הסיכום השבועי

הסיכום השבועי ../images/Emo13.gif../images/Emo163.gif

[באיחור של כמה ימים, אבל תסלחו לי נכון?] גנוב מפורום גיי מטאל (HIM)
השבוע שעבר
שיר השבוע של גרין גיי: שיר השבוע שאינו של גרין גיי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע![צרפו את התמונה שעשתה לכם את השבוע דההה] שבוע מדהים פורום יקר שלי

../images/Emo11.gif../images/Emo163.gif

השבוע שעבר שיר השבוע של גרין גיי: Dominated Love Slave שיר השבוע שאינו של גרין גיי: Your Love Alone Is Not Enough-Manic Street Preachers להקת\אמן השבוע:אממ.. לאדעת אלבום השבוע: לא שמעתי אלבומים שלמים.. אדם שעשה לכם את השבוע: או וואה.. התיאטרוניסטים ממתא"ן
, אנשים ממתא"ן, דנע ונמשה. וכל האנשים שהתקשרו אלי ביומולדת או אמרו לי מזלטוב כשחזרתי. משהו טוב שקרה השבוע: הופעה,מתאן,פירס,ת"א,שופינג. משהו רע שקרה השבוע: אהא. מאכל השבוע: חומוס אבו דאבי משהו חדש השבוע?: פירסינג!! ציטוט שמאפיין את השבוע: המממ ששש ציטוט שעשה לכם את השבוע:'מה מדליק אותי: אירוטיקה'. לינק/אתר השבוע: דורימני-עורלה סרט/סדרה/ספר השבוע:סרט: סטיגמנטה סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: עשיתי עגיל בגבה היום שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומשלישי!!! משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לאדעת משהו שאתם מקווים שיקרה: יהיה לי כעףףףף אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: אנשי יום שלישייייייי*____* ואת אורקי ושופי!! שיר שפתחתם איתו את השבוע: Your Love Alone Is Not Enough סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אממממממ אין לי מה ו...תמונת השבוע![צרפו את התמונה שעשתה לכם את השבוע דההה] הייתי מצרפת תמונה של הפירס בגבה אבל זה מסרב להישלח.. ווטאבר.

../images/Emo176.gif

השבוע שעבר
שיר השבוע של גרין גיי: Coming Clean
שיר השבוע שאינו של גרין גיי: אממ.. Selfish Jean של טראביס
להקת\אמן השבוע: אין משהו מיוחד...כרגילוס כזה
אלבום השבוע: "
אדם שעשה לכם את השבוע: אין
משהו טוב שקרה השבוע: המופע בחוג,שהיה כ"כ כיפי.
משהו רע שקרה השבוע: אממ..כלמיני
מאכל השבוע: אייס קפה
משהו חדש השבוע?: לא
ציטוט שמאפיין את השבוע: ---
ציטוט שעשה לכם את השבוע:"שיואו,אלוהים! עוד לא 12 ורבע,וכבר אני מרגישה כאילו אני תקועה פה שנה שלמה!" - משפט שהיה שלי מההצגה,המשפט הראשון בהצגה.
לינק/אתר השבוע: ---
סרט/סדרה/ספר השבוע: ספר,"כל מי שנחשב"
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: --
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: ללכת לסבתא D=
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: יום חמישי
משהו שאתם מקווים שיקרה: שאמא כבר תעזור לי לחפש את הספרים
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: --
שיר שפתחתם איתו את השבוע: --
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: --
ו...תמונת השבוע![צרפו את התמונה שעשתה לכם את השבוע דההה] אנימציה. לפתוח.

דניתיי16

New member
ממממממממממ

השבוע שעבר שיר השבוע של גרין גיי: scattered שיר השבוע שאינו של גרין גיי: he is legend- i am holywood להקת\אמן השבוע: korn,he is legend אלבום השבוע: לאדעת :] אדם שעשה לכם את השבוע: עוז
משהו טוב שקרה השבוע: אממ למדתי לנגן את fade to black? חח לא מצילחה לחשוב על כלום. משהו רע שקרה השבוע: השתתקה לי יד שמאל ליום שלם מאכל השבוע: פיצה האט שעשתה לי להקיא משהו חדש השבוע?: קניתי 2 חולוצות של גרין גיי :] ציטוט שמאפיין את השבוע:
זה חשוב! ציטוט שעשה לכם את השבוע:
זה חשוב! לינק/אתר השבוע:youtube סרט/סדרה/ספר השבוע: סימפסונס.. טוב נו עוד לא ראיתי אבל אני אראה סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:שאם אני לא מפסיקה להתעסק בשטויות אני אמצא את עצמי ילדה מוכה בעוד 5,4,3,2,1 בוםםםםםםםםם! שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:יומולדת לחבר..
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: שייפלו עליי מיליון $ אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: ג'ורדן!! ידיד שבא מקנדה שיר שפתחתם איתו את השבוע: make me bad/in between days-korn/the cure-אקוסטי סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אני לא יודעת מה לקנות מתנה
ו...תמונת השבוע![צרפו את התמונה שעשתה לכם את השבוע דההה] http://img297.imageshack.us/my.php?image=57k8nb0tmo5.jpg

Chen Shesek

New member
אמ.

השבוע שעבר
שיר השבוע של גרין גיי: נדמה לי Whatsername..
שיר השבוע שאינו של גרין גיי: Epitaph- King Crimson, למה לי לקחת ללב- רוקפור (קאבר), חור בלבנה- רוקפור, קטיפה שחורה- רוקפור, כל כיוון- רוקפור, פראג- רוקפור (קאבר), הדפוק הזה- ירמי קפלן.
להקת/אמן השבוע: רוקפור, ירמי קפלן, קינג קרימזון, ניל יאנג, מטאליקה והחלונות הגבוהים.
אלבום השבוע: האלבום השחור של מטאליקה, האיש שראה הכל- רוקפור.
אדם שעשה לכם את השבוע: חברים ומשפחה
משהו טוב שקרה השבוע: הסתפרתי ^^ הייתי עם חברים ואצל סבתא והיה כיף. אה וגם נזכתי ששבוע שעבר ביום שני שנתיים לפני קניתי את הדיסק הראשון שלי :|
משהו רע שקרה השבוע: אין לי מושג. בדרך כלל קורים לי דברים טובים
מאכל השבוע: אוכל של סבתא, עדשים ועוגיות של דודה שלי!
משהו חדש השבוע? קיבלתי קצת כסף..
ציטוט שמאפיין את השבוע: "כי אני מסובסד!" (אחי)
ציטוט שעשה לכם את השבוע: "את פשוט גאונית" (אח שלי הקטן [5] אמר לי)
לינק/אתר השבוע: האתר של הסימפסונס ותפוז.
סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט- הארי פוטר וסימפסונס, סדרה- חברים, סמפסונס וסיינפלד כרגיל, ספר אין.
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: טיסה לחו"ל יום שישי!!!!!!!!!!!!11111111111111111111אחת
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לפתור סיכסוך עם חברה... אין לי כוח לזה
משהו שאתם מקווים שיקרה: שננחת בשלום. בשבת אני אמורה לראות את אחת הערים שהחלום שלי להיות בהן, וזו לא ניו יורק ולא לונדון.
אדם שרוצים/מקווים/חושקים לראות השבוע: דיילים (
), חברים
שיר שפתחתם איתו את השבוע: נראה לי אין לך מקום של היהודים.
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אני טסה!!!!

Chen Shesek

New member
מונטריי, שוויץ.

זו הייתה עיר שמשכה אליה המון מוזיקאים. שם נכתב השיר "סמוק און דה ווטר", של דיפ פרפל, אחת הלהקות שאני הכי אוהבת, ונמצא שם פסל לזכרו של פרדי מרקורי, שהתגורר בעיר גם. ויש שם פסטיבל ג'אז P:

mogili

New member
טוב.

השבוע שעבר שיר השבוע של גרין גיי: וורנינג שיר השבוע שאינו של גרין גיי: טוב נניח שאין כי שמעתי מלא. להקת\אמן השבוע: מגהדאת'/פיקסיז אלבום השבוע: נו זה של הפיקסיז אדם שעשה לכם את השבוע: ממ פריק כי הוא היחיד שנשאר במחנהD: משהו טוב שקרה השבוע:מחנה של השמו"צצצצצצצצ משהו רע שקרה השבוע: אממ..לויודעת היה שבוע נחמד מאכל השבוע: חלווהXD משהו חדש השבוע?: ממ..השתזפתי..? ציטוט שמאפיין את השבוע: .. ציטוט שעשה לכם את השבוע: .. לינק/אתר השבוע: - סרט/סדרה/ספר השבוע: הארי פוטר שאינלי כוח לקרוא אותו סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: המחנה היה מגניב ביותר שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:שהדודים/דודות/ווטאבר יביאו לי את הדיסק משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: עבודה משהו שאתם מקווים שיקרה: לויודעת אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: .. שיר שפתחתם איתו את השבוע: הא..? סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע![צרפו את התמונה שעשתה לכם את השבוע דההה] פוציD:

IפותI

New member
יאללה!

השבוע שעבר שיר השבוע של גרין גיי: jesus of suburbia שיר השבוע שאינו של גרין גיי: מסך זהב- מוניקה סקס להקת\אמן השבוע: אין ממש.. אלבום השבוע: יחסים פתוחים? אדם שעשה לכם את השבוע: זהר! משהו טוב שקרה השבוע: קניתי את הארי פוטר:O משהו רע שקרה השבוע: עייפות, עצבים. מאכל השבוע: מקדונלדס
משהו חדש השבוע?: הארי פוטר! ציטוט שמאפיין את השבוע: "הוא שלף את שרביטו והשווה אורכים" [הארי פוטר] ציטוט שעשה לכם את השבוע: ^ לינק/אתר השבוע: אין:O סרט/סדרה/ספר השבוע: הארי פוטר! סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: אין. שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים את הארי פוטר כבר! אין לי כוח לקרוא. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: אח שלי>< משהו שאתם מקווים שיקרה: אח שלי, הידוע בשמו היטלר, יחזור הביתה לגרמניה. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: מור, הדר! שיר שפתחתם איתו את השבוע: KIM סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: סתם, לא הולך להיות משהו מיוחד.. ו...תמונת השבוע![צרפו את התמונה שעשתה לכם את השבוע דההה] אין לי כוח!

כןכןכןכ

השבוע שעבר:היה נחמד . שיר השבוע של גרין גיי:st.jimmy שיר השבוע שאינו של גרין גיי:kornfreak on a leash להקת\אמן השבוע:korn אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע:לא יודעת משהו טוב שקרה השבוע:לא יודעת :| משהו רע שקרה השבוע:---- מאכל השבוע:שקשוקה משהו חדש השבוע?:סתם כלום><" ציטוט שמאפיין את השבוע:"וואי איזה ערסים מציקים " ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע:לא יודעת אבל יש לי סרט-משפחת סימפסון חחח סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:בית מלון יש מצב שמישהו פה נוסע לבית מלון חמישישישבת בטבריה ? חחחח משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:שמשעממם לי משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:חברה שלי . שיר שפתחתם איתו את השבוע:קורן סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע![צרפו את התמונה שעשתה לכם את השבוע דההה]אוח בארט תעשה לי סימפסון חחחחח

למעלה