הסיכום השבועי - 22.8.2004

The Albatross

New member
הסיכום השבועי - 22.8.2004

אז מה היה לנו השבוע? חדשים - dor307, zorish is the one, אליc ו- Dont Forget Me. ברוכים הבאים כולכם, ואני מקווה שאתם פה כדי להישאר. holo שאל השבוע על הקטע mademoiselle nobs. הסתבר לכולנו, אחרי הרצאה ארוכה (כמו תמיד
) של ציף שלפ"פ אכן היה קצת הומור, איפשהו. מתישהו. איכשהו.
oribarak שאל על המילים באקוס. מיד, כמיטב מסורת הפורום, התפתח לו דיון ענק על אנכרוניזם, קיץ, ידיעות וPink Fluid. כמובן, שלפי מיטב אותה המסורת אף אחד לא באמת יודע על מה לעזאזל התווכחו שם, מי צדק בויכוח ועל מה הייתה כל המהומה, אבל אני מניח שהניצים נהנו, וזה מה שחשוב *מגלגל עיניים*. שרשור האוף היה מלא גם הוא בכל טוב, הודות (שוב) לoribarak שפתח באגדה ישנה נושנה על מותו של פול מקקרטני, הוכחות לעניין, ולמה פינק פלויד הופיעו עם כפיל (אולי זו באמת הסיבה לזה שגילמור השמין כ"כ - זה לא הוא!
). לינק למעוניינים לבדר את עצמם. עוד שרשור שנפתח באדיבות oribarak הוביל לדיון ער על האלבום הכי טוב של פינק פלויד, מה שהיה שולי במיוחד, ורק הסיט את העיניים מהצעת הנישואין שלי לנימרודל. ההצעה, שלוותה בבלונים, עדיין לא נענתה. החזיקו בשבילי אצבעות. בפינת העובר ושב עזב השבוע בקול תרועה רמה ברוטוס, אך עם זאת חזר עדן בדן, כך שהמאזן הדמוגרפי עדיין יציב. כמובן שנפתחו השבוע עוד כמה שרשורים מעניינים ומרתקים, אבל אין לי שום דבר שנון להגיד עליהם, אז אני חושב ש זה הכל לשבוע זה, האלבטרוס

Miss CB

New member
עזוב אותך הסבר לשומן של גילמור

זה מסביר סוף סוף למה ווטרס נראה טוב..! (אני עייפה, אל תסתכלו עלי ככה)

NIR Y

New member
בטח שכן

להגיד לא על כן לסרב ללהגיד כן. ואם אתה חושבים מה נסגר איתי אז זה בגללזה----------------------------> (הכוונה לשעה)

בינג

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo13.gif

צריך עכשיו לארגן חתונה פורומית עם חופה והכל

The Albatross

New member
עוד שבוע, מותק.

אני לא אהיה בפורום עד הסופשבוע הזה, לרגל חופשה.

נימרודל

New member
געגועים?

מתוחכם. לא נראה לי שאני אתגעגע עד-כדי-כך... סתם צוחקת... תהנה :)

נימרודל

New member
איך היה?

היה קשה וכואב בלעדיך. (או בתרגום חופשי- "מה, הלכת??" איך היה לך? איפה הית בכלל? קח נשיקה מארוסתך: מוווווואאאהההההה!

למעלה