הסיכום השבועי - 21.9.04

The Albatross

New member
הסיכום השבועי - 21.9.04

אז מה היה לנו השבוע? O m r i K o, orenge2, BlaT©, rotemangie, כלכלנית, pink floyder, crazy diamond 84 ו- nitzan p הצטרפו השבוע לפורום. שהייה נעימה. afon שאל על המסחור של פ"פ. למרבה הפתעתי התברר לי שהלהקה לא בדיוק טורחת לשחרר זכויות למרצ'נדייס למיניהם, מה שסביר להניח היה מגדיל באופן משמעותי את ההון של כל אחד מהם. כך, כמובן, הם יוכלו לתרום יותר למטרות צדקה.
BlaT© שאל על השיר הכי גרוע באלבום החומה. אני חושב שרוב האנשים הצביעו לDon't Leave Me Now המזעזע, אבל זאת כמובן רק דעתי האישית.
בפינת החשדות התוודענו לעובדה שהספר של מייסון הולך לצאת באוקטובר הקרוב, הווה אומר בערך עוד שבוע שבועיים. כמו כן, Spare Bricks יצאו עם גיליון חדש של פעם ברבעון. קריאה מהנה.
בשרשור שהותחל נכתב על הופעות של פינק פלויד בזמן הקרוב. מסתבר שרוב שוכני הפורום היו מוכנים לוותר על הגיטרות שלהם בתמורה להופעה אחת של פ"פ בארץ. נשאלת השאלה, למה שגילמור ירצה את הגיטרה שלכם?
הפינקי והפלויד פתח שרשור על המלצות שירים לאדם שלא מכיר את הלהקה. אני חושב שכדאי לטגלן את זה, או לפחות לערוך את ההודעות ולהכניס לFAQ. בסופו של דבר, השאלה נשאלת פה יותר מדי פעמים. זה הכל לשבוע זה. שבוע נעים וצום קל, האלבטרוס.

למעלה