הסיכום השבועי!

הסיכום השבועי! ../images/Emo139.gif../images/Emo188.gif

שיר השבוע של ג'ף:
שיר השבוע של אמן אחר:
אלבום השבוע:
אמן השבוע:
תמונת השבוע:
משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע: שיהיה לכם שבוע טוב וחנוכה שמח

קדימה

שיר השבוע של ג'ף:The Sky is a Landfill שיר השבוע של אמן אחר:pixies - Gouge Away אלבום השבוע:The Cure - Disintegration אמן השבוע:The Postal Service תמונת השבוע: משהו טוב שקרה לך השבוע:יוםולדת משהו רע שקרה לך השבוע: בשרו על סיום השביתה

מימימימי

שיר השבוע של ג'ף: I know we could be so happy, baby שיר השבוע של אמן אחר: Puressence- All I want (להקה מצויינת!) אלבום השבוע: Flying Baby- Inner World אמן השבוע: June Carter תמונת השבוע: משהו טוב שקרה לך השבוע: מפגשים עם החברים שלי=] משהו רע שקרה לך השבוע: לא מדברים על זה.

Guybrush Marley

New member
../images/Emo118.gif

שיר השבוע של ג'ף: Everybody Here Wants You שיר השבוע של אמן אחר: I'm Your Man - Leonard Cohen אלבום השבוע: The Essential Leonard Cohen - Leonard Cohen אמן השבוע: לאונרד כהן. תמונת השבוע: כיסא. משהו טוב שקרה לך השבוע: קיבלתי את Twilight Princess ליומולדת! יאיי! משהו רע שקרה לך השבוע: יומולדת (אני כבר בן 18, זקן) הודגש באמצעות מדגישומטיק

Leather

New member
טמטמטם

שיר השבוע של ג'ף: Evertbody here wants you שיר השבוע של אמן אחר: winter lady/ cannonbal (ל. כהן/ דמיאן רייס- למרות שרק התחלתי לחבב אותו) אלבום השבוע: נחליט בשבוע הבא. אולי the downward spiral של NIN אמן השבוע: הבעלים של חנות הדיסקים. אלא מה. תמונת השבוע: לא קיימת. משהו טוב שקרה לך השבוע: הזדמנויות גדולות. משהו רע שקרה לך השבוע: טעויות שיהיה לכם שבוע טוב וחנוכה שמח

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gif

שיר השבוע של ג'ף: last goodbye שיר השבוע של אמן אחר: Sister Hazel - Your Winter אלבום השבוע: גרייס אמן השבוע: ג'ף תמונת השבוע:> משהו טוב שקרה לך השבוע: המממ מלא יציאות עם חברים:] משהו רע שקרה לך השבוע: לא חשוב

Aline In Chains

New member
../images/Emo203.gifאני.

שיר השבוע של ג'ף: The Sky Is A Landfill שיר השבוע של אמן אחר: Abed-Redeemability אלבום השבוע: grace\Sketches for... אמן השבוע: ג'ף. תמונת השבוע: > סתם ציור שציירתי ממזמן. משהו טוב שקרה לך השבוע: רותם ישן אצלי משלישי עד חמישי,ו 2 דיסקים של ג'ף. משהו רע שקרה לך השבוע: כלום:]

MogaY

New member
מסכמת!

שיר השבוע של ג'ף: Last Goodbye שיר השבוע של אמן אחר: Hadouken! - Leap of Faith אלבום השבוע: Live at Sin-e Legacy Edition אמן השבוע: ג'ף ו-Smile Empty Soul תמונת השבוע: אין לי כוח... משהו טוב שקרה לך השבוע: ת"א וחידשתי את הקשר עם חברה טובה שלי משהו רע שקרה לך השבוע: הוא
הודגש באמצעות מדגישומטיק

aristokitten

New member
<:

שיר השבוע של ג'ף: mojo pin שיר השבוע של אמן אחר: the killers & lou reed - Tranquilize (מומלץ בחום) אלבום השבוע: אין ממש. אמן השבוע: מאזי סטאר תמונת השבוע: משהו טוב שקרה לך השבוע: הרבה מוזיקה וספרים חדשים. משהו רע שקרה לך השבוע: נודע לי שהשביתה כנראה מגיעה לקצה (אמ, די טרגדי)

...

שיר השבוע של ג'ף: nightmares by the sea שיר השבוע של אמן אחר: rufus wainwright - 14th street אלבום השבוע: rufus wainwright - want one אמן השבוע: רופוס
תמונת השבוע: x משהו טוב שקרה לך השבוע: בית ריק(:) משהו רע שקרה לך השבוע: השביתה נגמרת)):

Eowyn of Rohan

New member
חופש מחר! יאי

שיר השבוע של ג'ף: dancing in the moonlight שיר השבוע של אמן אחר: לא אוהבת את השאלה הזאת.. אני שומעת כל השבוע מלא שירים. אלבום השבוע: כנ"ל אמן השבוע: כנ"ל תמונת השבוע: אין לי כוח משהו טוב שקרה לך השבוע: שלקחתי חופש ונחתי, שסגרתי חצי שבת משהו רע שקרה לך השבוע: שסגרתי שבת

i D O 1 9 8 9

New member
אממ

שיר השבוע של ג'ף: אין שיר השבוע של אמן אחר: Robert wyatt - Just as you are אלבום השבוע: Robert wyatt - compicopera אמן השבוע: John cale תמונת השבוע משהו טוב שקרה לך השבוע: הכל כרגיל משהו רע שקרה לך השבוע: הטיול כנראה יאלץ להדחות קצת :\

Incubus Creep

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של ג'ף: Grace שיר השבוע של אמן אחר: Avenged Sevenfold - Gunslinger אלבום השבוע: Showbiz של מיוז אמן השבוע: מיוז תמונת השבוע:
משהו טוב שקרה לך השבוע: הממ התחלתי לקרוא את הארי פוטר החדשD: משהו רע שקרה לך השבוע: הרבה דברים קטנים ומעצבנים בלי הרבה משמעות שהצטברו ביחד הרסו לי כמה ימים..

noa951

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של ג'ף: Eternal life שיר השבוע של אמן אחר: go - pearl jam אלבום השבוע: grace? אמן השבוע: רג'ינה ספקטור, אלאניס מוריסט תמונת השבוע: החדר הישן שלי. http://img116.imageshack.us/img116/1060/010ni0.jpg משהו טוב שקרה לך השבוע: בית ריק@! משהו רע שקרה לך השבוע: השמנתי והכלבה משתגעת

למעלה