הסיכום השבועי, 25.7.04

The Albatross

New member
הסיכום השבועי, 25.7.04

אז מה היה לנו השבוע? THINKING PLAGUE, שהוא כנראה החדש היחיד השבוע (Welcome), פתח בשרשור שמטרתו להוכיח קונספירציה חובקת עולם של פ"פ, שכנראה גנבו (
) מנגינה של Deep Purple! השרשור, שכבר הספיק לצבור תארים לאין ספור (אפילו יותר משרשור ה"מי חתף את המסומם???"), צבר תנופה רבה, כשחברי הפורום ניסו, בחוסר מזל, להסביר שמדובר בריף גיטרה פשוט, שנמצא בהרבה קטעי בלוז, ושגילמור כנראה רק חוזר למקורות. מלבד זאת, אני אישית נהניתי להתמוגג ממשפטי החוכמה הרבים ששפעו בשרשור ההוא ("המלל מבלבל בעת שמבינים אותו") (
). על פי החדשות, ווטרס יוציא שני סינגלים במטרה להעיף את בוש מהבית הלבן. מטרה נאה, אבל מועדת לכישלון. למי כבר אכפת מווטרס בימינו? שרשור תמונות השבוע התפתח לתחרות סוערת בין ברוטוס, נימרודל ואדלס, הידוע בכינויו "עדן בדן". הזוכים הם כמובן, ברוטוס, נימרודל, ובדן.
Rinor, בפינת ה"מוזרים", מצא קטורת של Welcome to the machine למכירה ברשת. דעתי על העניין:
. ושום מילה אחרת. זה הכל לשבוע זה. בצד, אפשר לראות תמונה ממש מגניבה של פינק פלויד. אני לא יודע למה זה שייך, אבל בטח זה אומר שחייזרים חתפו את סיד בארט בגלל שהוא אכל חצי ירח. האלבטרוס.

The Albatross

New member
אבל כמובן שהחיפוש של תפוז לא עובד.

ציף, אני חושב שההודעה של האדם היו צריכה להיות מטוגלנת.

וכי למה שזה יעבוד?

נסיון שני. בעצם, נמאס לי. הנה הלינק המלא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=648&msgid=27965796

The Albatross

New member
רואה, ברוטוס?

זה עוד מהימים העליזים שבהם לי קראו פינוקיו (לא יודע מה עבר לי בראש כשכתבתי את הניק הזה) וטראנסלאבר עוד הסתובב פה. השרשור הזה חייב טיגלון דחוף.

למעלה