הסיכום השבועי - 9.8.2004

The Albatross

New member
הסיכום השבועי - 9.8.2004

אז מה היה לנו השבוע? כרגיל - חדשים, ברוכים הבאים. השבוע התברכנו בשרשור חדשים גדול למדי. הצטרפו - ComfortablyNumb7, ADCMAN, yportnoy37 אריאדנה, וBardogo14. בתפקיד החוזרים נמצא sabiz. בפינת האירועים המיוחדים, חגגנו השבוע יומולדת לOzzzzzY, ופתחנו שרשור התגייסות לFloyDviR. בהצלחה לשניכם.
במסגרת החדשות ווטרס מנסה לגנוב קצת צומי. בעוד שכולם מחכים ליציאת ספרו של מייסון, ווטרס הכריז על הורדה חוקית של שניים משיריו ברשת. כנראה שלווטרס יש קשרים עם מייקרוסופט, אחרת אי אפשר להסביר למה תאריך ההשקה נדחה כ"כ הרבה פעמים. ניר קנה חולצות חדשות של פ"פ. התמונה מצורפת, סתם בגלל שהיא יפה. כמה קצרים: holo שאל על חלוקת התפקידים בלהקה. אוסף ביקורות של חברי הפורום על הופעת המחווה לפ"פ. ברוטוס חזר מטיול כיתתי של שבוע, ובפוסט נרגש במיוחד כתב את דעתו מלאת החן על הפורום, על האלבום מדל, ועל פ"פ. אני לא הצלחתי לעקוב אחרי השתלשלות העניינים, אבל אם ברוטוס כותב דבר כזה, לאן הגענו?
לשיפוטכם. מצד שני, כשאני חושב על זה, אולי הוא פשוט רצה הצהרת אהבה מעידית?
השבוע התקיים עוד חידון, הפעם על החלילן בשערי השחר, לרגל יומולדת 37 של האלבום. בחידון, אין לי מושג איך, אני ניצחתי. כן, אני. אני (יש לי דז'ה וו משום מה...). אפילו קיבלתי חתול. יאי. ולסיום, מחר (שלישי) בשעה 22:30 בערוץ 33 תשודר תוכנית ביוגרפית על בארט וחברי הלהקה. צפייה מומלצת. זה הכל לשבוע זה, האלבטרוס.

נימרודל

New member
גיחי!

הצהרת אהבה הוא היה מקבל ממני בכל מקרה
טחחח.... סיכום מלבב ביותר :)

NIR Y

New member
אחלה סיכום

אבל אני ניר, ואני לא קניתי חולצה.

למעלה