הסיכום השבועי 15.10.04

נימרודל

New member
הסיכום השבועי 15.10.04

ונתחיל בברכות למצטרפים החדשים:flowerboy69, BitterEnd, tinky girl אם שחכתי מישהו... אז סליחה. השבוע מנהלתנו במרחקים- ציףציף1000 זיעזעה את פורומינו (http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=648&msgid=40273423) עם תמונה של סיד בארט קירח, שמן וחסר גבות. כנראה מהתקופה בה הקליטו את WYWH. מפחיד קצת? הייתי אומרת. יום-הולדת 16 שמח לMiss CB !!! מזל טוב מכל חברי הפורום. Itaikuskus נסע לאיטליה לכבוד טיול הגיוס (גיוס נעים וכאלה... אגב...). ואף הצטלם באמפי-תיאטרון בפומפי. כן כן.... ה-אמפי תיאטרון בפומפיי. קנאה.. הוא הגשים חלום, והגיע לשם ולכן הוא יקבל מאיתנו ח"ח! ח"ח שוב השקעה מצד ברוטוס ידידנו! והפעם השוואה בין מגילת קוהלת לאלבום הצד האפל של הירח... למדנו כי אכן, יש הרבה מקום להשוואה. והכתבה הועלה למאמרים- מה שאומר כבווווד... היאח הידד! והיפ-היפ הריי! לברוטוס, הוא עשה זאת בשנית. עוד הודעת איחוד כוזבת... אני מניחה שכבר היינו צריכים להתרגל.
(http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=648&msgid=40483529) הספר של מייסון (inside out) הגיע לישראל ואפשר להזמינו בחנויות. מזל טוב! Oribarak הכריז כי פורומינו הקט הוא "הפורום מספר אחת ביקום!!!" אכן רוב תודות, ותשואות למנהלים המשקיענים שלנו, לאנשי הפורום החביבים והנהדרים וכמובן, איך לא לפינק-פלויד! תודה לך אורי J שבוע טוב לכולם.

oribarak

New member
ליבי פועם בחוזקה

בקשה לכם. פעם שניה שאני מופיע בסיכום השבועי...אוך אוך ואחלה סיכום נימרו!!!קבלי ח"ח

itaikuskus

New member
יאללה עד איטליה הייתי צריך להרחיק

כדי לקבל אייטם בסיכום השבועי

tziftzifit

New member
יפה מאוד !

זאת אניציףף איןן כן מערכת הפעלה בעברית אז אני צריכה לאלתר סורי

NIR Y

New member
באמת אחלה סיכום תמשיכי ככה

וציףציף איך ההרגשה לא להיות כחולה ?

NIR Y

New member
לא כול כך

כבר פעם זה היה ככה אבל נדמה לי בגללי אז היא שינתה את זה ואני עדיין מצטער על זה

brotos

New member
*סוגד*

אחד מסיכומי השבוע המבריקים שנעשו אי-פעם בפורום פ"פ. כזכור, הבטחתי שאני אכתוב לך שיר או סיפור קצר, אבל עזבי, בוא לא נהיה קטנוניים. יום אחד, כשאלמד לכתוב כמוך, ילדונת, אז אשלים אני את חלקי בעסקה. במקום זה, אקדיש לך שיר עם הערות אישיות (בשביל שהמנהל הקשוח לא ימחוק). So, so you think you can tell Heaven from Hell, Blue skys from pain. Can you tell a green field From a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell? כי יש לך הכישרון הלא-אנושי הזה להפוך כאוס מנטאלי של אדם שבור לחיוך קטן ותקווה לעתיד טוב יותר. הכישרון הנשגב הזה להפוך את המציאות לטיפה טובה יותר, וורודה יותר. בלי התחנחנויות והתחנפויות מעצבנות. בלי שומדבר מזוייף. פשוט לתת מעצמך, לאהוב בכנות גם אנשים שלא תמיד ראויים לזה. להפוך אדם לשלם יותר. לגרום לאדם להרגיש נוח יותר בתוך העור שלו. ואני אוהב אותך. And did they get you to trade Your heros for ghosts? Hot ashes for trees? Hot air for a cool breeze? Cold comfort for change? And did you exchange A walk on part in the war For a lead role in a cage? לעזאזל, מה אני כותב על זה? How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls Swimming in a fish bowl, Year after year, Running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here. הלוואי שהיית כאן לידי, ילדונת. את יודעת שאני מרגיש בודד? את יודעת שאני מרגיש אבוד? בואי לכאן, ילדונת. כי בשבילי זו לא קלישאה: הלוואי שהיית כאן. ואני אוהב אותך

oribarak

New member
love is in the air...

nimro and brotos sitiing on a tree, k i s s i n g כמה רומנטי מצידך

brotos

New member
לא שזה עניינו של מישהו

אבל אני ועידית לא חברים אלא רק ידידים. ולכל גברברי הפורום- עידית תפוסה. אז תפסיקו לחזר

נימרודל

New member
ניצנוווששש...

אויש... כל כך מקסים. אתה מקסים! אני גם אוהבת אותך... הלוואי והייתי יכולה לבוא. אבל אני לא. לכן, תצטרך להסתפק בחיבוק טרנס-אטלנטי...

למעלה