרס מתנגד לגדר ההפרדה. את דעתי בעניין אתם יכולים לראות בצד שמאל.
חגגנו יומולדת לריק רייט - בן 59 ועדיין נזוף.
עוד ארבעה ימים מתוכננת הופעה של שליחי הבלוז ומג'נטיק. בד"כ אני לא מפרסם פה דברים, אבל נראה שדי הרבה חברי פורום באים. מפגש פורום נוסף? ולסיום, ציף פתחה שרשור ט"ו באב, בו אתם מוזמנים לבחור את השיר הכי רומנטי של פ"פ. בחירה נעימה
. זה הכל לשבוע זה, האלבטרוס.

tulle music

New member
הסיכום השבועי..../images/Emo6.gif

ממש עשה לי את הערב רעיון מדליק....

The Albatross

New member
יש אחד כזה כל שבוע.

ציף - אולי כדאי לפתוח קטגוריה במאמרים / לינקים לסיכומי השבוע, ולשים שם את כל הסיכומים?

tulle music

New member
טוב....

ואם מישהו יכול להגיד לי איפה ההופעה החיפאית של פינק פלויד?... ומי שכבר הזמין כרטים.... כמה עולה כרטיס...?

זה לא נראה לי הכרחי ../images/Emo8.gif

אני שמה את הסיכום השבועי בטאגליינס ממילא.

למעלה